- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Amit nézettebb kereskedelmi csatornákon, ha nem is Magyarországon, de külföldön bőven adnak. Ilyen téren pl Brad Paisley, vagy Keith Urban bőven mainstream, akikről írtam. Ugyanakkor ha azt mondom, hogy Kaori Muraji, akkor olyat mondok, aki talán kevésbé mainstream, ha azt mondom, hogy Ludovico Einaudi, vagy Lucia Micarelli, ilyesmi a kevésbé mainstream. Pedig ez mindhárom nagy név, igencsak nagy név, főleg a középső és mégsem mainstream. De vannak nagyon más vizek, nagyon kis nevekkel, ahol nem is az a lényeg, hogy mekkora a név,v agy név egyáltalán, mégis zseni. Kina Grannis mondjuk. Igen, nagyon más víz, mint az eddigiek.
Vagy azért valahol ismert nevek, de bőven nem annyira ismertek. Per-Olov Kindgren. Dax Johnson.De lehet visszaevezni más vizekre. Zaz. Már kanyarodunk mainstreambe, de talán még nem érjük el. Határvonal.
Ebből a pár linkből talán már leszűrhető, hogy miért is mondom, hogy nagyon más a zenei ízlésem, mint az itt jelenlévők többségének.

És a linkelt Ludovico Einaudi-t majdnem betettem példának, hogy mi is nekem a relax. Aztán rájöttem, hogy tökhülye vagyok, mert köze nincs a relaxhoz. Annyi feszültség van benne, annyi energia, szétveti az egészet. Szóval nem, arra sem épp a relax szó jó.

Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest