Új hozzászólás Aktív témák

• Szten Márs

nagyúr

válasz Plazmacucci #9905 üzenetére

Amit nézettebb kereskedelmi csatornákon, ha nem is Magyarországon, de külföldön bőven adnak. Ilyen téren pl Brad Paisley, vagy Keith Urban bőven mainstream, akikről írtam. Ugyanakkor ha azt mondom, hogy Kaori Muraji, akkor olyat mondok, aki talán kevésbé mainstream, ha azt mondom, hogy Ludovico Einaudi, vagy Lucia Micarelli, ilyesmi a kevésbé mainstream. Pedig ez mindhárom nagy név, igencsak nagy név, főleg a középső és mégsem mainstream. De vannak nagyon más vizek, nagyon kis nevekkel, ahol nem is az a lényeg, hogy mekkora a név,v agy név egyáltalán, mégis zseni. Kina Grannis mondjuk. Igen, nagyon más víz, mint az eddigiek.
    Vagy azért valahol ismert nevek, de bőven nem annyira ismertek. Per-Olov Kindgren. Dax Johnson.

De lehet visszaevezni más vizekre. Zaz. Már kanyarodunk mainstreambe, de talán még nem érjük el. Határvonal.

Ebből a pár linkből talán már leszűrhető, hogy miért is mondom, hogy nagyon más a zenei ízlésem, mint az itt jelenlévők többségének. :DDD

És a linkelt Ludovico Einaudi-t majdnem betettem példának, hogy mi is nekem a relax. Aztán rájöttem, hogy tökhülye vagyok, mert köze nincs a relaxhoz. Annyi feszültség van benne, annyi energia, szétveti az egészet. Szóval nem, arra sem épp a relax szó jó. :)

Új hozzászólás Aktív témák