- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencsizy
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Szia
Semmi gond, érthetö, én gyakran olvasom ezt a fórumot és hát van néhány tényleg nehéz eset, szóval megértem, ha teli a hócipö.

Punk-Rock-Alternatív vonalat követem (Sum-41, Rise Against, Greenday, Offsprings), és vmi olyasmi soundot keresek, ami ezekhez hasonló. Ehhez vmi hi-gain csöves cucc kéne, viszont 4 gyerekes család egyik tagjaként elég szük keretböl kell gazdálkodnom.

Én is nagy dilemmában vagyok, mert keresek egy hangzást, de nem sok gözöm van róla, hogy azt hogyan érjem el...
Írtam egy szakinak gitárshopon, egy városban lakik velem, holnap átsétálok hozzá a fejjel, és megnézi ö is, hogy mi a helyzet.Nem kérdöjelezem meg a cubeok tudását, de nekem hiába van ott az a sok effekt (reverb, delay, chorus, flanger, heavy octave meg sorolhatnám), ha egyszerüen nem tudom kihasználni, söt még azt is megkockáztatom, hogy egyáltalán használni. Soha nem használtam a reverbet v a delayt, mert nem érdekel.
Tényleg bocs és én is sajnálom, ha néha önfejü vagyok, remélem nincs harag.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest