Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bencsizy
üzenetére
Azért azt ne gondold, hogy odabarkácsolsz egy csövet, aztán már megy a hi gain sound
Bele ne túrj abba ami jó. Olcsó és jól torzítós pedál nem létezik. Vanank csöves pedálok 60 ezerért. Szerintem kis csöves kombó képességeit meg lehet szorozni százzal, ha veszel elé multieffektet. Én nem fgom tukmálni, de egyszerűen egy microcube is sokkal jobb egy kezdőnek, mert nem egy hang van a cuccán hanem 30 félét tud kikeverni.
Sajnos az a tendencia, hogy ide jön valaki tanácsot kérni, aztán elmondjuk a véleményünket, majd ő a sajátját amiről kurvára nem lehet lebeszélni, hiába mondunk bármit. Kérdem én akkor az ember minek jön ide? Ne vedd magadra, nem neked szól.
Pl a srác idejön, hogy neki olcsó de jól szólós csöves cucc kell. Mondjuk, hogy olyan nem létezik. De szerinte biztos, majd eltűnik és két hét múlva bejelenti, hogy megvette a leg szarabb valvekinget. Egészségére.
Én 7éve azért jártam hangmesterre, hogy segítsenek az emberek a tanácsaikkal. Meglett minden ami kellett, igaz nem ismertem önmagam, ezért sok mindent adtam vettem az évek során. Azért azt hozzá kell tennem, hogy ott nem lehet csak így fórumozni, mert sok a beképzelt faszkalap. Szóval most itt vagyok és próbálom megosztani a tapasztalataimat, meg tanácsot adni. Nem kötelező senkinek sem megfogadni őket. Na de senkiét sem????Más:
Bencsizy nem tudom milyen zenét fogsz játszani, de a csöves kis cucc meg valami láda kiváló lehet valami blúz zenéhez, ha nincs elég krancs, veszel egy OD pedált. Más zenéhez nem tudom elképzelni.
Jó gyakorlást és bocs az előbbi kirohanásért
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bele ne túrj abba ami jó. Olcsó és jól torzítós pedál nem létezik. Vanank csöves pedálok 60 ezerért. Szerintem kis csöves kombó képességeit meg lehet szorozni százzal, ha veszel elé multieffektet. Én nem fgom tukmálni, de egyszerűen egy microcube is sokkal jobb egy kezdőnek, mert nem egy hang van a cuccán hanem 30 félét tud kikeverni.