Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thor92
csendes tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
A drága fenntartásnál a csőcserére gondoltál? Fogok még írni az erősítővel kapcsolatban az biztos, tanácsot kérni, vagy élménybeszámoló végett
Az a helyzet, hogy az üzlet már le van beszélve, és szerintem 80ért egy 50w fullcső elég jó. Én kieggyeztem volna egy tranyóssal is, de több zenész cimborám is van és hát vagy ők sznobok, vagy tényleg ennyivel jobb a csöves
meg hát magam is úgy voltam, hogy ha már rászánok ennyi pénzt, akkor legyen egy komolyabb, úgysem veszek túl gyakran erősítőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a helyzet, hogy az üzlet már le van beszélve, és szerintem 80ért egy 50w fullcső elég jó. Én kieggyeztem volna egy tranyóssal is, de több zenész cimborám is van és hát vagy ők sznobok, vagy tényleg ennyivel jobb a csöves