Hirdetés
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
Nagy görcsös mozdulatok?
Az már rég rossz, ha görcsös mozdulatokat akarsz tenni. Az akkordozáshoz az kell, hogy több ujjad egyszerre, biztosan mozogjon a fogólapon. Én anno úgy csináltam, hogy egyszerű kis hülyeségekkel hozzászoktattam az ujjaimat a gitár fogólapjához, a húrokhoz, tanuljanak meg az ujjaim kb. egyenként eligazodni a fogólapon, és mozogni valamennyire rajta, nem pedig rögtön akkordokat kezdtem gyakorolni, amikor a kezem még azt sem tudja, mi a fene az ott alatta, amin matatni kéne. Nem biztos, hogy tényleg jó sorrend, vagy így kéne kezdeni, csak egy gondolat volt akkor is, meg most is.Szóval az akkordozáshoz, ha nem egy darab akkordot sikálsz, az kell, hogy több ujjad biztosan mozogjon. Némelyik akkor delég széles, nyúlni kell az ujjaknak, másoknál egyáltalán nincs ilyen gond. Aztán a nyitott akkordok egy dolog, de jönnek a barrés akkordok, az egy érdekes menet, bár elektromos gitáron jóval egyszerűbb

Hova kellettek neked nagy görcsös mozdulatok?
Szerk: Ó, izomhod, igen, jó, hogy felhoztad. Baromira jól felépített gitáros tananyag: justinguitar.com.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest