Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
PRS pápa megküldte az ebédes dobozát. Szívtam vele egy órát, mire megszólalt.
A PRSMT15-speaker out - hangfalkábel - Captor input - Captor output - XLR-Laney Input: néma csend.
Tekertem gaint, volume-ot, master volume-ot, semmi. Nulla hang. Átnéztem a csatlakozásokat, kábeleket, semmi. Konzultáció AI val, aki szerint a gond, hogy a Laney input csak mikrofon szintű jelet kap, nem vonalit, ezért ez túl gyenge, és nem szólal meg. Valami mikrofonerősítőről zagyvált...
Aztán mondtam neki, hogy van egy FM3-am is. Azt mondta, az a legjobb, felejtsem el az XLR-t a Captor és Laney között, a Captor line outját toljam be hangszerkábelen az FM3 line in-be, majd a kimenő jelet tolja át a Laney inputjára, az már úgy jó lesz neki. Cab sim hangfalon ki, Captoron ki, FM3-ban egy preset készítés AMP nélkül, tetszőleges IR-rel, és már tolhatom is.
Így is lett.
Csak a csöves geccó, csak a csöves!

Hátrány: bonyolultabb, kell egy külön power soak hozzá, össze-vissza van kábelezve, ahelyett, hogy egy sima gitár cabbe bemenne az erősítő, és csókolom.
Előny: olyan jelutat csinálok, amilyet akarok, nem kell pedálozni fizikailag, itt egy egész arzenál!
Állat jól szól a fejecske, na.
Tanulság: akinek van helye, ne bonyolítsa, az FRFF cab másra való, mint a gitár cab. Megoldható, de ezzel jár, amit leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest