Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz cucka #68651 üzenetére

Pedig azt szokták vele megcsinálni. Ezek a kis hangfalak azért jók, mert nincs hangváltó benne(se passzív, se aktív), 1 utas, így nem lesznek anomáliák a frekvencia menetbe(2 utas stúdió hangfalnál általában 1.8-2.8 kHz környékén van a hangváltónak a frekvenciája ez pont a közép tartomány közepe...), meg time domian anomáliák nincsenek 800Hz alatt mert zárt a doboz, nincs bass reflex nyílás mint a nagyobb hangfalakon. Érdekesen szólhatnak ezek, csak keverésre jók igazán, zenehallgatásra nem, nem hallottam még ilyet úgyhogy nem tudom. Ehhez még kell hallgatnom ezeket a hangfalakat meg keverni hogy ilyeneket kihalljak.

Általában összehasonlításra Adam Audio hangfalak szoktak lenni stúdiókban a ribbon tweeter miatt és akkor ez, meg a stúdió hangalak között szoktak kapcsolgatni. Persze az Adam-ek is stúdió hangfalak...csak a legtöbb stúdió hangfalban selyem vagy titán magas sugárzó van, ezek is máshogy szólnak.

Keverésre azok az ATC-k bőven jók, master-re viszont azok a 20 millás ATC-k kellenek meg kezelt szoba, mert 800Hz alatt már a szoba akusztika is beleszól, plusz ezek a kisebb ATC-k 40-70Hz-ig lesznek teljesen lineárisak, ez alatt már nem szólalnak meg, kell mellé külön sub. A nagy ATC 25Hz-ig lemegy, komolyabb zenékhez ami lemegy ilyen mélyre kellenek ezek vagy a kiegészítő sub.

"A zenefogyasztók kocsiban, olcsó fülesen, telefon kihangosítón, meg minden egyéb rissz-rossz rendszeren hallgatják a zenét, ott is meg kell szólaljon, a lehető legjobban."
    A hallgatók meg majd mp3-ban fogják hallgatni filléres eszközökön, vagy kocsiba. :C
    Ott is meg lesz hallgatva de sokat kihagysz ha így hallgatsz zenét, ezt már most hallom.
    Ez a Kali Audio IN8 V1 ~40Hz-ig megy le, ne tudd meg milyen irdatlan lábdob hang van egy Brothers in Arms-ba, eddig nem tudtam róla mert nem szólalt meg az előző hifin, meg csak egy merő kása volt a mély tartomány, most már hallani. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák