Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
Néztem összehasonlitást a Thomannos figurával, ott mikrofonos és "szoba zaj"-t is össszehasonlitották. Mindkettő tetszik igazából (próbáltam is) de nem tudom azt mondani, hogy egyik vagy másik biztosan jobban tetszik mint a másik. Éppen emiatt gondolom - ahogy Te is irod - olyan láda lenne a legjobb ami hasonlit a Harley Benton moduláris ládájához (g212 plus) (ki lehet belőle venni részeket tetszőlegesen).
Nem gondoltam, hogy falig tolnám (egyértelmű
), legrosszabb esetben gondolom lehet késziteni valami házi zárót is. Boldog Új Évet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Lenovo ThinkPad 40ANY Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen2)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), legrosszabb esetben gondolom lehet késziteni valami házi zárót is.