- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Hi mindenki!
Úgy néz ki, hogy a kis honlapkészítős akcióm a végéhez ért, lehet, hogy már egy óra múlva is a kezemben foghatom a jól megérdemelt forintjaimat.... mik jó helyre is kerülnek akár már holnap
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)
BD-2 BLUES DRIVER
DS-2 DISTORTION
MD-2 TORZÍTÓ
MT-2 METAL ZONE
OD-3 OVERDRIVE
OS-2 OVERDRIVE / DISTORTION
Ja, és még egy apró kérdés: mi a különbség a torzítók és az overdrive-ok között? Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Íme az új Android Auto!
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)