- Depression: Hardver rúzs effektus?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominator
aktív tag
Hi mindenki!
Úgy néz ki, hogy a kis honlapkészítős akcióm a végéhez ért, lehet, hogy már egy óra múlva is a kezemben foghatom a jól megérdemelt forintjaimat.... mik jó helyre is kerülnek akár már holnap
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)
BD-2 BLUES DRIVER
DS-2 DISTORTION
MD-2 TORZÍTÓ
MT-2 METAL ZONE
OD-3 OVERDRIVE
OS-2 OVERDRIVE / DISTORTION
Ja, és még egy apró kérdés: mi a különbség a torzítók és az overdrive-ok között? Előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gamer PC - Ryzen 5 5500 - RTX 3070 AORUS - 16 GB RAM - 500 GB NVMe SSD
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedált szándékozok ugyanis venni. De milyet? Mivel nem vagyok túl gyakorlott, sőt, és ugye fellépést sem tervezek egyelőre, elég nekem egy egyszerűbb pedál is, segítsetek választani pls. Olyat keresek, amivel itthon, gyakorlásképpen, de mégis jó miőségben szólnak a rockosabb számok, szóval egy olyan pedál kéne, ami lehetőleg minél szélesebb spektrumban állítható, hogy ne kelljen mégsem 5-6 pedált variálnom
A jelöltjeim: (mind BOSS
)