Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moleman
üzenetére
Köszi a hozzászólásokat (illetve a tapsztalatokat), az ember mindig tanul valamit.
(Japán főnököm mondta egykoron: fejlődjünk nap, mint nap.)Tehát eddig azt hittem, hogy akkor IbanezRulez, és RG460DX blue / RG470dx TMN (Tokyo midnight, vagy mi – Lila...)
De most a Fusion 3 is képbe került.
Persze mindig az van, hogy az ember eltervezi, aztán jön néhány impulzus, és újratervez. (Nincs vele gondom, napi szinten találkozok ezzel a változáshalmazzal.)
Még Goose-T is írt korábban a fusion 3-ról pár szót, tett fel képet, és hát pont a pickup az, ami szerinte halovány. Az AI is gyengének tartja a Fusion 3 pickupjait.
De arra gondoltam, hogy mivel van itthon valami fogalmamnincs’ milyen pickup (16k DC ellenállásértékű), ha Fusion3 lenne a választott, akkor ki is cserélném a hídi hangszedőt.
Persze tegnap este levezetésként két szóda között néztem, hogy van pár kiadás belőle. Wilkinson vagy FR1000 tremolókkal, 3 féle hangszedőkiosztással, ilyen nyak, olyan roasted... 120k-tól egészen ~200k-ig.
Amit X2N linkelt, az meg 95k.
Vagy megveszem B-stok áron (remélem nem Ba Cy Lus sorsára jutok), és ha nem teccik’, visszaküldöm), és marad az RG460DX blue.
Gonosz dolog megrendelni ilyen háttérgondolatokkal csak úgy, hogy majd úgyis visszaküldöm? (Mert nehezebb feljutnom Bp-re, mint leadni egy rendelést, meg esetleg visszaküldeni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest