Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
Nem értek egyet. Pont, hogy a mellékelt kép alapján a vásárló el tudja dönteni, hogy az apró karc az zavarja-e vagy sem, illetve, hogy az egyéb QC issuek (ütődés, paint job, etc) még beleférnek-e. Arról nem is beszélve, hogy azért a szállitás is pénzbe kerül, ha meg a szállitócég dolgozója úgy dönt, hogy focizni akar akkor még ráadásul sérült árút is kaphatsz. Nézd csak meg, hogy Andertons-nál a B-stockos árukról nagyon szép képeket csinálnak. Jobb mintha "visszaküldött árú with minor traces of use" a leirásban ami lehet sablon szövegtől kezdve a csillagos égig minden. Ez szimplán lustaság. Bár tekintve, hogy a Thomann hogy operál nem lepődöm meg. Az amarokom a light tokkal vettem, gondoltam a gitárt beleteszik ha már bundle-ben árulják, aztán kaptam két dobozt, az egyik a toknak, a másik pedig a gitárnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest