Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Blindmouse_ #65656 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy ő felemás volt, hanem azt, hogy az én érzéseim vele kapcsolatban azok.
Egyrészt ott van a jelenség, a karakter, akit oly sokan szerettek, hogy mennyien, azt láthattuk tegnap a temetésén is. Egy jelenség volt, ezt nem lehet elvitatni tőle, leginkább a 70-es 80-as évek zenei szcénájának része. Ott vannak a sikerei a Sabbath-szal, amivel óhatatlanul is zenetörténelmet írt.
Én nem ismerem részleteiben a teljes pályáját, amit én láttam, ismerek belőle, az alapján egy olyan benyomás alakult ki bennem róla, hogy énekesnek meglehetősen középszerű volt. A Sabbath-ban egy dekát nem tett hozzá a kreatív munkához, egy számot se írt, próbálni se akart sokszor, részben ez vezetett oda, hogy kirúgták. Ronnie-t sokkal-sokkal jobb énekesnek tartom, sokkal jobban passzolt szerintem a Sabbath-hoz, nem véletlen imádta Iommi is, azt írta a könyvében, egészen más volt vele a munka, mint Ozzyval, sokkal magasabb színvonalon lehetett dolgozni vele.
A szólókarrierjének sikerét leginkább a gitárosainak köszönhette, Randy, Zakk, Jake E. Lee, ahhoz megint nem igen tett hozzá a kreatív oldalon, mindent megírtak helyette, neki. Még Lemmy is. Amúgy velük elég cigányul bánt, Jake Lee pl. egy fillért nem látott azokból a számokból, amiket írt, pl. Bark at the Moon, mert Sharon szerződésben lemondatta az összes szerzői jogról, cserébe, hogy Ozzy-val dolgozik/hat.
A családi valóságshowja teljes vicc, ott igazán adta a valódi, suttyó énjét, amilyen ő igazából volt. Saját bevállása szerint is végig be volt állva közben, nem sok mindenre emlékszik belőle.
Jó időben, jó helyen volt, az tény, a Sabbath megadta neki a kezdeti löketet.Családi agressziói miatt sem gondolom, hogy egy jó ember volt, a feleségét rendszeresen verte, abuzálta verbálisan is, meg fizikailag is, ezeket mind szépen eltussolták neki, mert ő volt Ozzy. A galamb és denevér produkciója is kérdőjeles, ma már bevágnák emiatt állatkínzásért.
Szóval egyáltalán nem gondolom róla, hogy ő példát mutatott volna, sőt, az állandó bebaszásával, drogozásával szerintem pont rosszat. Ma már ugyanazzal a performance-szal, amit ő nyújtott akkor, sehol nem lenne.
Ugyanakkor az eredetiségét, a "jelenségét" nem lehet elvitatni tőle, így valahogy egy nagyon felemás érzés kavarog bennem róla.
Ezért írtam, hogy a könyve után kíváncsi leszek, merre billen a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation 5 Digital Edition + Midnight black cover
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest