Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba cy lus
addikt
válasz
Goose-T
üzenetére
Arról volt szó eredetileg, hogy hall valakit, és abból megállapítja, érdemes-e komolyan, hivatásszerűen foglalkoznia gitározással. Ennek semmi köze ahhoz, át tudja-e adni a tudását.
A kérdés az, honnan tudja Soft Reset (vagy itt bárki), hogy egy 50+ éve játszó profi gitáros képtelen eldönteni, "kiből lesz a cserebogár". Lehet szkeptikusnak lenni, de kijelenteni, hogy ez hülyeség, számomra legalább akkora nagyotmondás, ami mögött ellenben sokkal kisebb tudás és tapasztalat áll, csak a sértett ego valahogy ezt diktálja, hogy erre rá kell vágni, hogy hülyeség. Félreértés ne essék, én is szkeptikus vagyok, de nem mondom, hogy ilyen nincs, hogy ez hülyeség. Hogy is mondhatnám, mi alapján? 
Azt már a többiek fűzték hozzá, hogy ez egyfajta tanítási módszer, hogy valakit a sárba kell döngölni, hogy tehetségtelen hülye, és így hatni rá, de erről szó nem volt, hogy itt ez állna az egész meghallgatás mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kérdés az, honnan tudja Soft Reset (vagy itt bárki), hogy egy 50+ éve játszó profi gitáros képtelen eldönteni, "kiből lesz a cserebogár". Lehet szkeptikusnak lenni, de kijelenteni, hogy ez hülyeség, számomra legalább akkora nagyotmondás, ami mögött ellenben sokkal kisebb tudás és tapasztalat áll, csak a sértett ego valahogy ezt diktálja, hogy erre rá kell vágni, hogy hülyeség. Félreértés ne essék, én is szkeptikus vagyok, de nem mondom, hogy ilyen nincs, hogy ez hülyeség. Hogy is mondhatnám, mi alapján?