Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atticus85

tag

válasz alienpapa #6094 üzenetére

Igen,örülök is neki,hogy mindenki tanácsokat ad.Nem engedem el teljesen a fülem mellett,mert megvannak jegyezve a gitárok,és majd ha bemegyek megint gitárt próbálni akkor majd azokat a gitárokat fogom kipróbálni.De mivel elég sok gitár más-más kaliberü,és nem fogok gitárt cserélni ezután az biztos(szóval csak egyszer veszek hosszú távra gitárt)ezért érdeklődöm mindig valamiről.Ha jobban értenék hozzá,vagy hogyha jobban ellenék engedve anyagilag akkor nem lennék ilyen helyzetbe,amúgy meg ez egy fórum,tudtommal ide bárki írhat bármilyen gitározással kapcsolatos dolgot,attól,hogy énis írogatok ide,nem szemetelek tele semmit,mert amúgy nem sokan írnak más témában,szinte csak én.Te se írkálsz semmit,akkor meg nem értem mi bajod van.Nem azért írogatok állandóan,hogy másokat idegesítsek,még ha úgyis jön le.De az ilyen "ááááá 46 új hozzászólás :W " Ennek mi értelme van az ilyen szövegnek??Mi a bánatért zavar az valakit ha ennyi új hozzászólás van??Rajtam kívűl nemis írogat senki,és ha abszolút most kezdtem,vagy most akarnék elkezdeni gitározni akkor te is tudod,hogy már biztos vettem volna valamit.Na mindegy,száz szónak is egy a vége,én ezt nem azért csinálom,hogy mást idegesítsek,csak a legjobbat akarom,és érdeklődök,sokminden érdekel.Ne haragudjon senki,nem unalmamaban írkálgatok ide,hogy másokat hülyítsek,még ha úgyis jön le,és nyugodtan írhat ide bárki más,nem szemetelem tele a topic-ot.

Új hozzászólás Aktív témák