Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atticus85
tag
válasz
alienpapa
üzenetére
Igen,örülök is neki,hogy mindenki tanácsokat ad.Nem engedem el teljesen a fülem mellett,mert megvannak jegyezve a gitárok,és majd ha bemegyek megint gitárt próbálni akkor majd azokat a gitárokat fogom kipróbálni.De mivel elég sok gitár más-más kaliberü,és nem fogok gitárt cserélni ezután az biztos(szóval csak egyszer veszek hosszú távra gitárt)ezért érdeklődöm mindig valamiről.Ha jobban értenék hozzá,vagy hogyha jobban ellenék engedve anyagilag akkor nem lennék ilyen helyzetbe,amúgy meg ez egy fórum,tudtommal ide bárki írhat bármilyen gitározással kapcsolatos dolgot,attól,hogy énis írogatok ide,nem szemetelek tele semmit,mert amúgy nem sokan írnak más témában,szinte csak én.Te se írkálsz semmit,akkor meg nem értem mi bajod van.Nem azért írogatok állandóan,hogy másokat idegesítsek,még ha úgyis jön le.De az ilyen "ááááá 46 új hozzászólás
" Ennek mi értelme van az ilyen szövegnek??Mi a bánatért zavar az valakit ha ennyi új hozzászólás van??Rajtam kívűl nemis írogat senki,és ha abszolút most kezdtem,vagy most akarnék elkezdeni gitározni akkor te is tudod,hogy már biztos vettem volna valamit.Na mindegy,száz szónak is egy a vége,én ezt nem azért csinálom,hogy mást idegesítsek,csak a legjobbat akarom,és érdeklődök,sokminden érdekel.Ne haragudjon senki,nem unalmamaban írkálgatok ide,hogy másokat hülyítsek,még ha úgyis jön le,és nyugodtan írhat ide bárki más,nem szemetelem tele a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- További aktív témák...
- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
" Ennek mi értelme van az ilyen szövegnek??Mi a bánatért zavar az valakit ha ennyi új hozzászólás van??Rajtam kívűl nemis írogat senki,és ha abszolút most kezdtem,vagy most akarnék elkezdeni gitározni akkor te is tudod,hogy már biztos vettem volna valamit.Na mindegy,száz szónak is egy a vége,én ezt nem azért csinálom,hogy mást idegesítsek,csak a legjobbat akarom,és érdeklődök,sokminden érdekel.Ne haragudjon senki,nem unalmamaban írkálgatok ide,hogy másokat hülyítsek,még ha úgyis jön le,és nyugodtan írhat ide bárki más,nem szemetelem tele a topic-ot.