Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt már szó korábban a csúszós / izzadós ujjak VS pengető stabilitás témáról. Nekem éppenséggel inkább túl száraz a bőröm, de ez sem jó, néha úgy érzem, nem elég jó a "grip", és emiatt nem elég stabilan áll a pengető a kezemben. Szoríthatnám talán jobban is, de az nem jön be.
Kipróbáltam pár alternatívát, a thumbpick (Black mountain) nem jött be - jó minőségű, stabil, de nem pont úgy feküdt a hüvelykujjamon, ahogy megszoktam.
Valaki írta korábban a Star picket, ami pont olyan, mint a hagyományos, csak van egy csillag alakú kivágás a közepén. Elvileg ez jobb gripet adhat - nálam sajnos ez sem vált be, sőt, pont ott hiányzik némi felület, ahol leginkább fogom, de a kemény, száraz bőr nem igazán "kap bele" a kivágásba, ezért nem nő a tapadás (sőt, nálam csökkent picit).
Most úgy fest, megtaláltam a nekem megfelelő megoldást, és úgy gondolom, másnak is beválhat: Janicek Picks (egy cseh fickó csinálja, innen a név). A felületkezelés fantázianeve D-grip: apró recékkel tarkított felület, több szegmensben, különböző iranyokban (mindkét oldalon). A standard változatnál 3 szegmens van, ez nem jött be, de van Jazz (iii) style is, ott négy szegmens van, ez szinte ragad a kezemhez, bárhogy tartom. Három méret van, az A a standard, a B kisebb, a C szerintem nagyon apró (először véletlenül ilyet rendeltem). Létezik még egy "Balkan" style is (gipsy jazzhez talán?), ez elnyújtott, hosszúkás forma, nem próbáltam. A Jazz "A" méretet bátran ajánlom mindenkinek, aki jobb tapadású pengetőt keres.
Balról jobbra: standard Tortex, Star pick, Standard D-grip, Jazz D-grip "A" méret, Jazz D-grip "C" méret (próbáltam ellenfényben fotózni, hogy lehessen látni a recézett szegmenseket).
Új hozzászólás Aktív témák
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest