Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Ctrl+Alt~Del #50531 üzenetére
Ezt meg mindig tartom, tudasban a "multi ize" meg a Mini teljesen eleg kezdesnek. A "multi ize" marad is, szepen be van kotve a Katana effect loopjaba
Igazabol kb ugyanazok az effektek, virtualis pedalok, stb vannak a Katanaban is mint a "multi ize"-ben (leszamitva a sok kulonbozo amp es cabinet szimulaciok, amiket ha jol latom nem lehet valtoztatni a Katanan).
De a "nagyobb hang" azert faszan szol (bar fejhallgatoval nagyon-nagyon sok benne a mely, ezt lehet esetleg valahogy "okosan" allitani, hogy fejhallgatohoz mas EQ legyen peldaul?), es baromi jo aron tudtam most megvenni a nagyot (a bolti ar alatt majdnem egy szazassal), a kicsit meg a tapot meg olyan aron adom el, hogy szinte ingyen volt az upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Remek áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! i7-1185G7 /32 GB /1TB SSD/TOUCH/15."/
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/256SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest