Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daweee
őstag
Hú nagyon nagy volt Satch bácsi
elöl álltunk, a 4-5. sor környékén, nagyon közel volt, hatalmas élmény
Egy bánatunk hogy a Surfing with the Alien kimaradt a setlist-ból, meg nem sikerült pengetőt szerezni. Csak úgy sugárzott belőle az energia, mozgott, mászkált össze vissza (nem tudom hogy bírja 54 évesen) és mindeközben hibátlanul elnyomott 2 órát, nem hiába napjaink egyik legnagyobbja 
Hangszerboltilag minden ajánlottba eljutottunk az Eldorádót és a Codát kivéve, hát kicsit irigylem a pestieket, odafent egy boltban van annyi gitár kb mint Miskolcon az egész város összes boltjában együttvéve... a gitárcentrumban még balos LV100 is volt

Másrészt viszont egyikben sem volt Bugera, (egyébként barátomnak néztünk fullcsöves fejet, eredetileg a Bugera 1960-asát nézte ki, azért volt a túra) viszont a G.centrumban kipróbált valami Torque fejet, és eléggé tetszett neki. Nem tudtok erről a márkáról valamit? én még nem nagyon hallottam róla, elvileg valami orosz. Esetleg nincs valakinek tapasztalata vele?Harmadrészt, azt hiszem meghúztam egy inat a jobb gyűrűsujjamban: pár hete nyújtógyakorlat közben éreztem hogy belül valami meghúzódik, utána az ujjam belső oldalán egy csíkban elérzéketlenedett, ez mostanra nagyjából már rendbejött, viszont még mindig kellemetlen húzó érzés van az ujjamban ha gitározni próbálok, nektek volt már ilyenetek? Ugye nem maradandó? Kezdek félni...

Addig sem pihenek, próbálgatok jobb kézzel pengetgetni ahogy a normális emberek, persze ujjpengetés meg 8 ujjas tapping egyelőre kizárva, kímélni kell a gyűrűsujjamat...
Egyébként egész jól megy már, nagyjából tudok már pengetni, a nyak-ujjazás még elég gyérül megy, de nem is csodálkozom, jobbkezes gitár híján a balost fordítottam meg, viszont így meg rosszul vannak a húrok és nem sokra megyek, a zeneietlen sablon gyakorlatokat meg hamar megunom
Kéne valami jobbos... Áthúrozni nem fogom az akusztikusomat, mert nem akarom beáldozni, ha kireszelem a szemöldököt a vastag húrnak akkor nem lesz jó ha majd visszahúroznám, meg a húrláb is fordítva van, az oktávok szana-szét lennének
Pénzem se nagyon van, leszámítva ha elég karácsonyra az erősítő, bár jelen állás szerint nem nagyon fogok tudni az elektromoshoz nyúlni addig, szóval... Miskolc és környékén olcsó klasszikus gitárja nincs valakinek eladó? 
Isee: én sima Audigy 4-et használok(-tam?
) guitar-riggel karöltve szólógitárhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Spórolós topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Energiaital topic
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
elöl álltunk, a 4-5. sor környékén, nagyon közel volt, hatalmas élmény
Egy bánatunk hogy a Surfing with the Alien kimaradt a setlist-ból, meg nem sikerült pengetőt szerezni. Csak úgy sugárzott belőle az energia, mozgott, mászkált össze vissza (nem tudom hogy bírja 54 évesen) és mindeközben hibátlanul elnyomott 2 órát, nem hiába napjaink egyik legnagyobbja 
Kéne valami jobbos... Áthúrozni nem fogom az akusztikusomat, mert nem akarom beáldozni, ha kireszelem a szemöldököt a vastag húrnak akkor nem lesz jó ha majd visszahúroznám, meg a húrláb is fordítva van, az oktávok szana-szét lennének
) guitar-riggel karöltve szólógitárhoz