Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BluEyes

őstag

válasz Szten Márs #30152 üzenetére

Mint olyan ember, akit - egy ideje már - kizárólag a nylonos gitárok hoznak lázba,

Nem kicsi elfogultságot vélek itten felfedezni. De nincs ezzel semmi baj.
    Az említett post egy totál kezdőnek ment, aki még csak közelébe se merészkedett korábban semmiféle gitárnak. Mint mostanra kiderült, a jelenlegi érdeklődőnk detto, most megy majd valami boltba, ahol megtekinti a két konstrukció közötti különbségeket. Az összeghatárt is megtudtuk (30k), amire nagyjából vakon fogadtam volna. Valahol korábban azt a postot is megtalálod tőlem, ahol a fémhúros Cort-ot meg a Yamaha C30 klasszikust ajánlom. És most is ezek lesznek az ajánlataim. Szerintem látható, hogy fölösleges mélyebben belemerülni, csak zavart okoz a kezdők fejében a túl sok információ, tartom hogy a postomban leírtak bőven elegek az első gitár megvételéhez. És azt is tartom továbbra is, hogy a legnagyobb kikúrás klasszikus gitárt tukmálni olyanra, aki nem kíván a klasszikus zenével foglalkozni.
    Amikről te beszélsz, az a haladó(bb) gitárosoknak szól, és én erősen biztogatlak is, hogy szedd össze az anyagot, és írjad meg, akár egy Logout cikkben.

Új hozzászólás Aktív témák