Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• raven12

senior tag

Sziasztok!

Ha Leander-Vörös Attila szerű hangzást szeretnék elérni (harapós, öblös, telt), de mellé kéne szóló lehetőség is (reverb főleg) és van lehetőségem Blackstar HT-1 csöves kombót venni olcsón, megragadjam a lehetőséget? Merre haladjak tovább? (Gitár: Cort X6 hídban Dimarzio Crunch Lab)
    Multieffekt? Mit ajánlotok? (Mivel a gitárom és a kombó is elég budget, így max. 30-40ezer Ft-ban gondolkozom a célra)

Régebben a célom egy Bugera fej+valamilyen láda lett volna, mint budget mindenes, de nagyon drága, most erre a célra nincs ennyi keretem és még úgy pár évig nem is lesz :)) , úgyhogy csábít most a Blackstar. Úgyis otthoni felhasználásra kell.
    Nem fullcsöves erősítőből normális crunch-ot még sosem hallottam.

Tudom, hogy nem lesz egy Mesa Boogie MarkV szintű hangom sose ilyen cuccokkal, az álom természetesen az lenne, mégis csak Petrucci-n nőttem fel.

Amit talán érdemes megemlíteni, hogy eddig gépen külső hangkártyán (miditech GuitarfaceII) szórakoztam guitar rig-el és impulse-okkal és olcsó kommersz hangfalakkal (30ezres creative 7.1, meg 15ezres philips 2.1), sajnos az eredmény erősen hagy maga után kívánnivalót. Zajos is, akárhogy "fojtom", nem hasonlítható egy gitárerősítőhöz sajnos.

Bármit tudtok mondani, hasznos lehet, merre induljak, akár tan-jelleggel, kezdő vagyok a témában :)

EIK!

Új hozzászólás Aktív témák