Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzik
senior tag
válasz
sajtee
üzenetére
De ha te sem tudsz végigjátszani úgy egy számot elmondásod szerint,hogy tudod a szólót is, akkor gyakorlatilag te sem mondhatod,hogy igen ezt a számot el tudom játszani.

Az,hogy egy csomó részt ,riffet be tudsz játszani azokból a nótákból vagy végig tolod az egyszerübb TCS számokat az jó dolog,de az én olvasatomban még nem jelenti azt,hogy ezt a számot megtanultam.És igazából ez zavart egy kicsit,hogy hogyan lehet egy nap 4-5 számot megtanulni, holott pár nappal ezelőtt mondtad,hogy a tompított játék se ment eddig igazán...
Nyilván nekem már 38 évesen biztos nincsenek olyan képességeim mint egy 20 évvel fiatalabbnak és lehet neked sokkal könnyebben megy minden,de tudom,hogy minden képesség ami gitározáshoz szükséges az fejleszthető és én ezen dolgozom kitartóan. Szerintem nem kell tehetségesnek lenni,bárki meg tud tanulni gitározni ha jó módszert választ magának. Én olyan dolgokra vagyok már most képes amikről azt hittem az elején,hogy ezt soha a büdös életbe nem fogom tudni megcsinálni. És ez csak is a rendszeres kitartó gyakorlásnak köszönhető. Meg annak,hogy olyan dolgokat gyakorolok mindig ami a szintemnek megfelelő és ezáltal van sikerélmény és jól látható fejlődés is folyamatosan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Assetto Corsa
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest