Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
-
-
_ak_
addikt
totál off, de lehet tudok segíteni, ismerős most rakja össze az amd-s konfigját amiben corsair ramok vannak 1066osok, kéne nekik 2.1 fesz, de a lap csak 1.95 tud adni. A ram V fogyasztását lehet csökkenteni, ha a gyári értékeknél rosszabb időzítést állít be? Vagy overall van erre vmi megoldás azon kívül, h másik ramot vesz?
Let's begin, de gozaimasu!
-
fdisk
őstag
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Simi121
aktív tag
válasz Gorneck #17408 üzenetére
nemtudok cpu feszt állitani
biosba a cpu fesz Auto akkor elindul a gép és 1.25v-ot ad a procinak, ha nem Auto-n van hanem bármilyen értéket állitok be neki akkor nem all fel a windows, csak a boot-nál újraindul. Eist-et kikapcsolom bios-ba akkor elindul akkár 1.4v cpu beálitott fesszel is, viszont igy is csak 1.25v-ot ad neki. Egyébként a gép teljesen stabil bármivel is tesztelem, igy olyan 3gh-en tud elfutkosni, de jó lenne tovább menni
még a végén be kell dobnom egy vcore modot
Simi
-
Simi121
aktív tag
válasz Gorneck #17410 üzenetére
van egy 520-as Trust tápom is, tudom nem egy ász táp, de azzal is ezt csinálja
az MHC mindig kap 0.1v-ot a 2X2gb ram miatt, probáltam adni a ramnak és az fsb-nek is +feszt de semmi
CPU Enchanced Halt(CIE): disabled
CPU Thermal Monitor: disabled
CPU EIST Function: disabledSimi
-
Dracula
őstag
Hello!
Végre megvan a kicserélt 2 valós 6400C4-es ramom. Azt írja, hogy 2.1V-nál van a 4-4-4-12. Sajna alapból nem jött be az XP, BIOS is fagy. Akkor a memória beállítás Manual részénél kell adni +0.3 V-ot, ugye?
Most by SPD-n 5-5-5-18
Üdv!
-
Dracula
őstag
Ja és miért megy most a proci vajon 2000-en?
A RAMSB most 5:6 lett, és így a szorzó is 6x-ra csökkent... (8200as)Üdv!
-
Zolexx
aktív tag
Hali, azt szeretném kérezni hogy az alaplapot(gépet) be lehet ugy "kapcsolni" hogy nincsen benne a házba és nincsenek rákötve a háznak power stb a kábelei?THX
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
kicsigeri
senior tag
hali
Ma jött meg az uj lapom P35C-DS3R létezik az hogy kinyírta az egyik memoriámat, egész nap ment a régi lapomban a memoria, és átpakoltuk az uj lapba ahogy kell sárga-sárga, és sekép se hang. 1 óra szenvedés után sikerült beröffenteni a gépet, mert a memoria volt az utolsó amit megnéztünk. Geil ultra dual chenel kitt-ről van szó.
elöre is köszi hali
-
qw78er89
aktív tag
válasz kicsigeri #17421 üzenetére
Nem valószínű, hogy behalt a ram, csak a Geil háklis a feszre és többeknek volt ilyen gondjuk, hogy elsőre nem akart elindulni (mármint giga p35 lapban)! Ilyenkor egyik modul ki és úgy próbálni előbb utóbb elindul!
Egyébként mennyi feszt adsz a ramnak?[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
Üdv!
PLZ valaki írja meg priviben, mit kell csinálnom ha az előlapi audio nem óhajt működni. 1x már megcsináltam, de sikerült elfelejtenem! GBT P35-DS3L lapom van!
Köszönet!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
tzimash
őstag
-
bim
veterán
válasz Simi121 #17405 üzenetére
nem tudom számit e.mivel ez a lapnak a hibája és szvsz. csak valamilyen hiba miatt akad össze a cpufesz igy semm mást nem tudsz tenni mint megprobálni ujraflesselni a biost.
esetleg kikapcsolod a c1+eist a biosban és ugy is megprobálhatod mivel annak is van köze a cpufesz menetközbeni vezérléséhez. -
Roderic
tag
Hali Srácok!!
van egy Gigabyte P35 Ds3-mam és az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne a biosba beállítani a memóriák időzítéset?? mindenhol keresem de sehol sem találom!!
üdv: Roderic"No pain, No gain"
-
ToBeY
nagyúr
Egy kérdés rev 2.01-ből bios updatel lehet 2.1 csinálni vagy hardwares-en térnek el egymástól?
-
old gray
addikt
Pár napja tettem szert egy P-35 DS3R-re. Érdekes dolgot művel: bármilyen BIOS változtatásnál ugye újraindul a gép, de jelen esetben úgy, hogy teljesen leáll a gép, nem mintha resetelne hanem mintha kikapcsolna és újból be (moinitor stand by-ba, ventik leállnak stb.). Ez normális?
Jah, hogyan tudnám megoldani, hogy az FSB-t tovább emelve a ram. órajele ne nőjön? Ezzel a beállítással 1000MHz-n mennek a ramok és val.színű a proci tovább is bírná, de a ramok már nem.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Laraxior
titán
válasz old gray #17440 üzenetére
csak akkor ha órajelet is változtatsz.
Sehogy az időzítést leveheted manualra,kicsit szorítasz rajta ha bírja a mem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
old gray
addikt
válasz Laraxior #17441 üzenetére
Ez .opás.
Megvettem az Ősember-féle Supertalent 2X1GB ram-kitet, nagy reményeket fűztem hozzá és elég átlagosan teljesítenek. 2x1GB/1066 Kingmax-al is jobban jártam volna (olcsóbb, kisker. garis és többet is mentek volna).
A proci tuti bírná tovább is, ~1,4-1,45 valós fesz.-el menne sztem 3700 körül is. Asszem a ramoknak adok még +0,1V fesz.-t, hátha segít.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Laraxior
titán
válasz old gray #17445 üzenetére
Jobban jártál volna a 800as Ballistixel.Sok különbség nincsen árban,de mégis 1100 felett mennek
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bim
veterán
válasz old gray #17445 üzenetére
nem szabad 800-as memot venni ha tudod hogy amugy is bőven 1000felett szeretnéd használni.függetlenül attol mi a neve hiszen nincs garancia rá hogy mennyit megy tuningban..
át tudom érezni a bosszuságodat.
lara::simáán kifoghatott volna krusziálbol is egy gyengébben teljesitő párt.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
műkszik a kicsike 2.15V-on 1GHz-en....ez több mint jó eredmény tőle
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest