Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dracula
őstag
Mondjatok érveket az Abit IP35Pro-val szemben a Giga P35 DS4 kapcsán.
Döntenem kéne...Télleg 1 kiló a rézbigyó miatt? Vagy a 2.0-val már könnyebb? 2.0-t fogok találni mostanában már a boltokban?
Üdv!
-
Dracula
őstag
Gyönyörű ez a Giga DS4 doboz meg a lap is.
Csatlakoztam a táborhoz... csak Abitom volt, ez az első Gigabáj.Üdv!
-
Dracula
őstag
Helo!
Összeraktam a gépem, DS4-es alapú E8200.
Két kérdés illetve észrevétel1. BIOS
F8 volt fenn eredetileg ami nem értem hogy lehet, mivel a lap rev 2.1-es, amihez az eredeti BIOS (First release) a honlap szerint F10. Vagy az csak az első update volt?
No mind1, most F11 lett.2. RAM
2 párba vett (dobozos) Corsair 6400 C4 ram-ból az egyik valójában value select és 667-es. Gondoltam, talán BIOS update kell, vagy ilyesmi hogy "jól jelezze", amúgy nem csináltam volna rögtön... dehát tényleg nem azonos a 2 ram, cpu-z és everest szerint sem. Úgyhogy megy vissza.Amúgy ez a @BIOS azért elég szánalmas, 2008-ban hogy nézhet ki így egy progi? Jó nem csicsás meg minden, de azért az Abit BIOS updaterje 2-3 éve már jobb volt ennél. Persze a célnak megfelel, csak enyhén fapados, 98 szerű feeling.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz Bile Demon #16629 üzenetére
Hát igaz... de az én lapomon is volt boot-nál BIOS frissítés már Én csak a win felületre gondoltam. A Pen drive-ról viszont nem támogatta az sztem.
11-es jól felment, a memória viszont nem jó típus. Csere.
Sose volt még korzerem de már most megrendült a bizalomÜdv!
-
Dracula
őstag
Hi!
Tudja szabályozni a P35-DS4 lap a ventik V-ját? (3 tűs csatin sys venti)
Üdv!
-
Dracula
őstag
Még 2 kérdés
1. Xpress Recovery. Hagytam neki 15GB particiót, unallocated. Azt írák 10 or more recommended. Bár a C: 29GB lett. Elindítva a cuccot azt írja, hogy nem talál helyet illetve nem lehet backupolni... Na most akkor ennek a résznek egyenlőnek kell lennie a C: -vel vagy nem?
2. eSATA jól működik. IDE-re van állítva a SATA mód. Így nem lehet eltávolítani a vinyót? ACHI az lenne erre?
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hello!
Végre megvan a kicserélt 2 valós 6400C4-es ramom. Azt írja, hogy 2.1V-nál van a 4-4-4-12. Sajna alapból nem jött be az XP, BIOS is fagy. Akkor a memória beállítás Manual részénél kell adni +0.3 V-ot, ugye?
Most by SPD-n 5-5-5-18
Üdv!
-
Dracula
őstag
Ja és miért megy most a proci vajon 2000-en?
A RAMSB most 5:6 lett, és így a szorzó is 6x-ra csökkent... (8200as)Üdv!
-
Dracula
őstag
Hello!
Mióta az F14C van fenn a Gigabyte P35 DS4 Rev 2.1-emhez, nem fut az Energy Saver...
Valakinek fut, akinek a "sima" F14 van fenn?Mert akkor visszaraknám azt. Nem is tudom már, honnan szedtem az F14C-t, és miért...
a honlapon fenn sincs...Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz Dracula #39108 üzenetére
Innen szedtem le:
Ezt (a P35 saját kiemelés):
Dynamic Energy Saver Advanced
GIGABYTE’s user-friendly Dynamic Energy Saver Advanced interface allows you to turn on and off the power saving features with a simple click of the Dynamic Energy Saver Advanced button....more
(Note) Please remove your current Dynamic Energy Saver Utility before install this.
(Note) Support Intel X58/X48/P45/P43/G45/G43/G41/P35/P31/G31 series MB.O.S. : Windows® XP ,Windows® XP 64bit ,Windows Vista x86 (32-bit) ,Windows Vista x64 (64-bit) ,Windows 7 32bit ,Windows 7 64bit
A Driver CD-jén valamiért nem találtam a DES-t...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Hali!
Melyik a legnagyobb Core Quad, ami elmegy ebben a lapban? (mondjuk max 60e Ft-ig).
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz s.s.j.goku #39890 üzenetére
Szerintem inkább a Geil RAM a hibás, van sok ami túlmelegszik, főleg ilyen melegben.
Próbáld ki más RAM-mal is, hátha... Nekem is közel 50 fok a chipset, nem vészes az.
De kell neki az átszellőztetés...Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz belaazallat #39898 üzenetére
Szerintem is.
Most nézem, alapállapotban 39 fok nekem a lap. Terhelve 45 körül volt, ha jól emlékszem. A proc hűtő mellett egy 12-es Nexus húzza ki a levegőt onnét, de 5V-on.
Üdv!
-
Dracula
őstag
Szerintetek érdemes még mostanában (ősszel) venni egy 4 magos procit ebbe a lapba? Ha veszek egy új 69xx VGA-t? E8200 van most benne.
Vagy majd egy új platform hajtja csak ki a cuccot? Full HD felbontás.Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz pmheros #40804 üzenetére
Köszi ezt és mindenkinek!
Váltani nem akarok most, akkor már megvárom a 4 évet. Most csak VGA lesz majd, ami jövő-biztosabb (tehát lehet, hogy még a 6950 utódját is kivárom, 7xxx széria?)... a proci csak kérdés volt.
A hétköznapi alkalmazások során túl sok is a proci, nem érzem lassúnak. (chat, internet, filmek...)
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz Thunderzolee #40970 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Én ritkán játszom, volt pár hónap, amikor semmit sem. Mostanában néha Wow-ozok (1 éve nem játszottam), meg a StarWars Kof the OR-ot próbálgatom. Ezen kívül Dragon Age 2, egy kis Colonization (CIv IV motor) és tervben van még a Skyrim is.NEkem nem is kell ekkora sebesség. Mondjuk kezdetnek 3,5 elég lenne. Akkor szorzót vegyem vissza és az FSB-t meg emelem... majd valamikor próbálom. De a 8800GT-men nem hinném, hogy sokat dob.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apacer 4Gb DDR4 2666Mhz
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest