- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
válasz
jonnyjoker01 #9097 üzenetére
Ezt az animációt Hu Tao-nál én is nagyon bírom
, főleg japán szinkron mellett
Amit még bírok, mikor elkezd játtszani Casperrel, mint valami lufival mikor egyhelyben kell ácsorogniaF34R: Én Tartagliával vagyok így, nem használom semmire, pedig mindent beleöltem hogy kijöjjön aztán, rájöttem hogy utálok játtszani vele
Más: Belenyomtam most 40 wisht hogy Noellre valami jöjjön és ne C0 maradjon, erre egyse jött
, de jött egy Benett meg Rosaria 2x is...
Na ennyit a múltkori mázlimról -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Szerintem kellően meggyőző a tökéletes kombó nélkül is, és ezért nem látom értelmét a külön tanulásnak.
Persze minden jétékstílus más, de mivel a játék nem igényli, ezért én soha nem kerestem "tökéletes" csapatösszeállítást, vagy a hibátlan rotálást...én mindig arra törekedtem hogy élvezzem a játékot az adott csapattal...persze a sebzést nem vetem meg, szóval daráljanak ám -
F34R
nagyúr
válasz
Igaz
valahogy nem erzem ot igazan.. vagy csak a Shimenawa set teszi... nem erzem minden esetben meggyozonek.. meg az is erdekes hogy az egyik peace-t HP-rol le kellet cserelnem Elemental Mastery-re hogy egyaltalan konstans legyen a Vaporize. Viszont ebbol a domainbol a nullarol konnyebben ki tudtam hozza farmolni amit kell.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #9096 üzenetére
Különbözőek vagyunk, én meg pont azt imádom Hu Tao-ban, hogy kombózni lehet vele. Nekem valahogy ez isteni satisfying, jók az animációk, hangeffektek nagyon: n2cd. Meg számomra az is simán jó érzés amikor sikerül egy jó kombó láncot csinálni. Nagyon fluidra csinálták meg Hu Tao-t, nem is tudok másik karaktert mondani a játékból aki ennyire reszponzív a bevitelre.
-
Sirandrish
Topikgazda
Anélkül is nagyon jól használható szerintem. Persze nem lesz meg a tökéletes kombó meg a franc tudja, de nem fogom elb*szni a saját szórakozásomat némi plusz sebzésért. Főleg nem pár száz primóért, amit az Abyss 11-12 ad ha fullozod.
Nekem most garantált 5 csillagosom van (igaz full nullától kezdek), így tuti nem valami rerunra fogok rámenni...esetleg Kazuha érdekelne annyira, de őt nem várom mostanság.
Albedo is tetszene, de Itto jobban birizgálja a fantáziámat, és Ning, Zhongli, Noelle mellé talán annyira nem égető még egy Geo hero
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9094 üzenetére
Ittora kivancsi vagyok.. Viszont utanna is dupla banner.. ami megint kerdeses Baszo Anemo AoE vagy a Cyro Queen... megjegyzem celozni nem tudok.
Igen sajnos igy nagylelkuen sem dob annyi primot hogy garantalt legyen. Mostanaban meg 3 5* per patch. A kerdes az lenne hasznosnak gondolom-e magamnak. Hu Taot nagyon akartam, de jatszani sem jatszok vele, megis vele sikerult az Abysst 34* tolni. Az allando jump cancel nem annyira pfun.
-
jonnyjoker01
veterán
Figyelj szerintem ha ilyen kérdést fel kell tenned, akkor egyik se. Én úgy vagyok vele, hogy ha nincs meg a must-have érzés akkor nem húzok. Ahhoz képest amennyi primot kapunk, gyorsabban jönnek az új karakterek, biztos lesz valami ami elnyeri a tetszésed olyan szinten, hogy nem kell majd vacillálni rajta.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9091 üzenetére
es egy olyan karakter akinel a Constellation nem sokat vet a latba.. igy nincs az az erzes hogy egy useless shit.
mas dolog... kerek pro contra erveket, Albedo es Eula mellett, mert meg mindig nem tudok valasztani kozuluk. Itto-t szeretnem, ha a kovetkezo banner vegere osszejonne.
Mindent Zerorol kell kezdenem, artifactbol sincs csak egy-egy piece. -
Shiro
senior tag
Minotaurus
-
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #9087 üzenetére
Sejtettem, ez elég szomorú... Legalább az animáció után visszaállna oda a kamera, ahol volt, de nem. Nyomorult Jean-nél még szembe is fordul a karakterrel, nehogy lássál bármit abból mi van előtted
Röndös háttal kell állnom az enemynek, ha burst damaget szeretnék látni.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9084 üzenetére
Fuuu... hat AEO karim nem nagyon van... de 32 csillagra meglett. Majd meg probalgatom,
ellenuk igy mentem... Shogun + Bennett + Xingqiu + Xiangling -
jonnyjoker01
veterán
Maguuk ellen egy olyan csapat kell, ami AOÉban cseszi meg őket.
Én Diona+Xiangling+Kazoo+Ganyu kombóval mentem neki, utóbbinak is csak az ultiját használtam, annyit csináltam hogy spammeltem a képességeket meg az ultikat és szépen mindenki sebződött egyszerre. Akkor van szopás ha elugrálnak, szerencsére nekem nem tettek ilyet, szépen illempolgár módjukra egy csoportban voltak végig.
Hu Tao-s csapatom lehet akármennyire is b@szó (25k+ albedo E, 60k hutao charged attack) esélyem se lett volna (vagy épphogycsak lett meg volna), mert rossz az AOE sebzés.
-
Sordoran
addikt
válasz
xeon forever #9081 üzenetére
Nem írták hogy csak PS felhasználóknak, szóval mindenkinek jár szerintem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever #9080 üzenetére
keyboard
-
Shiro
senior tag
-
fpatrik17
senior tag
Lenne egy kérdésem Jean használókhoz:
Nem lehet kezdeni valamit a Burst-jével, hogy ne fordítsa be szembe a kamerát? Ez rettentően idegesít. -
Sordoran
addikt
December 04-07. között 4 napon át napi 200 (összesen 800) primogemet kapunk, mivel a játék két díjat is nyert a playstation-n. Az ajándékokat 2.3 patch végéig lehet begyűjteni.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #9075 üzenetére
Hat szerintem meg nem. Az ment 34 csillag, ez meg 27 rage quit. Maguu szopat rendesen.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish #9072 üzenetére
Reggel a buszon dobtam össze:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/15-mEKXzxNM-X8ecKVOuOg07zXJjK8UGAPQYDsED0d9A/edit?usp=drivesdk
Első körben a Whiteblindet és a Redhornt hasonlítja össze.
(a lényeg a sárga rublikában van)
Majd idővel kibővitem. -
slimG
tag
válasz
Sirandrish #9072 üzenetére
Whiteblind, vagy Serpent Spine a 4* darabok közül. 5* darabok közül kiváló lesz majd Itto fegyvere, a jelenlegiek közül meg pl The Unforged, vagy a klasszikus Wolfs Gravestone.
-
Sirandrish
Topikgazda
Valaki huzott már DPS Noellet?
Mostanság elkezdtem vele foglakozni. Jól sejtem hogy az új defes set a menő neki?
Viszont a fegyverben kellene help. Mit javasoltok rá? -
slimG
tag
válasz
Sordoran #9067 üzenetére
Szerintem a Skyward Pride-ra gondolt. Az egy korrekt, régi 5* claymore de szerintem nem feltétlenül jó Eula-nak. Energy rechargot ad a 2nd stat, a passzívja sem kimagfasló +dps. Eula ugye physical dps, én Snow-Tombed Starsilvert adnék rá, ha van hozzá billet legyártani. Lehet hogy lassabb mint Ayaka, de nagyokat üt cserébe
. Játékmenet vele viszonylag egyszerű, electro karaktert mellé hogy legyen -phys.res. (superconduct) és még1 cryo, hogy legyen +crit. Arti szett is viszonylag egyszerű, Pale flame.
Ganyu továbbra is az egyik top dps, Blizzard szettet kell csak farmolni rá és nagyjából crit rate akkor nem gond.
Xiao már más tészta, nekem nem jött be a stílusa. Mellé sajnos kell egy healer és egy elemental reaction adó másik karakter. Burst alatt szép számokat mutat, de nagyon glass cannon.
2.4 valószínűleg Shenhe és Ganyu/Xiao rerun lesz. Ganyu favorit ha itt akarsz nyitni.
2.5 Yae Miko és egy rerun bannert találghatnak (talán Ayaka, de szerintem az korai neki még)
Továbbá ott van még Ayato is (Ayaka bátyja), hydro claymore, kínai szivárgások alapján nagyon erős pallosa lesz, a stílusa pedig hasonló lesz Childe-hez, claymore/sword váltás.
Én szeretem Eulát, jól lehet vele aprítani, szerintem is próbálj rá az 50/50re. -
Sordoran
addikt
válasz
fpatrik17 #9068 üzenetére
Az is előfordulhat, hogy kivársz későbbi bannerig, ahol mázlid lesz és kiesik nagyon gyors egymás után több kiemelt is. Akkor pedig bánnád, hogy miért nem húztál Eula-ra. Én úgy vagyok vele hogy ha valaki kell akkor arra húzok. Ha neked ezek mind kellenek, akkor mindegyiken próbálkozni kell, és majd lesz ami lesz.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Sordoran #9067 üzenetére
*Skyward Pride, bocs elb*sztam
Köszi az infot/tippeket. Lehet az lesz, amit írsz. Elviszem a mostanit goldig, aztán megállok.
Fortunára bízom hogy Eulám lesz-e vagy sem. A kövi meg legalább garantált, ha nem.*szerk, el is lőttem:
33 pull:
3 Noelle
1 Rosaria (legalább meglett a C2)
1 MONANem baj, előbb utóbb őt is szerettem volna a nukeoláshoz.
Majd kövire...
-
Sordoran
addikt
válasz
fpatrik17 #9064 üzenetére
És hogy akarsz egy polearm-ot odaadni egy claymore használónak?
(a Skyward Spine egy polearm, Eula pedig claymore használó, szóval valami nem tiszta)
Egyébként jópofa Eula, én szeretem is, stílusos, de a lassú támadási sebessége nekem nem jött be. Illetve ő fizikális, én pedig elementál sebzéseket jobban szeretem, így Ayaka váltotta (most pedig Keqing van amíg húzom friend szintet). Ennek ellenére szeretem, és bátran ajánlom is megszerzésre, ha kell fizikális DPS. Ha nem vagy biztos melyik lenne legjobb a 3 karakterből, és amúgy is 50-50-nél jársz, húzz rá. Ha bejön akkor ő lesz meg, ha nem jön be akkor következő fix. (Xiao-Ganyu vagy akárki lesz rerun még messze van, addigra összejön egy újabb 5*-nyi húzásra a wish) -
xeon forever
addikt
[link]
Shut up and take my credit card!!!! -
fpatrik17
senior tag
Igazából semmi extra csak egyre jobban agyalok rajta, hogy rányissak. Néztem C0 videókat róla és minden létező support karim meg van mellé, meg addig-addig nézegettem, hogy egyre jobban tetszik a playstyle.
Szimplán kíváncsi voltam, van-e itt valaki aki előszeretettel használja és mi a vélemény róla.
Skyward Spine mehetne is a mancsába, mert az jelenleg csak az inventory-ba lapul lvl 80-on.
Itto meg a Gorou koma nekem nem gyere be, Geo jószágokat annyira nem szeretem. Shenhe dizájnja nagyon bejön, de írtátok, hogy ő kb. egy b*szóbb Rosaria, azért nem biztos hogy locsolnék primogent.
Xiao-Ganyu rerun (ha ez lesz egyáltalán) jöhet még majd, közülük bármelyiket vállalnám. All-in-all van két hetem eldönteni, hogy Eula <--vagy--> Xiao/Ganyu. 45 Pity-nél járok 50-50-nél csak sajna...
Van emellett jelenleg 45 nyitásra primom. Ez alapján úgy gondolom e három karakterből 100%-ra csak 1 megszerzésére van lehetőségem. Jól matekolok?
Welkint használok...
-
Shiro
senior tag
Egy oldalra Kokomi a másik oldalra Noelle.
Bár csak 11 csináltam meg, teszt jelleggel, mert miközben Kokominak farmoltam az új Domainben, "melléktermékkén" esett a Divine Chorusból (a régi neve jobban tetszik) egy teljes szett DEF-es statokkal. Csak lvl12-16-ig tudam őket felhúzni, de így is ígéretesnek tűnik.
Ha Bolide pajzs meglétekor kb 15K DPS-et jelenetett, akkor Divine az 20K. Persze a hátránya, hogy az utóbbi csak Noelle saját pajzsával működik, és van egy kb 6-7 másodperc amíg az CD-n van. De még így is pozitív az előrelépés.
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Ocean-Hued_Clam
A hozzászólásoknál valaki azt irta, hogy Sayura ráaggatott egy EM verziót és úgy tűnik eléggé meg van elégedve az eredménnyel.Plusz még gondolat szintjén egy Vaporize Barbara sem lehet rossz.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #9051 üzenetére
A Catch-csal kb ugyan ott vagyok.
Ha nem lenne meg, akkor simán ráadnám a Spine-t, de így kb csak abban reménykedhetek, hogy valakinek csak jó lesz majd a jövőben.
Persze odaadhatnám akkor a Catch-ot Xianlingnak, de neki már ott van a Dragon's Bane.
Plusz még sajna az is ellene szól, hogy 5 csillagos révén magasabb fejlesztési költséggel rendelkezik.#9049 Sirandrish
Jöhet, legalább R2-es lesz. Travellenek úgy is azt használom a story questekben. -
fpatrik17
senior tag
Van-e itt olyan aki sokat használja Eula-t, esetleg kedvenc DPS-e?
-
F34R
nagyúr
Sracok az uj Abyss-hoz mit szoltok?
-
Dewri
aktív tag
válasz
vakablak93 #9050 üzenetére
A Favonius képessége akkor működik, amikor kritikusat ütsz vele, tehát nem árt növelni a karakter kritikus esélyét, hogy jól működjön, viszont ez egy gyógyító-supportnál nem szokott szempont lenni. A Sacrificial képessége meg mindenképp működik, ha elementális képességet használ a karakter, így nem kell külön a kritikus esély értékekre figyelni a karakternél. Viszont a Favonius sokkal többet ad az energiatöltésre, mint a másik, ez pedig fontos tud lenni...
Személy szerint én a Sacrificialt használom, mert a karakter elhasznált elementális képességének újratöltése jobban tetszik, mint néha egy kis energiapótlás az amúgy is magas energiatöltő érték mellé... -
vakablak93
őstag
Dionára a már egy ideje meglett Favonius Warbow-ot használom, ezt fel is húztam 70-re, de most meglett a sajátja a Sacrifical Bow, volna értelme lecserélni és helyette ezt felhúzni neki?
Itt néztem hogy elvileg amit használok rajta az is jó rá, de nem tudom hogy dobna-e valamit a csere. Healer supportként van használva a kicsi. -
Shiro
senior tag
S ezt kinek?
A karater útmutatókból az jön le, hogy kb alul marad az ajánlott 4 csillagos fegyverekkel szemben. ( )De ahogy végig gondolom a következő patchben érkező Shenhe vagy Yun Jin számára sem éppen kedvező. -
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #9044 üzenetére
Pontossan ugyanígy láttam a helyzetem, azért ilyen irányba indultam el (Childe-Beidou-Fischl). Továbbá Beidou annyira megtetszett, hogy mindenképpen maxolni szeretném szépen óvatossan. Semmi nem ad olyan elégedett "de kib*szott prau vagyok" érzést a játékban, mint a perfect counter.
Jean is azért pihen csak, mert a VV domaintől égnek áll a hajam, de én is úgy látom, az általad részletezett okok miatt is, hogy muszáj lesz őt kiépítenem jobban ebbe a csapatba.
Azt várom, hogy Beidou legyen végre a shopban, hogy C2 meglegyen aztán nagyon más lenne a leányzó fekvése... Fischl C6 meg sajna még álom marad egyelőre.F34R:
Köszi az infot Shenhe-ről. Rosaria-t Phys DPS-nek használtam kb AR 40-ig, mivel kézenfekvő volt a Crescent Pike miatt. Nagyon szerettem, csak közben többiekre jöttek constellation-ök, aztán azóta háttérbe szorult.Raiden-nek meg úgy en block mindenkinek farmolom folyamatosan az Emblem szettet, de egyelőre ennyire futotta. Az is csodával határos már nekem, hogy majd 4 szett kijött már, ami valamilyen szinten vállalható. Ráadásul Raiden-en ER Sands, ATK Goblet van, mivel ezekből jött össze épkézláb darab.
XQ-nak még mindig vannak lila darabjai mint látható sajnos, de igyekszem farmolni folyamatosan.
Beidou C2-n, mint említettem nagyon-nagyon rajta vagyok, csak nem akar jönni Istenért se. Yanfei-ből is C2-ig jutottam csak, de őt mindenképpen maxolni szeretném, mert ő a kedvenc rohangálós mindenesem.
Írásaitok alapján B csapatnak pedig egyelőre szerintem az electrocharged játszik, mert arra van kiépítve több karakterem. Freeze-hez nagyon sokat kellene még farmolnom -> Rosaria - Kaeya - Diona is a semmihez áll közelebb jelenleg, mint a valamihez.
-
F34R
nagyúr
válasz
fpatrik17 #9039 üzenetére
En ugy tudom hogy Rosaria steroidon, es a burstje neki is eleg fasza lesz. Nem amugy nem vagyok mage... de van par meglatasom... Raidennek meg mehetne energy recharge es Atk substatba.. ami nem annyira perfect azt esetleg lecserelnem.. A support karikon a 16+ majd jobbra cserelnem. Beidounak C2 re ramennek mert az eleg hasznos neki.. Yanfeinek is gyujtenem a Constellationt.. Bennet nek a HP lecserelnem Atk/Energy recharge/Crit rate artikra. B csapatba freezere mondjuk Kaeya vagy Rosaria... es betennem Xianglinget. Mar ha Childe a DPS.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #9044 üzenetére
Én ezért ajanlottam Yangfeit.
Pl most barbara-Ayaka-Hutao-Xiangling
B csapatot hasznalom. Kisebb nagyobb sikerekkrl. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Az az első csapat tényleg nagyot csap. Hu Tao beszerzése előtt nekem is az volt a legnagyobb DPS-el rendelkező csapatom, nagyon jó választás!
A második csapatnak azonnal Tartaglia + Beidou + Fischl (/Sara, hogyha van C6, de gondolom nincs ha annyira alul van
) core kombót ajánlottam volna, aztán látom azzal már próbálkoztál
Ha esetleg Beidou-val összejönne a C6, akkor ez a csapat is iszonyatosan oda tudna csapni, negyediknek pedig betenném Jean-t, hogy legyen heal és swirl, meg adnék neki egy Viridescent szettet az elemental resistance csökkentésére ezáltal a csapat DPS növelésére. Én ebbe való invesztálást ajánlanám, akkor is ha nincs túl sok constellation (még!).
Az egyedüli baj a Raiden national csapattal, hogy objektíve a játék legjobb supportjait feleszi. Nagyon más második csapatot (elnézve hogy ki mennyire van felhúzva) nem is tudsz nagyon összerakni. Mindenképp Childe köré építeném a második csapatot, de ugye valamilyen elemental reakcióra kell építeni. Vape, Overload comp off, mert Bennett és Xiangling foglalt. Marad a freeze és electrocharged, ebből utóbbi az erősebb. Megpróbálhatod a freeze compot, de ahhoz nagyon hiperinvesztálni kell Childe-ba és a cryo karakterekbe hogy legyen normális sebzésed, szóval nem lenne jobb választás, mint az electrocharged szerintem.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever #9040 üzenetére
Köszi a tippet!
Éppen Diona-ra farmolok most, mert még csak 60-as, meg a fegyvere is, artifact állományra pedig közel zéró sajna. Barbara healer szettjét hordja ideiglenesen. Oda jól sejtem, hogy Noblesse 4 szett lenne a nyerő?
Az összesített buildekre is vetnél egy pillantást esetleg? Nagyjából jól haladok-e, nehogy impotensen farmoljak valakire.
*szek.:
Sordoran köszi az infot! Shenhe designja szerelem, de lehet nem az alapján kellene dönteni. Xiaio/Ganyu rerun DPS szempontból jobban érdekelne.Ayaka az kizárt, hogy lesz mostanában, igaz? Őt bánom, hogy skippeltem
+1 UID esetleg, ha valaki felvenne: 724072555
-
Sordoran
addikt
válasz
Most van Eula és Albedo banner, ezután jön még 2.3-ban egy banner, Itto 5* (geo claymore) és Gorou 4* (geo bow) főszereplésével.
A bejelentés alapján jön majd 2.4-ben Shenhe 5* (cyro polearm) és Yun Jin 4* (geo polearm). Feltételezhetően együtt jönnek közös banneren, és egyelőre csak leak/tipp van másik banner-ről:az új lantern rite fesztivál apropóján Xiao és Ganyu re-run bannerek lehetnek még majd.
Ezután 2.5-benjöhet végre valahára Yae 5* (electro catalyst), valamint konkrét bizonyíték nélkül, csak elmélet szinten rebesgetnek egy Raiden Shogun re-runt. -
fpatrik17
senior tag
Közel jövőben lehet-e tudni már melyik bannerek lesznek és mikor? (Eula és Albedo után, őket skippelem szerintem...)
Primogen ügyileg tervezgetnem kellene a jövőt, de most elvesztem kik és mikor jönnek karakter banneren. Továbbá ez a Shenhe jól értelmezem, hogy konkrétan Cryo support lesz?
+1 kis segítséget kérnék, mert elég tanácstalan vagyok Abyss csapatokban
1. team: XL (C4), Raiden, XQ (C6), Beni (C2)
Ez a csapat valami borzastóan erős, egyszerű a rotation is, ehhez nem szivesen nyúlnék.2. team: na ide kit tennétek?
Jelenleg Childe, Beidou (C1), Fischl, Diona (C1) csapattal erőlködök, de az alacsony Beidou és Fischl constellation miatt elég bénán megy a felsőhöz képest... Hátha felnyitjátok a szemem, és nem veszem észre a gyöngyszemet a karakterlistánKöszi!
-
jonnyjoker01
veterán
Jé és tényleg
Akkor ez chest reset lehet ami régen WL növekedésnél jött elő, mert tényleg emlékszem hogy ezeket már egyszer nyitottam.
Sorry a hirtelen ellentmondásért, kicsit PTSD-m van ettől a "chest respawn" dologról, mert 99%-ban csak clickbait és egy kezemen meg tudom számolni mennyi "új" chest került be meglévő régiókba megjelenés óta (most konkrétan egy a dragonspine-ban levő és egy liyuében a 4 ruin guardian mellett található ruin hunternél ugrik be).
Szerk:
The chest in Dadaupa Gorge is, actually, available from day 1. The problem is that the same chest is used during the “Crystal Tears” Archon Quest, and contained one of the items needed to purify Dvalin.
But miHoYo overlooked the fact that a chest (the “new” one) was previously placed there. If you triggered the quest without looting it (which many players did), it would vanish forever even after completing the storyline.
This was a bug, and it was corrected in the recent version. So don’t panic if you can’t find this chest. You were probably one of the lucky few who actually got it way back.
[link] -
F34R
nagyúr
Nah jo... menjetek a pitsaba.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #9032 üzenetére
Várjá', de az a lvl3-as láda nekem is ott volt.
plusz 2 külön videót is feldobott a JuhTyúk. -
Shiro
senior tag
Úgy néz ki mehetünk megint ládákat keresgélni a régi területekre.
https://youtu.be/PQz3lliCR3s -
Shiro
senior tag
Yoimiyával valami nem okés.
https://www.youtube.com/watch?v=1fe5eKpztSc -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9025 üzenetére
Majd tud 10k chargedet..
persze ha fizikaira epited. kupan vagsz vele par hilicsort.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sirandrish #9020 üzenetére
Kár, pedig lore hű lettél volna.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9021 üzenetére
Abbol van 44444!!! nem?
Egyebkent utoljara en is Atlast kaptam.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9016 üzenetére
Physical Keqing, Physical Kaeye stb... mindenki aki fizikai artikat hasznal. tehat senki
Nalam Ayaka elemental es burst nagyobb tole, viszont normal attacknal nem adja ugy a critet.. pl es van hogy jo van hogy nemAmugy gyanus vagy nekem, honnan a brantbol van annyi kek fated?
-
Shiro
senior tag
válasz
Add oda Jeannek, biztos örülni fog Vanessa ajándékának.
-
fpatrik17
senior tag
válasz
Én úgy rádobnám Bennett-re, mint a huzat
-
Sirandrish
Topikgazda
Vicces ez a játék komolyan mondom
80 körüli húzásra csillant az arany a standard banneren, ééés NEM Skyward Atlas lett, amit köszönöm a Mihoyo isteneinek, de egy kb hasonlóan haszontalan Aquila Favoniat sikerült dobnia.
Gyorsan ránéztem pár Guide-ra hogy nah ez majd kire lesz jó...hát Kaeyat javasolják (bár totál nem értem miért)...
KÖSZIII -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9011 üzenetére
igaz egyik questel egy hetig el voltam veszve. ugy volt kb 3-4 het. :kaksismiley:
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
xeon forever #9012 üzenetére
-AR rank 10 vagy nagyobb
-14 napja legalább nem léptél be
-Az utolsó Stellar Reunion aktiválás óta eltelt legalább 45 nap -
xeon forever
addikt
Stellar Reunion event minek a feltétele?
Most kb idegesit, hogy egyik accomon van a masikon meg nincs.... -
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9009 üzenetére
De te alien vagy, ugy nem er.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
xeon forever #9008 üzenetére
Jó, hát a storyval 2 hét alatt lehet végezni ha nulláról kezdem, és csak azzal foglalkozom.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #9007 üzenetére
/STORY PROGRESS IS KELL
Shiro> -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #9004 üzenetére
Nah igen. Az eventekhez milyen AR rank kell? 20-25?
-
Shiro
senior tag
Kód a 60 Primóért:
ETNU2DN5NZRR -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #9004 üzenetére
Mi Ost már jó lenne gyorsabb story progress.
Elégge repetetatív lett...
Én pl több coop eventet csinálnék talent materialokért, fegyokert, artifactokert, nem csak domaineket.Egyebkent mar magamat szorakoztatom csomoszor, pl fast run boss fight.
Kb 20 perc Eszakrol dél fele haladva az összes boss.
Hetvegen meg Mora farm lesz, Hu Tao koronazas kovetkezik. 2 db lvl a cel elso korben. Most 8-9-8.Ez az artifact rng meg teljesen kipusztit. 2 hete semmi jot nem dobott Hu Taonak...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #9001 üzenetére
Ez egy nagy baj az összes progression systemmel, nem gondolnak a jövőre egyáltalán. Adventure rank is pont ugyanilyen, arra jó volt hogy megjelenéskor ne maxolja ki magát mindenki pár hét alatt. Aztán most már semmire sem kellenek.
-
F34R
nagyúr
válasz
Sirandrish #9001 üzenetére
En is leszarom pedig kurva lassan lett meg... viszont mindig basznak bele valami blueprintet amit egyszeruen nem fogok megvenni a kotsogvereb shopba csak azert hogy szep legyen.
Minden hegyen hatan van.
-
Sirandrish
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged