- gerner1
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Szerintem inkabb techno az ôsfajtából...
https://youtu.be/rduQ-Ndz0iU
Hótin bácsi retro techno bulija. -
jonnyjoker01
veterán
Majdnem úgy kezdtem a kommentemet egyébként, hogy a hivatalos stream után annyi izgatottan várt tartalom mellett (fesztivál, duel, theater mechanicus) nem gondoltam volna hogy a virágos lesz az egyedüli ami tetszeni fog
Aztán inkább kicsit jobban végiggondoltam, kifejtettem.
Egyébként befejeztem az összes tartalmat, nem változott a véleményem.
-
Urzu_7
aktív tag
Chasm-ben vannak érdekes megoldások ami a látványt illeti, így nem nehéz elképzelni egy esetleges morrowindes lápos, egzotikus(abb) növényzetű, állatvilágú, különböző mérges és nem mérges (hanem cuki) gombás világot. Beszélő fa biztos lesz és a legjobb haverunk lesz mert megmentjük majd a lángoktól hogy aztán kivágjuk a gyerekeit 3 valamilyen fáért. Furcsa gombáktól rosszul leszünk és belecsöppenünk egy álomvilágba ahol találunk egy fegyvert amivel bármit csinálhatunk. Lehet hogy még egy hegy is megmozdul amiről majd kiderül hogy valójában egy teknős és órákig csapkodhatjuk. A határ a csillagos ég. Illetve az nem mert az égbolt és a csillagok csak átverés.
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #10791 üzenetére
Azért úgy belegondolva egy kicsit gáz, hogy a virágrendezést értékeljük pozitívra.
Reggel megcsináltam a kardozós utolsó részét. Az már úgy meredekebben nehezebb volt mint a többi. Hard fokozaton még sem tudtam csinálni, de jutalmat valamiért megadta érte.
Kicsit összevetve a dolgokat. Lehet kb párhuzamosan haladtunk a Chasm felfedezésével, mert én is az éjszaka folyamán jutottam el azokra a helyekre, amikről csináltad a képeket.
S hát végre Fortuna is kegyes volt hozzám. (Kétszer is.) -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10793 üzenetére
Leakek alapjan is a Chasm "keszit" fel a Dendro teruletre... Ehhez kepest ugye nincs uj Dendro ellenfel sem, legalabb par low enemyt beraktam volna beloluk.
-
xeon forever
addikt
Szerintetek is vagy csak szerintem spoilerezrek le a chasmban a Dendrot?!?
Paimon még modta is, hogy erre még nem megyünk. -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10791 üzenetére
Nagyjàból egyetértek veled. 99%
-
jonnyjoker01
veterán
Ma egész nap Genshineztem, kicsit elszaladt velem a ló
Majdnem befejeztem az eventet ahogy lehetett, Ayato küldijét nem csináltam még meg úgyhogy a legvége hiányzik.
A fő questline-ja az eventnek olyan szinten gáz volt hogy már idegesített, még skippeléssel is. Most komolyan arról szólt az egész 95%-ban, hogy Xq könyveit ellopták -> igazából Xq volt, mert: -> Xq nem tud aláírást írni -> túl sok könyvet kéne aláírni -> "hallod amúgy használhatnánk pecsétet is"
Kicsit olyan érzésem volt, mintha az összes szereplő karakter egy óvoda speciális nevelési igényű csoportjába kerültek volna vissza. Albedo volt az egyedüli, aki kisiskolás szintjén volt, de így is elképesztő a kontraszt a fantasztikus decemberi eventjéhez képest, ahol 5Head módon játszott ki mindenkit
Mivel nem értem a végére, ezért nem tudom milyen lesz, de annyira nem érdekel, hogyha nem járna érte primo meg sem csinálnám. A kisebb sztorik már jobbak voltak egy fokkal, de azok is ilyen óvodás szinten vannak kb.
Gameplay szempontjából: theater mechanicus-t és a duel részét vártam a legjobban, előbbi egy fos, utóbbi pedig nagyon fasza... lenne, ha nem ilyen kevés erőforrást fordítottak volna rá. Valljuk be, sokkal érdekesebbre meg lehetett volna ezt csinálni. Nem panaszkodok túlságosan, mert élveztem, de elég csak megállni a szigeten és körbenézni, hogy lásd mennyire elhanyagolt ez az egész:
Kicsit olyan érzésem van néha, hogy direkt akarnak kicseszni azokkal akik tényleges harci tartalmakat akarnak a játékba...Meglepő módon a virágos és a fotózós is oké volt, pedig teljesen érdektelennek tartottam őket. Előbbinél kicsit jobban örültem volna, ha kicsit több ideig marad elrejtve a segítség, de úgysem olvastam el egyszer sem, úgyhogy igazából tök mind1. Utóbbi azért tetszett valamennyire, mert ki kellett mozdulni az open worldbe keresgélni. De semmi extra egyébként, neutrális a véleményem róluk. Nem volt szar, így jellemezném talán
Összefoglalás: Nagyon gáz volt ez most, gázabb mint bármi amit eddig kiadtak. Esküszöm az egyedüli ok, amiért nem töröltem mérgemben a játékot az a Chasm. 4/10 értékelést adok rá, amiből 2 pont a duel, 1 pont a virág+fotó és 1 pont Itto angol szinkronszínésze
Ha maga a quest béna is volt, de legalább a voice acting el volt találva. -2 az elcseszett theatre mechanicusra és -4 az idegesítő, idegörlő questekre.
Miután jól felhúztam magam az eventtel, elkezdtem a Chasm küldiket, felfedezgettem közben, úgy beszippantott, hogy este 7-től hajnali 4-ig toltam, nem bírtam betartani a korábban felállított saját szabályomat (hogy mindig csak egy kicsit csinálok belőle). Jók a questek, maga a terület is fantasztikus. Még nem tudtam eldönteni, hogy jobban tetszik-e mint Enkanomiya, de nagyon közel van.
Ui. bocsi a rohadt hosszú kommentért főleg a képekkel, de most ez így kijött belőlem
-
Shiro
senior tag
Mit is mondjak tegnap kezdtem és ma befejeztem. Oké még van egy kör kenjutsu és egy ikebana...
Pozitívumok.
Az elöző eventhez képest most rendesen kaptunk primogemet.
Kazuha története bővült
Einek nagyon szép lett a hangja:
https://youtu.be/MGiTdoeXtp0?t=1616
Alig hittem el, hogy ős az istenek gyilkosa a szigeteket kettémetsző villámok császárnője.Felfedte magát a Pyro Arkhón.
Negavítumok.
Összességében kissé unalmas volt.A Dower Deffence teljesen ki lett herélve. Én ott lepődtem meg, amikor kiderült, hogy amúgy menet közben már nem lehet módosítani a dolgokon.
Kardpárbaj.
A harmadik kör az már úgy jó volt a legnehezebb fokozaton, de az első kettő, az meglett azzal, hogy nyomkodtam az Bal Egeret és az E-t.
Arról nem is beszélve hogy szerintem játékmechanikailag rosszul volt leprogramozva.
Persze nem arról van szó, hogy béna vagyok. (Bár Beidou esetében 10 ből 6-7 alkalommal sikerül, itt meg csak 3 alommal a hárítás.)
De a hárítással nem kellett volna megszakítani az ellenfél kombóját?
Meg mi indokolja, hogy hárítás után 10X annyit sebzel? Nem lett volna logikusabb, hogy amúgy az ellenfél is védekezik és azért nem tudod sebezni. Az ellenfél is miért sebez olyan iszonyat keveset?
Picit nagyobb időablakkal, meg egy kicsivel kidolgozottabb mechanikával tök jó lehetett volna.Ikebana.
Nem hiszem el, de ez tetszett a legjobban. Pedig az előzővel rossz emlékeim vannak.
Az előző kettőnél lefényképeztem a monitort, de a harmadiknál már a próbára tettem a memóriámat.Szerintem ez a kép mindent elárul:
Valahogy az az érzésem, hogy ezt így szándékosan baszták el minden téren.
Az egészet lekorlátozták Ritouba, raktak pár színes zászlót, aztán nesztek matsuri, élvezzétek. Nincs tűzijáték!Ó én naiv azt gondoltam, hogy a "Zephyr of the Violet Garden" annyit jelent, hogy Venti kap majd nagyobb szerepet. S még rerun bannert is kapott. De nem érzem úgy hogy lett volna jelentősége a jelenlétének. Az Eivel való találkozása elmaradt (bár nem sok reményem van de talán még lehet belőle valami), de még Sarának sem lett odavetve Paimon vagy Traveller által, hogy ő a Shogun egyik régi ismerőse.
Ha már Kazuha multjáról tudtunk meg többet, nem lett volna logikusabb, hogy ő kap Rerunt.
S ha már kovácsok voltak a felmenői és találtunk egy kardkovácsolási leírást, akkor esetleg egy HOZZÁ ILLŐ (Nem úgy mint Kokomi esetében az Oathsworn Eye) négy csillagos kard.Pár apróbb pozitívum még a végére
Ha Hydro karakterrel lelocsolod az utolsó festményt, megjelenik Scaramouche.
Klee kapcsán meg lett említve Alice. Bár a Dodoco Tales az nem.
Mitake Narukaimi no Shu no Mikoto Oogosho-sama Zou más szóval Statue of Her Excellency, the Almighty Narukami Ogosho, God of Thunder vagyis röviden PS5Van egy olyan érzésem, hogy Ianzumával kapcsolatban valami nagyon elgurult.
Visszatérek a Chasm küldetésekhez az legalább jó.
-
F34R
nagyúr
Istenem, ezek az eventek eddig a legszarabbak.
es mindig van nagyobb okorseg amit kitalalnak.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10784 üzenetére
Asszem azelott mielott a rerunja volt. Be hat
valami jpn.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10782 üzenetére
Engem egyszer majdnem kibannoltak a discord serverrol mert az egyik sracot Albedo-nichan nak hivtam
Allitolag valami modi volt.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Egyébként aki ráér hétvégén és van kedve az nyugodtan csatlakozzon. Egész jó móka a bossfight speedrun 4 player coop.
Északtól délig haladós. Nuke csapattal elég hamar végig lehet szaladni. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10776 üzenetére
Persze, de csak ha lvl1 hagyod
-
F34R
nagyúr
Az a baj nem konzisztens mint az altalanos szettek.meg ellegge cringe.... pl fugg a pingtol a naptari szamitastol, a csillagok allasaig mindentol
En kb a Ningguangomal egy percet nem foglalkoztam olyan szinten hogy kulon farmoljak neki. 2pc Archaic + 2pc glad pont annyival sebez kevesebbet mint amit az RNg es Yun Jin ad.
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #10774 üzenetére
Pindur
-
xeon forever
addikt
Bekerült a csapatba, és még maradt Dodom is(Primo viszont kinullázva).
Időm persze nem lesz rá Yea és Kecsing artifact farmolok még. Nem hiszem, hogy hamar rerun bannert kap majd, ezért kellett behúzni.
F34R:
Hétvégen leteszteljük? Teyvat Boss fight turné! -
Shiro
senior tag
Azt azért kérdeztem, mert ha az első találatra nem vonatkozik a 0,2 másodperces korlátozás, akkor Ningguang esetében a dupla találat az dupla esély vagyis 72%.
Sajnos ez nem így van.Pedig jó lett volna.
Ő is 36%-al kezd és sikertelenség esetén 20%-al nő az esély szett bónusz aktiválására.
Nagy számok törvénye alapján kb minden második támadás aktiválja.
Habár az egyik lehetséges előnyt nem kapta meg, a másodikat már igen.
A 0,05 másodperc a buff időtartamára vonatkozik. Magyarán a találat után szinte azonnal megszűnik.
Viszont Ningguang mindkét lövedékére megkapja a buffot,
S azért így más elfogadható Normal Attack DPS-el rendelkezik.
Azt kell mondjam, hogy meg vagyok elégedve.
https://www.youtube.com/watch?v=JVtnVAiojtg
A végén arra a közel 16 ezres dupla találatra kifejezetten büszke vagyok.
S még fejlesztés alatt áll. -
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish #10773 üzenetére
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever #10772 üzenetére
Az majd legközelebb lesz...
Akkor már azt a 3 tornyot se kell majd lerakni...yuppi.. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10770 üzenetére
En is bementem mondom majd jol elszorakoztatom magam.. persze minden ott volt mar es csak parat rakhattam le... tiszta automatizalt. primoert megcsinalom de max annyi.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Sirandrish #10762 üzenetére
Ugyanez a véleményem, eléggé kiherélték ezt most. Egyszer végigjátszom az összeset a primókért, oszt annyi. Majd a surveyben lepontozom aztán remélem a legjobbakat hogy majd legközelebb jobbra csinálják.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10768 üzenetére
Nem lesz keves mire engem is C6 ra huznak
-
F34R
nagyúr
Minket nem hallgatnak meg... komolyan egy ph-s peticiot kellene irni a Mihoyo ellen.
En vallalom hogy tonkrementek az idegeim -
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch #10765 üzenetére
Azért a virágdizájnerség se kutya
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #10764 üzenetére
Én a helyükbe olyan kártyát raktam volna be, hogy véglegesen lezárd a hidat és csak nézni kelljen, ahogy mindenki belerohan a szakadékba.
Free AFK primo
Ne szomorkodj, találhatsz kihívást a fotózásoknál... -
Sirandrish
legenda
válasz
kill_switch #10763 üzenetére
És van map ahol van rá kártya hogy 12 secenként lehessen
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sirandrish #10762 üzenetére
De legalább a hidakat is offolni lehet, hogy még küszködni se kelljen a nagy lényezetekkel.
-
Sirandrish
legenda
Az egyetlen event amit várok mindig, az a Tower Defense-s Theater Mechanicus, erre harmadjára totál kiherélték az egészet.
Amikor először volt, akkor nagyon fasza volt...komoly taktikázást igényelt 1-1 pálya teljesítése. Másodszorra már rohadt könnyű lett a "kártyás rendszer"nek köszönhetően, de az meg poén volt mert igen érdekes dolgokat ki lehetett hozni a tornyokból, de ez ami most van...
Ez mégis mi a büdös franc akar lenni? Fix tornyok, fix kártyákkal, fix darabszámokkal...még jó hogy van 3 hely ahova le lehet a tornyokat rakni...
Pfff nagyon gagyi... -
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #10758 üzenetére
Na itt a what if saga VIDEO.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10755 üzenetére
-
Dewri
aktív tag
válasz
xeon forever #10754 üzenetére
A fotós küldetéshez? Kokomi szigetcsoportjának jobb szélső kis teleportos szigeténél a teleporttól nem messze egy lehet találni a vízben Unagi angolnát (interaktív térkép segít). A környéken mindig van fekete darumadár is, ez máris 2. Byakko Plain terület alján a teleportnál ahol a vadbefogó hálót árulja a csaj, mindig bóklászik pár róka. Negyediknek pedig a Chinju Forest teleportnál indulj el az úton a boltívek alatt felfelé, néhány méter után jobb oldalon lesz zenélő maci.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever #10750 üzenetére
Én is megmosolyogtam, aztán szomorúan skippeltem végig a questet mert olyan langyi lett. Mehettek volna hilichurlöket robbantani, nem tudom...
-
xeon forever
addikt
Mi az a 4 àllat ami csak inazumaban van?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever #10750 üzenetére
Apa kezdődik!
Amúgy csak képzeljük el, jól elszórakozott volna The Chasm-ban is, ha nem kerül büntibe.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10737 üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10747 üzenetére
Klee Nuked Inazuma
-
Shiro
senior tag
Echoes of an Offering szettel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
"When Normal Attacks hit opponents, there is a 36% chance that it will trigger Valley Rite, which will increase Normal Attack DMG by 70% of ATK.
This effect will be dispelled 0.05s after a Normal Attack deals DMG.
If a Normal Attack fails to trigger Valley Rite, the odds of it triggering the next time will increase by 20%.
This trigger can occur once every 0.2s."
Szerintetek az a 0,2 másodperc az csak a 20%-os esély növelőre vonatkozik, vagy az alap 36%-ra is? -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10737 üzenetére
Kar hogy nem Sands, Gobletnek max Shenhen tudod hasznalni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
vakablak93 #10740 üzenetére
Abysshoz sem kell...tonnányi videó van ahogy 4 csillagos karikkal tolják le.
Persze pár 5 kiépített 5 csillagossal könnyebb, de nem kötelező -
jonnyjoker01
veterán
válasz
paatrick #10739 üzenetére
Szia!
Én személy szerint 1,5 év alatt szép lassan egy AAA játék árával támogattam a fejlesztőket. Ennyit nekem megért, de már hónapok óta nem költök egy fillért sem.
Persze, lehet teljesen ingyenesen játszani. Annyi a "hátulütője" a dolognak, hogy lassabban fog összegyűlni egy 5 csillagos karakterre a primogem, tehát sokkal tudatosabban kell gyűjteni, nem elszórni.
A játékra nagy hatással van a "befektetett" pénzmennyiség. Karakterek fejlesztéséhez szükséges nyersanyagokat hamarabb össze tudod szedni, több karaktert tudsz húzni és azok csillagképeit, amelyek jelentősen emelik a teljesítményüket, fegyvereket lehet venni és azokat tovább fejleszteni. De egyáltalán nem kötelező, sőt értelme sincs a karakterek erejét az egekbe cipelni, mert nincs olyan tartalom a játékban ami megkövetelné azt az erőt amit pénzzel meg lehet venni.
A játékban lévő összes tartalmat fizetés nélkül is ki lehet játszani, beleszámítva az Abyss-t, de az amúgy is csak addigra lesz érdekes mire van két erős kiépített csapatod, amihez kell egy pár hónap nyersanyag gyűjtés és játék tapasztalat. Ha most akarsz kezdeni az még messze van, nem kell vele foglalkozni. A pénz egy dolgot csinál: felgyorsítja a fejlődési folyamatot, hamarabb el lehet vele érni a csúcs teljesítményt, de nincs értelme szvsz, főleg hogy manapság már rengeteg tartalom van a játékban egy új játékos számára, úgy is hónapok telnének el, mire teljesítenéd az összes sztorit és felfedeznéd az összes területet.
Amibe sok új, nem gacha játékos bele esik az elején az az hogy nem tudják milyen statok a fontosak az artifact szettek kiépítésekor és nem nagyon vágják hogy működnek az elemental reakciók, ezáltal gyengék a csapataik és ráhúzzák a játékra hogy pay to win, pedig ez nem így van. Ezeket mindenképp ajánlom tanulmányozni, Youtube-on rengeteg anyag található róla; "elemental reaction guide" "[karakter] build guide" "artifact guide" keresőszavak. Írott anyag tekintetében karakterépítésről a Keqingmains.com oldalt tudom a legjobban ajánlani.
-
vakablak93
őstag
válasz
paatrick #10739 üzenetére
Teljesen ingyenesen is játtszható, az Abysson kívül igazából akármit teljesíthetsz tök alap dolgokkal is. Ha csak játtszani akarsz és a tartalmakat kiélvezni akkor egy filléredbe nem kerül, akár az alap karikkal is végigmehetsz a világon meg a küldiken
Mondjuk erősebb karakterekkel, fegyverekkel persze midnen egyszerűbb
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
olvastam hogy ki mennyit költ a játékra, az lenne a kérdésem hogy tök ingyenesen is játszható-e?
Pl. Fortnite-ban csak skin meg egyéb dolgokat lehet venni, semmi hatása nincs a játékra. Itt is ugyanígy van, vagy mondjuk ha nem veszek meg valamit akkor nem lehet bemenni területekre stb.? -
vakablak93
őstag
Ezek az új artifactok kinek jók am? Mármint mindkettőnél látom hogy a setbónusz a sebzés. Ilyesmi már van a játékban pár, vagy valamelyik karakternek valók kifejezetten?
-
vakablak93
őstag
Hát nem semmi, nekem Eulából nem sikerült eddig ennyit kihozni nem hogy Beidouból
, mondjuk én csak elektro sub dpsnek használom. Van hová fejlődni mondjuk nálam jó fegyver sose lesz rajta, egy alap Prototypeot tudtam csak neki adni, na meg én elektro supportnak használom...
De az artikkal még nekiállhatok kínlódni, lehet húzni kéne YunJinre.( A fenébe meginnt egy ok a wishelésre)
Kipróbálom ma úgy hogy átrakom Eula artijait meg fegyverét, egy R3 Ezüstcsillagom van neki, csak a buli kedvéért hogy mit hoz. -
Mike
veterán
válasz
xeon forever #10731 üzenetére
Milyen az arise?
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10731 üzenetére
Nemmegmondtam?
#10729 vakablak93
Hat 2pc Atk + 2pc fizikai sebzeses + Yun Jin a normal attackot buffolja. igy jott ki a matek. plusz 20% shield strenghtet ad az Unforged R5 meg 40% ot. Pluszban eleg magas a base Atkja is. meg hat a perfect dodge.
-
xeon forever
addikt
Kicsit bűnözök ma.
Gondoltam veszek egy crystal csomagot...
Erre viszont nem tudtam nemet mondani 54 Euroert.
És itt jön a g3c1s3g.
Most még maradt egy 50dodos csomagra spórolt pénz, Tényleg függőséget okozó valami ez a Genshin. Rohadt sok erő kell, hogy ne költs rá. Most épp annyi a mázlim, hogy fix a kövi banneres 5* megpróbálok kitartani az uccsó napig.
Remélem lesz annyi freemogems addig, hogy kiessen Ayato. -
vakablak93
őstag
válasz
fpatrik17 #10728 üzenetére
Azta! Ilyet még nem láttam eddig ez tényleg beteg! Mi lehet Beidou buildje???? Nekem messze nem csapkod ekkorákat
Mi a fene kell ehhez?De a fenébe is nagyon tud ez az alak, hogy 1 hpval végigtolta, oké egy dolog hogy Beidou ki tudja védeni a támadásokat az elementáris támadásával, a burstje alatt meg palyzsa van de akkor is...
-
fpatrik17
senior tag
Ez a Beidou+ Yun jin 1hp vs Raiden nagyon beteg
-
Mike
veterán
akinek van ps+ -a, kapott pár dolgot, nem tudom miket, nem néztem még meg, de ami fontos: az ingyenes csomagot meg kell venni
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #10723 üzenetére
Es van is Tartagliaja.
.
#10722 xeon
Mondtam hogy csinald meg a Sukokomont, abban van 4 szin es az egyik, hanem a legjobb elemental reakcios csapat. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever #10722 üzenetére
Akkor ez a videó tetszeni fog
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10717 üzenetére
De baszod Xiao egy Dps es Atkbol scalel
100%#10720
Azt vagod hogy different role? egyik dps, masik support. az egyik masokat erosit, Xiaonak meg tamogatas kell.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Xiaonak kemény 2-3 ezres swirl dmg-jei vannak, miközben Xiangling 40 ezret vapel
-
Shiro
senior tag
válasz
Pofátlanság lenne azt mondani, hogy azt Benett, Xianling és Xingqiu önmagában (Xiao nélkül) is megcsinálta volna hasonló idő alatt?
-
xeon forever
addikt
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10715 üzenetére
Az mindenkivel
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10712 üzenetére
Te nem a Genshinnel jatszol.
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever #10712 üzenetére
Xiaonak az EM nem jó.
Sayunak, Ventinek, Sucrose-nak, Kazuhának és Jeannek jó, de Xiaonak nem.
Legyen a példában egy Blackcliffel rendelkező Xiao.
Az ATK Sands 46,6% ATK-t biztosít.
(349+510)*0,466 = 400 ATK
Goblet 46,6% + lvl9 burst 90,65% + Passive 5% = 142,25% Anemo DMG bónusz
Eddig:
400*2,4225 = 969
A 200% CritDMG bónusz simán meg van.
969*3 = 2907
lvl10-es Normal Attacknál a High Plunge szorzója 404%
2907*4,04 = 11.744.
Az azonos szintű ellenfelek DEF-je felére csökkentik a sebzést.
12.744/2 = 5872
Illetve jó eséllyel van 10% Anemo resistje.
5872*(1-0,1) = 5285.A 187 EM esetében.
Swirl alap sebzése 868
A 187 EM bónusza.
187/(2000+187)*16 = 136,8% plusz Viridescent 60%
136,8+60 = 196,8%.
868*2,968 = 2576.
S bár a Swirl rakcióra nincs hatással az ellenfél védelme, a sebzés így is épp csak a fele annak mintha csupán ATK-ra építenéd. -
xeon forever
addikt
Kazuha...Benne van a caapatban.
Elkanyarodtatok a tematol. EM alapbol buffol reakciot. Le van irva swirl dmg %+
Sorrend az mas kerdes. Xiao is ha van alatta mas elwmental amikor effektel akkor az EM szabalyok ervenyesek.
Pl kidobod a macit, elso utes utan pyro erosebb lesz. Ekkor sub xiao.Kokomi viszont rasegit. Sorrend:
Pl Xiangling maci onfield+BennetQ+Kokomi(barmi 1 mp onfield sarkanykonyvvel)+Xiao ez Bennet ult utan max 10 mp.
Xiangling Maci+Kokomi vapel rendesen, ebbe belemaszol Xiaoval swirl dmg akkor Kazu forditottja lesz sok dmg onfields.
Ha nem hisztek nekem probaljatok ki.
En ezt Sayuval csinaltam proba erejeig. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever #10705 üzenetére
Azt vagod hogy Shenhe a Cyro karaktereket buffolja es egy darab nincs a csapatodban?
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #10698 üzenetére
Amikor még voltak felkaru rablok akkor a kocsmaban bedobtam 50 ft-ot. Ha nyertem buli volt, ha nem akkor buktam 50 ft ot. Akkoriban 200 ft voltegy üveg sör.
Szerencsejátékozni csak a minimum befektetésswl szabad. Több pénzzel nem lesz több szerencséd, csak többet költesz. -
xeon forever
addikt
Ugy nezd, hogy minden karakteren ez a kiepites van a 4 fôböl.
Barmilyen elementalt csinalsz barkivel barmilyen sorrendben folyamatos reakció lesz. Igaz lehet bukod a dps full potenciàlt, de akkor is a team sokat sebez.
Em csapatom.
Kazu-Shenhe-Shogun-Kokomi. Kokomi sarkanykonyvvel r5 48% atk bonusz+healel, Shenhe atk bonusz, Shogun Kokomi meduzaja alatt magasabb electro chrd atk E utan.
Hutao eseten ugyanigy magasabb dph auto atk. Hutao eseteben pl 100% crt rate 198% crit dmg+EM magasabb vape dmg ad kokomi utan. 20k per single hit korul E utan.
Bennet eseteben pedig 25%+ 2 pyro bonusz+48% Kokomi r sarkanykonyv+Shenhe bonusz. Ha jol emlekszem Hutao atk menuben 5200 volt ezt dobja fel a 198% crit dmg 100% crit rate-re Em amit egy EM arti utan 187, nezd meg alatta a szorzot a reakciokra... -
Mike
veterán
válasz
kill_switch #10703 üzenetére
Akkor még kell gyűjtögetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- PS Plus előfizetések
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR