- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Nekem is nagyon bejön, a harcok nagyon látványosak, a mozgás, a grafika, a karakterek, az echo gyűjtés, stb. Mivel a Genshint nemrég töröltem a végtelen, átléphetetlen, folyamatos pofázás miatt, így most pont jól jön egy ilyen Genshin copy...
De sajnos itt is megvan az átléphetetlen dumálás rész, ami nem jelent jót, mert mi lesz, ha ezek is olyan szinten elszállnak majd a sztorizással és ez is át fog menni folyamatos olvasásba érdemi történések helyett... Remélem figyelnek majd erre!! -
Dewri
aktív tag
válasz
vakablak93 #17824 üzenetére
Én is benéztem a minap, egy ideje hanyagolom a játékot, mert kiöregedtem már a kaland-játék-kockázat könyvekből és ez mostmár leginkább arra hasonlít, csak online változatban: menj 200 métert, olvass percekig, menj 70 métert, olvass percekig, menj 100 métert, olvass percekig, stb, stb...
Nekem annyira nem jön be Fontaine. A karakterek sem tetszenek, a zene se annyira... Ez a bűvészműsor utáni nyomozgatás a főquestben??? WTF???? A búvárkodás tetszett egyedül, más nemigen. Több accon játszottam, de egy is szenvedés már régóta a végtelen duma miatt... Szóval megyek vissza inkább a Star Rail-be, bár ott megint nincs tartalom, miután kész az event és a legújabb sztorivonal...
-
Dewri
aktív tag
Én most ránéztem erre az eventre, hagyom is. Egyre inkább online könyvnek tűnik a játék, végtelen ellapozhatatlan szövegelés az egész, néha megszakítva valami tevékenységgel, pl menj 200 métert és szövegelj tovább... Biztosan van akit érdekel ez, de hogy ennyire lesz*rják azokat akiket nem, az így pár év után nagyon kiábrándító... Az idő 70%-a F/Space gomb csapkodással telik, nem sok értelme van már így... Régen nem volt ennyire ilyen, vagy csak mostanra égtem ki és ezért tűnik sokkal többnek a szöveg, mint az akció? Mindenesetre inkább foglalkozok mással egy darabig...
(A Star Rail-be érkezhetne már a tartalom, bár sajnos mivel hoyo game, a szövegelés/némajáték ott is megvan bőven... A NIKKE meg szögegyszerű, de legalább ott van skip...) -
Dewri
aktív tag
válasz
Sirandrish #16817 üzenetére
Igen, van némi hasonlóság, ez már a legelején látszik: a main karakter nem beszél, szájmozgása sincs... És természetesen itt sincs skip lehetőség a szövegelés ellen... Ennek köszönhetően erősen el kell gondolkodni, hogy akarok e még egy online olvasnivalóval foglalkozni (mert később majd ha beindul a sztori, akkor nyilván tömve lesz párbeszédekkel és a történet alakulását egyáltalán nem befolyásoló válaszlehetőségek kötelező kattintgatásával...)...
-
Dewri
aktív tag
Szerintem így próbálják rávenni az embereket, hogy kezdjék el csinálni ezeket a questeket is... Az átlapozhatatlan végtelen dumálások miatt pl én is elég sokat bennthagytam, de így, hogy egy questen belül chapterenként adnak egy-egy wish-t, muszáj lesz elkezdeni a kattintgatást...
-
Dewri
aktív tag
Jó ez az új event, megint jó csomó kattintgatás rámegy az elején... És falbontó játék. A Genshinbe. Régen jópofa volt a win xp időkben, de ennyi. Ide minek kell??? Kártyajáték, tower defense, bújócska, falbontás, mi fog még jönni, aknakereső, tetris, pacman? Csupa Genshinbe illő cucc, az ilyenekért játszik az ember. Ja nem...
-
Dewri
aktív tag
válasz
nonsen5e #14969 üzenetére
Gratulálok! Nekem nem volt szerencsém, megpróbáltam egy 10-est (pedig mindig egyesével szoktam húzni...), kizárólag fegyverek voltak benne, egy Sacrificial Sword 4*, a többi 3*... Megint ennyit a megemelt droprate karakterekről, mint legutóbb (mikor nem esett Layla, csak fegyverek, meg egyéb nem banner karakterek...)... Szerintem tényleg föladom, húzok amikor tudok, esik ami esik, fölösleges bármire is számítani...
De legalább meglett Wanderer is, bár teljesen unszimpatikus, még a japán szinkronja is... De mint anemo karakter, egész jónak tűnik.
-
Dewri
aktív tag
Jól működik ez a banner. Szeretnék egy Laylát, eddig esett egy Rust, egy Sacrificial Greatsword, meg egy Diona... Kezd parasztvakítás érzete lenni ennek a "nagyobb eséllyel esnek a banneren kiemelt karakterek" dolognak is...
-
Dewri
aktív tag
válasz
xeon forever #14331 üzenetére
Igen, nagyon ott van. Szerintem az a glória nem kellene a feje mögé, úgy még jobban nézne ki. A questekben volt az a macskanő-frizurás testőrcsaj, ő is remélem játszható lesz egyszer...
-
Dewri
aktív tag
Nos, az új archon questet megint csak az fogja élvezni, aki szereti az olvasgatást. Ennyi duma szerintem az eddigi archon questekben összesen nem volt, mint itt... Külön elrontotta az egész történet hangulatát, hogy az Utazó továbbra sem beszél, pedig itt lett volna neki is bőven dumálnivalója, egy helyen meg is szólal nagynehezen, nem értem a többi résznél akkor miért nem. Az archon questeken kívül úgyis minden esemény általában csak telepaták között zajlik (se hang, se szájmozgás...), legalább itt megoldhatnák a szinkront neki, de nem... Az egyetlen ami ért az egészből valamit, az az óriásrobotos harc volt (mondjuk azt meg nem tudom, hogy lehet megcsinálni Zhongli nélkül...).
Szóval aki nem szereti a szövegelést (mint pl én...), az készüljön, mert nagy kínlódás lesz... -
Dewri
aktív tag
Most jutottam el a fő questben oda, hogy bejött az új funkció, mikor "gondolkodik" a karakter magában. Valami zseniális. Eddig is sok volt a duma, de most külön beraktak egy részt ahol össze-vissza kell kattintgatni még több szöveges részen, mire sikerül kijönni belőle...
Még egy-két év és a játék egy online kaland-játék-kockázat könyvvé változik, azok voltak ilyenek: elérted Sumeru városát, lapozz a 191-re. Odamentél a kocsmároshoz, mit akarsz mondani: tsá - lapozz a 211-re, hello - lapozz a 300-ra... Vicc... -
Dewri
aktív tag
válasz
Sirandrish #13165 üzenetére
A megoldás a karakterproblémára a több account. Nekem így most minden karakter megvan, 5 és 4 csillagos egyaránt. Welkint arra kell tolni, amelyiken épp 100% a banner. BP opcionális, esetleg akkor, ha pár wish kellene az adott bannerre ami 1-2 nap múlva pont lejár...
Cserébe viszont rengeteg időt elvisz, hogy szinten tartsam mindegyik accot (ezt a gombaemberes fost pl nemigen akarom megcsinálni többször, 1x bőven elég volt...). De hát valamit valamiért...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Urzu_7 #12794 üzenetére
Amilyen jófejek, majd a homokon 3x olyan gyorsan elfogy a stamina, kb ennyit nézek ki belőlük...
Ez a dzsungeles f*s is jól működik, fél órát kell körbeszaladgálni a térképen, mire valami teljesen véletlen csoda folytán megtalálom a bejáratot ami levisz egy barlangba. Undorító az egész. Teljesen tönkrevágták a játékot ezzel, aránytalanul és értelmetlenül megnehezítették a sima felfedezős részt is. Majdnem a kezdetektől játszok, de most nagyon kezd elmenni a kedvem az egésztől. Egy új frissítésnek nem ezt kellene kiváltania az emberből szerintem...
Korábban is voltak gané részek, pl az inazumai ködös sziget amit 2x kellett felfedezni, de az csak idegesítő volt időnként, mert közben lehetett haladni. De ez idegesítő és frusztráló is, már nincs kedvem nekikezdeni se, mert tudom előre, hogy méterenként megtámadnak és órákat bolyongok a terep miatt, miközben érdemben alig haladok és akkor még a pofázást nem is említem mellé... Így már az egész játék átbillen a "nem éri meg a ráfordított időt az eredmény" kategóriába, ami eddig főleg a domainek sajátossága volt...
Várom már mikor kérdeznek az új területről, kifejtem majd a véleményemet (nem mintha számítana...)... -
Dewri
aktív tag
Hát nekem nagyon nem jön be az az új játékrész, illetve maga a terület igen, de ezek a kis gombaemberes questek azok nem. Az egy dolog, hogy embertelenül sokat kell pofázni (szinkron és szájmozgás nélkül...), de elég sok feladat az elmebetegség szintjén mozog. Pl:
- a final chapternél nem tudom megcsinálni a feladatot, folyamatosan megöl az a vörös "rakétavető" (akár az is lehetne, mert célra tart és 2-3 lövésből leszed...), mert ugye meg kell állni javítgatni a köveket, de persze nem javítja ki gombnyomásra, hanem álljál egyhelyben jó sokáig, közben mozogni nem tudsz, se harcolni...
- a vasara tree dream résznél a kupola tetejére rakja azt a bizbaszt amit fel kéne törni, de mivel nincs íjász a csapatban, nem tudom elérni, menet közben meg nem lehet csapatot váltani, mert kilép az egészből és kezdjem elölről...
- a gomba ellenfelek olyanok, mintha lufival harcolnék, minden ütéstől odébbpörögnek, egy rohangálás az egész harc (eddig csak az electro+tűz csapás dobálta szét az ellenfeleket...)
-a rengeteg szintkülönbség és fatörzs, meg gyökér miatt nem lehet normálisan harcolni, mert a karakter nekiáll ezeket megmászni, vagy nem találja el az ellenfeleket, vagy az ellenfelek beesnek ezek mögé és akkor az a probléma...vicc...
Szóval kezd nem kicsit telelenni az egésszel... Nem emlékszem hogy korábban ennyit kellett küszködni bárhol is, ennél a f*snál még az inazumai ködös szigeten bóklászás is normálisabb volt... Ha szenvedni akarok, bemegyek dolgozni, vagy leülök egy wargaming játék elé... -
Dewri
aktív tag
Mai abszolút elmebaj: a gombás final chapter résznél pofázás közben agyonverték a karaktert, mert odajöttek a közeli ellenfelek közben... Ugye nem lehet skipelni, hiába nyomkodtam ahogy bírtam, mire vége lett, meghaltam... Zseniális...
A szűk alagutakban verekedés is hozza a szintet, a karakter gyakran nekiáll falra mászni harc közben. Feedback-ben már megírtam erről a véleményemet korábban, lett változás. Ja nem... -
Dewri
aktív tag
És még pofátlanok is, mert nem csinálják meg rendesen, azaz nincs se szinkronhang, se szájmozgás, csak a szövegelés van. Ha ők így leszarják, akkor nehogymár elolvassam amit írkálnak! Vegyék a fáradtságot és rendesen szinkronizálják és animálják le az ilyen 3 órás tököm sidequesteket is, akkor esetleg van rá 5% esély, hogy végigszenvedem rendesen...
#12716, Mike: "Akkor ne szenvedd végig. Nem kötelező mindent mindig megcsinálni."
De, sajnos ebben az esetben muszáj sz*pni, mert pl a kis gombás quest nyitja külön a Vanarana szekciót, ahol ott a fa, aminél beválthatók a dendro sigilek... -
Dewri
aktív tag
Nekem ami kiemelkedően tetszik, az a "hálóhintázás" barangolás közben: nagyon hiányzott már egy ilyen közlekedési forma, bár persze a legszemetebb helyeken továbbra is mászni kell, de azért el lehet szórakozni vele.
A pofázás már évek óta probléma (több account esetén főleg agyhalál...), felfoghatatlan, hogy miért nem tesznek bele skip gombot, hiszen a történetet akarók úgyis elolvasnák, de a többiek legalább nem szívnának. Ja, meg is van, hogy miért nem teszik bele... -
Dewri
aktív tag
A jutalmazási rendszerhez továbbra sem akarnak hozzányúlni gondolom, mert minek is...
Pl bemegyek a talenthez való cuccok domainjébe, lvl88 szint, az a legmagasabb. Rommá erősített ellenfeleket kell püfölni 2-3 percig, és a végén teljesen ugyanazt adja, mint lvl 71 szinten, ami megvan 1 perc alatt. Akkor miért kellene bemenni lvl88-ra? Ha legalább 1 darabot adna fixen mindig a magasabb szintű materialból, akkor esetleg lenne értelme, de így csak fölösleges időpazarlás a nehezebb szint... -
Dewri
aktív tag
válasz
Scarletiel #12426 üzenetére
Engem is zavar, főleg mikor tényleg komoly jelenetben is ez megy, pl ahol találkozott a tesójával, legalább akkor megszólalt volna... Az is zavar, mikor az eventekben beszélgető embereknek semmi hangja, sőt még csak nem is tátognak. Mi ez, gondolatolvasók társalgása? Na meg most ebben a szigetes eventben mikor a hajónak kelléett csinálni a küldetést, ott meg már jelenet se volt, hanem olvasni kellett a szöveget fekete háttéren, persze skipelni nem lehetett ezt sem, mert minek is... Ennyire ne legyenek már lusták a fejlesztők! Folyton azt olvasni, hogy milyen brutális bevétele van a játéknak és akkor erre nem telik? Elhiszem hogy a telefonosoknak ez megterhelő lenne tárhelyileg, de PC-n legalább nem lehet megcsinálni normálisan?
-
Dewri
aktív tag
válasz
emiki6 #12388 üzenetére
Childe csak megfelelő csapat kérdése. Noelle + Yelan/Yoimija, Kazuha/Heizou, esetleg egy C6 Xiangling van a csapatban, akkor minden formában ledarálják, csak menni kell az arcába és ütni folyamatosan... Persze ha nincsenek meg hozzá az ilyen karakterek, akkor jóval nehezebbnek érződik, de ez kb minden Bossra igaz, nem mindegy mivel megy be az ember ellenük, meg kell találni azt amivel hatékonyság van.
-
Dewri
aktív tag
válasz
xeon forever #10754 üzenetére
A fotós küldetéshez? Kokomi szigetcsoportjának jobb szélső kis teleportos szigeténél a teleporttól nem messze egy lehet találni a vízben Unagi angolnát (interaktív térkép segít). A környéken mindig van fekete darumadár is, ez máris 2. Byakko Plain terület alján a teleportnál ahol a vadbefogó hálót árulja a csaj, mindig bóklászik pár róka. Negyediknek pedig a Chinju Forest teleportnál indulj el az úton a boltívek alatt felfelé, néhány méter után jobb oldalon lesz zenélő maci.
-
Dewri
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #10550 üzenetére
Nem csak a karakter unalmas, hanem a saját sztori is, amit kapott. Menjél ide, aztán oda, mindenhol végtelen sokat beszélgessél, mindezt jó hosszan... Aki szereti a történet részét, annak biztosan bejön, de aki nem, annak kínszenvedés...
-
Dewri
aktív tag
Valami jól sikerült a frissítésnél, mert nálam a "ne játssz ha epilepsziás vagy" figyelmeztető szövegnél kifagy a game... Csináltam file integrity ellenőrzést, lefut simán. Másfél év alatt sosem volt ilyen gond, még tegnap este sem, így nyilván nálam van a hiba... Valami ötlet? Most az ilyen kettes programozók miatt telepítsem újra az egészet jobb híján?
-
Dewri
aktív tag
Kis accon Yae Miko jött, ami nem volt meglepetés, mert garantált volt. Viszont most esett mellé egy Kokomi, pedig még 30-nál se jártam wishben és eleve 50% volt rá... Rendesen meglepődtem ezen a -100% crit rátán, de legalább így nem kell szenvedni, hogy jó legyen a rate/dmg arány...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Roland861010 #10282 üzenetére
Nekem is kiesett, pedig nem mertem rá számítani, mert csak 50% volt rá (ilyenkor szokott jönni Keqing, esetleg Jean...). Ennek megfelelően nem készültem rá, mehettem horgászni a fegyverre, meg farmolni a röpködő-teleportáló elektromos **** boss-t... Viszont ott van mellé korábbról Eula, azt mondják ők jó páros, úgyhogy majd kipróbálom ha elég izmos lesz.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran #10176 üzenetére
Én nem veszem észre ezt az energiaigényes problémát. A mostani eventből kivettem hozzá az ATK-s fegyvert, sikerült R3-ra húzni, így +45% ER-t ad skill használat után. Van egy ER homokóra arti mellé, amúgy semmi extra, 2 glad+2 thundering fury, sisakba crit DMG. A csapatban Xingqiu+Xiangling+Noelle és semmi gondom az energiával, viszont szépen takarít...
-
Dewri
aktív tag
Nekem kiesett a Wolf kard a sima bannerből, szóval nem kell hozzá a saját banner, csak szerencse... Mondják még a BP fegyver Serpent Spine-t is neki, ha esetleg költenél rá egy keveset. De egyébként elvan a kraftolható Prototype Archaic karddal is szerintem, ha nincs más.
-
Dewri
aktív tag
válasz
Roland861010 #9448 üzenetére
Idénre ígérték...
[link] -
Dewri
aktív tag
válasz
jonnyjoker01 #9439 üzenetére
Hát akkor ez nagyon nem európai fülnek való... Amikor Shenhe sztoriját adja elő, az csak fura volt kicsit, de nem volt rossz. Ez viszont... Szerencsére rövid volt ez a rész.
-
Dewri
aktív tag
A Yun Jin hangoutot csinálta már valaki? Amikor a piros madárijesztőket kell ütni és közben énekel a csaj... Rendben hogy nem lehet egy játékhoz egy valódi operaénekesnőt szerezni, de akkor inkább ne erőltessék... Nem tudtam eldönteni, hogy ez most komoly vagy vicc akar lenni, szerintem nagyon gáz volt. Akkor már inkább maradjanak a szájmozgás és hang nélküli "párbeszédeknél"...
-
Dewri
aktív tag
Barbara-Gorou-Xiangling a 3 kiemelt 4* most... 1 Gorou nekem is esett szerencsére, így legalább meglett. Albedo miatt most 50% van Ittora, de nyilván nem jön össze 2 nap alatt már. Nálam utoljára Eula lett meg 34 wishből, azóta valamiért minden 75 fölött jön sajnos (Yoimiya 75, Hu Tao 80, Albedo 79, Tartaglia 82, még volt egy Keqing is 83)...
-
Dewri
aktív tag
Hát most komolyan veszik az emelt szintű 4* karakterek esélyét a banneren. Itto alatt eddig kijött egy C6 Barbara és egy C5 Xiangling, azaz 11x dobott csupán 2 karaktert a rendszer... Jobban tetszett volna 11 db más-más karakter 1x...
-
Dewri
aktív tag
Ismét kapunk Primogemet, ezúttal 1600 darabot, levélben, négyszázasával:
"Dear Travelers,Thanks to your support, Genshin Impact has won the "Best Mobile Game" award and was nominated for the "Best Ongoing" award category at The Game Awards 2021.
We will be giving out 1,600 Primogems from December 11 to December 14! Thank you for coming alongside us through this journey.
*How to Claim Rewards:400 Primogems shall be given out to Travelers via in-game mail at 00:00 (server time) each day from December 11 to December 14. These Primogems can be claimed at any time before the end of Version 2.3.
All Travelers who have reached Adventure Rank 7 or above can claim a total of 1600 Primogems via in-game mail." -
Dewri
aktív tag
válasz
vakablak93 #9050 üzenetére
A Favonius képessége akkor működik, amikor kritikusat ütsz vele, tehát nem árt növelni a karakter kritikus esélyét, hogy jól működjön, viszont ez egy gyógyító-supportnál nem szokott szempont lenni. A Sacrificial képessége meg mindenképp működik, ha elementális képességet használ a karakter, így nem kell külön a kritikus esély értékekre figyelni a karakternél. Viszont a Favonius sokkal többet ad az energiatöltésre, mint a másik, ez pedig fontos tud lenni...
Személy szerint én a Sacrificialt használom, mert a karakter elhasznált elementális képességének újratöltése jobban tetszik, mint néha egy kis energiapótlás az amúgy is magas energiatöltő érték mellé... -
Dewri
aktív tag
válasz
Sirandrish #8568 üzenetére
Létezik hogy az Orobashi Legacy Part II feladat bugos? Megcsinálom a tornyok forgatását, szépen végigmegy a lövedék, el is találja a buborékot, de nem bontja le. A Part I és III működik, de ez nem. Ha elmegyek a kezdőpontra, meg vissza, akkor újra tudom csinálni, de másodszor is ugyanez van, nem tűnik el a buborék...
-
Dewri
aktív tag
A dendroval mint ellenféllel szerintem szoktunk találkozni, kis zöld mágusfélék képében. Mikor leidézik eléd a tüskés blokádot harc közben, amit nem lehet átugrani és nagyobbat sebez mint az ellenfelek... Olyasmi képességeket tudok elképzelni, mint más játékokban a druidáknak/elfeknek van: mérgek, növények használata (indák, tüskék, falak, csapdák), esetleg víz/föld elem használat, kígyók-békák-egyebek idézése támadási céllal...
-
Dewri
aktív tag
Már vannak elemzések. A klasszikus kraftolható prototype claymore-nál jobb, R5 szinten veri a fizetős Serpent és Blackcliff claymore-t is, szintén R5 fokozaton pedig (bizonyos karakterekkel, bizonyos helyzetekben...) előfordul, hogy alig pár ezer dmg a különbség az alap 5* wolf's gravestone-hoz képest. Ez egy tök ingyen beszerezhető 4*-tól annyira azért nem rossz, tökéletes f2p alternatíva.
[link] -
Dewri
aktív tag
válasz
Sirandrish #8272 üzenetére
Hogy csinálod hogy "kevés a tartalom"? Én Ar55 vagyok és csak pár karakterem c6, artifactok a fasorban sincsenek stat ügyileg, szintre is csak pár darab 5* van lvl20. 4 csillagos fegyverek vannak, jobb nincs, azok is többnyire 70es szinten, karakterek fele csak lvl60, mert a világ összes resinje és morája is kevés a fejlesztéshez, ami kellene mindehhez... Abyss 9-es szinten 2 csillag a max, 5* karaktereken cons nincs... És természetesen wl -1...
Másokhoz képest időmilliomos (simán tudom tolni 8-10 órát alkalmanként, így nem az idő miatt nem haladok...) f2p játékosként nekem valahogy sosem jön össze egyetlen c4+ banneres 5* karakter sem, amikkel tele a net. Néha egy moon welkin, ennyi. Lehet hogy ezért van még tartalom nálam?
-
Dewri
aktív tag
Kitört a lázadás a fejlesztők ellen az 1 éves jutalmak szegényessége miatt. Google playen 4,6-ról lehúzták 1,9-re 2 milliós véleményből. Fasza lenne ha berágnának és lekapcsolnák a szervereket...
-
Dewri
aktív tag
Elindult az új Moonlight Merriment quest. Mindenki készüljön fel az elején bőven több mint 10 perc szövegelős kattintgatásra... Gondoltam szólok, ha már ilyen sokan szeretjük az ilyesmit...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Yodamest #8167 üzenetére
Én sem szeretem a sok dumát. Nem értem miért nem lehet egy skip gombot odarakni, akit nem érdekel, az ne tököljön percekig... Napi questeknél pláne, pl négyszázadszor is beszélni kell a nővérrel, aki elküld Alberthez dumálni, aki elküld takarítani, aztán vissza Alberthez dumálni, aztán menni a nővérhez dumálni...
Itt egy wish számláló: a játékon belül nyomj escape gombot, majd feedback menü, az átdob böngészőbe. A címsor tartalmát kimásolod és itt a wish számlálóban a wish counter menüben az "auto import" gombnál beilleszted, majd "import". A progi átnézi hogy áll az accod, a végén save és tételesen megmutatja melyik banneren hol tartasz, miket húztál eddig. A "settings" menüben több acc is beállítható, meg persze a szerver. Így leírva bonyolultabb mint a valóságban. Mindenesetre sokkal egyszerűbb, mint a játékon belül a historyban számolgatni...
[link] -
Dewri
aktív tag
Szerintem kicsit átdolgozhatnák a rendszert is lassan így egy évesen. Sokan vannak már AR55 fölött. Ha esik egy jó karakter, lehet a nulláról felhúzni, nem is érdemes elindulni vele lvl70 alatt sehova. Mindezt 160 napi resinből... Talán ideje lenne emelni a napi resin mennyiségét, vagy az új karakter indulhatna 50-ről... Külön aljasság kategória, hogy a moon welkin 90 primot ad, ami mellé 60 a napi küldi, így "véletlenül" pont csak 150 primot kapsz naponta és ugye 160 egy wish. Matematikailag csak 1 wish többlet lenne a 30 nap alatt, de lélektanilag mégis jobban mutatna a napi 1 garantált wish...
Azt sem bánnám, ha nem csak 4 karakter lenne a csapatban, hanem mondjuk 5 vagy 6, sokkal több lenne a variáció, mint most. Egyes questeknél már láttuk, hogy működik az 5 karakter, szóval mehetne élesben is igazán.
A különféle limiteket is átgondolhatnák. Pl a letehető teleport lehetne egynél több, a kovácsnál lehetne napi 6 kovácsolásnál több, kicsit tolhatnának a stamina mennyiségén, ha már mindenhova gyalog kell járni.
Ilyen dolgoknak jobban örülnék, mint egy egyszeri évfordulós valaminek. Szerintetek? -
Dewri
aktív tag
válasz
Yodamest #8104 üzenetére
A teapot szintjét érdemes felfejleszteni (építeni mindent ami még nincs, illetve csinálni a teapotos feladatokat), mert sok primogem jön belőle.
Ha már ki van maxolva, akkor a másik nagy előnye, hogy hetente lehet vásárolni xp könyvet, resint, morát, fegyverhez való kristályt, egyebeket. Szintén nagyon hasznos, hogy lehet építeni különféle szetteket (külsők és épületen belüliek is vannak). Minden szettbe másféle karaktert lehet berakni (az adott szettnél mutatja hogy kit lehet odatenni). Egy-egy szettnél az első lerakásnál karakterenként 20 primogemet ad a játék. Elég sok szett van, bőven lehet innen szedni primogemet mire mindet megcsinálod. Egyszerre 8 karaktert kint lehet hagyni a terepen, ezeknek ilyenkor növekszik a reputation szintje (azaz nem kell menni velük harcolni, mert egyébként csak olyankor nő). Mivel limitálva van egy terület pontszáma, ha már nem engedi kirakni, akkor érdemes a már kimaxolt szettet beszedni a karaktereivel együtt mielőtt kirakod az újat.
Új funkció, hogy lehet növényeket is termelni, venni kell egy darab földet meg magot amilyen kell, ültetni és aztán időnként leszedni. Ez jó lehet a macerásabb növényeknél, pl violetgrass...
A másik felhasználótól vásárlásos feladatokra megoldás lehet egy másik account, így nem kell senkihez igazodni, nem kell bekéredzkedni... A másik acc szintén hasznos farmolásnál is (bányászat, horgászat, mindenféle gyújtögetés...), emellett 2x annyi esélyed van karaktert pörgetni... Nekem a nyomi sokéves telefonomon épphogy elfut a játék, de arra pont jó, hogy PC-ről be tudjak lépni. Egyetlen nagy hátránya a módszernek, hogy értelemszerűen még több időt vesz el, mint egy accon játszani...
-
Dewri
aktív tag
Inazumában a Tatara Tales küldetés végére tudtok ajánlani valami olyan csapatot, amivel meg lehet csinálni a feladatot? Ugye védeni kellene a szerkezetet, de első körben 2 fagyszórós dagadt fatui+cicin mage jön, második körben az új prizma mage+2 agent. Már az első 3 ellenfélen sem tudok átmenni, akárhogy variálom a csapatokat. Amíg ütöm az egyiket, leszedik a tornyot, de ha véletlenül sikerül feltartani őket, akkor meg csak kínlódok, mert sebzés nincs, pajzsuk van+hp visszatöltenek, nem bírok velük... A Warframe játékban van 2 karakter is, ami pajzsot tud rakni a védendő objektum köré, ide se ártana egy ilyen...
A másik accon Keqing+Kazuha+Xiangling (C6)+Noelle csapattal lement másodszorra, de itt nincs Kazuha. Eula-Diluc-Beidou (C2)-Venti-Sucrose (C5)-Fischl (C5)-Rosaria (C3)-Keqing-Noelle különféle kombinációival már próbáltam, de semmi eredmény, volt hogy használtam kaját is (attack, def, fagyvédő), de aztán abbahagytam, mert csak pazarlás... Az azért csúnya lenne, ha Kazuhára lenne szükség hozzá, pedig eddig úgy néz ki...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran #7036 üzenetére
Végül megoldották a problémát, mert berakták mindkét karaktert most questbe. Ayakával csak a tesztben lehet menni, viszont Yoimiya tűzijátékos történetében 2x is lehet vele harcolni, így kiderül milyen. Szerintem egyébként nem rossz, nekem Ayaka nem jön be, mert úgy dash-ol, mint Mona és az engem jobban zavar mint az ellenfeleket, viszont ez a tüzes íjász végre sima lövésnél is képes pyro-t lőni+az ultija is látványos, meg maga a csaj is jól mutat...
Szóval én a magam részéről inkább kihagyom Ayakát és várok Yoimiya-ra. -
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran #6582 üzenetére
Korábban írtam, hogy 3 accon játszok, így több esélyem van a mázlira, hiszen 3x annyit tudok pörgetni mintha egy acc lenne. A full random drop miatt meg időnként bejön azért valami, ha nem is egy accon az összes, de legalább megvannak. A leosztás:
Acc1: Mona, Keqing, Eula, Diluc, Jean, Venti, Ganyu + 5* Eula claymore
Acc2: Keqing, Ganyu, Jean, Qiqi, Venti
Acc3: Keqing, Tartaglia, Klee + 5* Wolf's Gravestone
Ezek mellé vannak a ritkább 4* karakterek, azok is acconként kicsit eltérnek. Ilyen összeállítással a 3 accon tudok akár 12 féle karakterrel játszani. Persze minden 3x annyi idő, de változatosabb. Ez a 4 karakter/csapat szerintem elég kevés... -
-
Dewri
aktív tag
válasz
xeon forever #6321 üzenetére
Nekem volt már szerencsés wish nem egyszer. Pl mikor meglett Beidou, fölhúztam 20-ra és az ott kapott wish standardból jött Jean. De esett már standardból Qiqi és Mona is...
Vagy a mai nap: megvettem a BP-t, mert 47 szintnél járok (sajnos az 50 nem lesz meg a heti limit miatt...), kivettem a claymore-t, hogy majd odaadom Eulának. A bejövő pár wish egyikéből kiesett a fegyverbannerből az új Eula 5 csilagos claymore (pedig ha 10et pörgettem összesen valaha a fegyverbannerből, akkor sokat mondok, tehát a környéken nem volt a garantált...). A második mai standard wish meg dobta Dilucot (ott kb 50 környékén jártam, nem számítottam semmire...)...
Egyébként 3 accon játszok, ennek köszönhetően sokkal több esélyem van karakterekre, mint 1 accon szerintem. Megvan Mona, Keqing (3 acc), Ganyu (2 acc), Venti (2 acc), Qiqi, Jean (3 acc), Eula, Childe és Diluc. És a jó négyesekből is akad Beidou (3 acc), Xinyan (3 acc), Yanfei (2 acc), Rosaria (2 acc), Bennett (2 acc), Xingqiu (3 acc), Fischl (3 acc), Razor (3 acc), Chongyun, Ningguang (3 acc).
Így van lehetőség sokféle karaktert kipróbálni, mert pl a 3 accon lehet 3 féle összeállítást építeni és máris 12 emberkével lehet játszani, nemcsak néggyel...
A módszer hátránya, hogy 3x annyi időt vesz el az ember életéből, 3x kell kihúzni minden questet, eventet, bosst, artit, stb. Időnként idegesítő, időnként uncsi, de mikor esik egy jobb karakter, akkor azért kicsit javul a hangulat... Másik negatívum, hogy a random drop miatt nem feltétlenül pont arra az accra jön egy karakter/fegyver, ahol elképzeltem, hogy jó lenne használni, de ez ilyen... -
Dewri
aktív tag
válasz
Sordoran #6296 üzenetére
Igen, sajnos ha rajtad van a Barbara water, akkor fagysz a bekapott cryo-tól... Ilyen szempontból jobb QiQi ha megvan, nagyon jól gyógyít, hasonlóan Barbarához, tehát az épp aktív karakteren gyógyít x ideig, és nem vizezi össze közben... Bennett és Jean csak Q-ra működik igazán jól. Még talán Diona használható, meglepően erős a pajzsa és sűrűn is tudja használni (nekem összejött C6-ra, úgy nem rossz), mellé egész jól gyógyít, ha van némi energy recharge rajta, de ő is csak adott területen belül, mint Bennett vagy Jean.
C4-től Fischl gyógyítja magát harc közben, miután lejár a Q (20% hp visszatölt), supportként így nekem nem szokott vele gond lenni hp szempontjából. -
Dewri
aktív tag
Üdv! Lenne egy kérdésem: miért van az, hogy harc közben nem lehet kaját adni az embereimnek? Leginkább az Oceanid boss ellen jön elő, és mivel nem enged használni semmilyen kaját, így szépen ki is nyír... Azt írja ki, hogy a karakter most nem képes több kaját enni mert tele van (vagy valami ilyesmi szabad fordításban...). Elég idegesítő ilyen miatt veszíteni.
Azért kérdezem, mert ha bug, akkor jelentem. Ha viszont nem bug, akkor mi rá a magyarázat? -
Dewri
aktív tag
válasz
Sirandrish #3372 üzenetére
Nekem már megvan Keqing, azóta ajánlom mindenkinek akit érdekel. Szerintem iszonyat jó, a gyorsasága miatt sokkal jobban lehet haladni vele. Pl a fagyos hegyen volt az a rész a hegy alján, ahol időre kellett leverni 3 hullámban érkező ellenfeleket, a harmadik körben fagymágusokkal. Amíg nem volt meg Keqing, képtelen voltam megcsinálni, aztán ugyanazzal a csapattal, csak Beidou helyett Keqing, meglett elsőre... Emellett az ultijának az animációja is nagyon ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia