Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Úgy értettem hogy ha nincs aktuálisan karakter amit fejlesztenél, akkor csak azért lépsz be hogy ne bugd a resint. Kell cél, különben érdektelenné válik.
Tudom hogy te most sok időt kihagytál, és biztos millió meg millió küldi vár arra hogy elkezd, de alapvetően minden Ley Line, minden Domain, minden boss amiket száz meg ezerszámra ölsz le / takarítasz ki, az azért van hogy egy karaktert fejlessz..
És azt hogy mindig van miért belépni...
Háát..majd egy év folyamatos játék után is térjünk vissza rá
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mindig van amúgy miért belépni.
Mióta megy ez a kontrolleres móka meg főleg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát legalább addig is lekötöd magad.
Máskülönben nem csinálnál semmit. Így legalább van miért belépni
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Semmi :)
Van "időm" család meg meló mellett, nem azért mondtam.Csak mire azt az összeállítást össze rakom jó pár hét hónap.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
"rengeteg idő lenne őket felhúzni..."
És miért játszol? Bármi amit csinálsz a játékban, az mire jó?
Ha megcsinálsz 5 domaint, akkor mi történik? -
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Rá néztem ez már nekem hardcore... :(
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kazuha nincs meg de Sucrose igen .. sajnos eléggé le vannak maradva rengeteg idő lenne őket felhúzni...
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Es ilyenkor ha nincs mas jo Xianglingre a Dragons Bane? ugy altalanossagba Meltre?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Xiangling nagyon jó választás és nem csak Ganyunak. Még mindig a legjobb Pyro support karakter a játékban.
Maci egyedül nem elég tapasztalatom alapján. 1 pyro egységet tol rá az enemy-kre, Ganyu pedig 1-et eszik (találat -0,5, bloom -0,5). De a bloom már nem fog olvasztani olyankor, mert idővel csökken az egység. Elemental gauge theory-ra keress rá ha jobban bele akarsz mélyedni. Az én melt ganyu csapatom így néz ki: Bennett + Xiangling + Kazuha + Ganyu. Kazuhán Viridescent szett, shreddeli a cryo és pyro ellenállást. Helyette fasza Sucrose is, Jean is belefér de ő nem fog tudni pyro-t generálni. Bennett buffolja az attackot, Xiangling jó sok pyro-t tol az ellenségekre a melthez. Annyi, hogy Ganyu ultiját okosan kell használni mert elronthatja a melt-et (túl sok cryo-t dob mindenkire és a charged shotok nem fognak olvasztani, ha mellette nincs eszméletlen sok pyro nyomva az ellenségekre).
Rotáció szempontjából: Ganyu E -> Kazuha E = cryo res shred. Ezután Bennett Q, Xiangling E+Q, Kazuha Q = jó sok pyro, ezután Ganyu lövészet

-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Persze, nem eleg a maci ahhoz hogy folyamatos melted legyen kell a burstje is. de ugye minnel jobban van kiepitve Xiangling annal nagyobb lesz a melt DMG.
De hat az a neve...
-
Roland861010
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Értem akkor érdemes kihúzni mellé Xianglit ha már C6 lett :)
Vagy nem is kell elég ha csak néha leteszem a macit meg aktiválóm a q képességét?
Akkor marad a proto már R3 meg 80-as.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Haha. Melt-el lehet egekbe tolni ganyu sebzését, elemental reakciók kihasználása, pyro + cryo = melt. Ganyu-nak a találat és a bloom is tud "olvasztani", nincs rajta ICD. Nincs nagy különbség = minimum 2x-es. Az enyím 80 ezer körül sebez így, egy Discordos F2P haveromnak 150 ezer a rekordja. Az benne a jó, hogy elemental masteryvel és res shred-el, buffokkal lehet növelni az egekbe, míg sima cryo csapatban könnyebb elérni egy felső határt, ami fölé nehéz menni.
Hamayumi akkor jó, ha nem megy a crescent passzívjának fenttartása. Crescent a passzívval megelőzi.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Altalanosan Wanderer's Troupe, Ami bossoktol jon vagy az artifact exchange box-bol. Melt-nek szinten jo, vagy a Shimenawa's.. Freeze-re meg Blizzard set. Attol fugg tenyleg hogy szeretned hasznalni. Ha mar van jo substatos akkor kar varrialgatni.
-
Roland861010
veterán
Na szóval most akkor Ganyunak mi jó main dpsnek mármint artifact?
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Xianglingel jol fog mukodni
#9680 jonnyjoker01
Meg vagy tizenakarhany nap... ne aggodj nekem is van meg hatra mit tenni, annyira nem vonz ez az event sem.
-
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
vagy 10 nap
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
abból következtettem erre, hogy a kariknál annyit mutat mint amennyid van, és nem annyit amennyit eddig összeszedtél
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez totális tévedés. Már rögtön a kép tetején ott van a vörös szöveg: Complete The Stars Inscribe the Year's Wishes to unlock
Vagyis van valami amit nem csináltál meg. Event oldalon ott vannak a feladatok, mindenhol pipa van? Eddig az összes event esetén ha mindent teljesítettél, begyűjtöttél, akkor pontosan annyi materialt tudtál össze szedni hogy MINDEN jutalmat ki tudj szedni, soha nem kellett választani mit hagysz ki. (mármint értelemszerűen itt csak egy karaktert lehet, de érted a lényeget
)
Tegnap nyílt meg utolsó szakasz, és nekem is ki lett pucolva a teljes bolt, és pont annyi cucc maradt ami a 4*-os karakterhez kell, csak még törpengek kit válasszak. Már mindegyikük megvan, így a constellation kérdéses kinek adjam. Jelenleg inkább Xinqgui C5 felé állok. -
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
aha, vagy ezt veszed vagy azokat
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Az eventtel gyűjtsd azt a matit amiből még tudod hívni a karaktert.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
mert a két gép oldalról melegíti

egyébként sosem értettem miért jó kipakolni a gépeket az asztalra, értékes helyet veszítve az iratok, fecnik és kacatok elöl amit az ember egy ilyen jó kis sarokban fel tud halmozni
-
fpatrik17
senior tag
Mérhetetlenül felhergeltem magam. Zhongli 100%-ra kellett 50 Wish, de kb nekem ez az álom banner volt, mivel Beidou (C1) és Yanfei (C2) a két kedvenc karakterem. Mondom mennyire király végre jönnek a constellation-ok. Xingqui az egyetlen karakterem aki C6, mindenhol őt kaptam eddig állandóan (minden más karakterem max C2-C3).
Ellőttem 50 Wisht -> 1 Eye of Perception, 2 Widsith, 4 Xinqui (C10)
Menten fejbelövöm magam...

Szerk.: viszont végre ma reggel bekerült a shopba Beidou szóval egy nyomorult C2 összejött...
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Inkàbb csinàlok neki hûtôpadot. Neztem amit kidobtak a piacra az kuka. Szerencsere van itthon mindenfele venti amit be tudok pakolni. Gepet is moddoltam a jobb hutes miatt, ennek sem fog megartani. Meghalalja az ssd.
Gepben passzivan 50-70 fok volt, kapott egy kis hutest maris 30-50 kozott mukszik. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
De csak akkor ha R5, meg ugye az sem mind1 milyen playstylet hasznalsz kis Ganyuval.
-
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez a tipikus ne használd akkor inkább szint!
Minek venni egy 300Le autót ha nem használod ki mert félsz hogy tönkre megy.
PC-n hűtheted külön a processzort akkora ventikkel mint a ház meg a vgat is 2-3-4 ventivel + a házban is van pár ventilátor vagy vizes blokk.Ezek a gépek olyanok mint a gamer laptopok " fenomenális kozmikus erő, egy icipici kis helyen".
Szóval nem kell csodálkozni ha melegszik. De úgyis hamarabb veszi vissza a teljesítményt mint hogy baja legyen. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Utána olvashatsz témának, tavaly a ps5 topik (mikor még mindenki ismerkedett vele, és csináltak vele teszteket, kísérleteket) is hangos volt ezektől, hogy nagyon melegszik a gpu. Viszont nem véletlen hogy folyékony fémet használnak hűtéshez. Biztos kitalálták ezt úgy, hogy ne legyen gond, a konzoloknál jellemzően a játékok, és az azokból befolyó jutalékokból van a nyereség, maga a hardver nem, vagy csak minimálisan nyereséges. Tehát nem érdekük, hogy elromoljon és vegyél másikat, mert félő hogy konkurenciához mész át.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Szerintem gpu zabalo... Ps5 addig van elengedve ameddig birja a vas. Ettol figgetlenul a pc vonal ismerete miatt(jelen esetben foleg gpu/ssd termal throttling) veszek ala + cooling systemet. Nem akarom, hogy 2 even belul elszaljon.
Persze AMD vonal sokkal magasabb hőmérsékleteket enged meg, de ez akkor is sok volt. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
4K HDR van nálam. Majd talán megnézem én is más játékhoz képest milyen.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Hát ne tartsd a hideg söröd a PS5 mögött akkor...
Természetesen értem én, hogy fura, de ki van ez találva, ha nagyon melegedne, fentebb kapcsolna a ventilátor. Ez viszont nem vészes hőmérséklet, így nem probléma. Illetve ha már a genshin van szarul megírva, gondolom más játékokat is lemértél amik langyos levegőt eredményeztek csak. (nem kötekedni akarok, csak az ilyen beszúrt fél információk egyeseket félre vezethetnek) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Azert a Polar Star is odabac. Crescent tenyleg egy jo megoldas + a masik sem rossz ha csak charge shotolsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Viridescent Hunt-nál jobb a Prototype Crescent, kraftold le neki. R5 Prot Crescent a második legjobb fegyver neki (5 csillagosokat is beleértve) az Amos Bow után.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ott valami egyéni gond van, az én PS5-öm, és a páromé se mukkan meg Genshin alatt. (Meg egyébként semmilyen játék alatt sem.)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
?? Nekem semmi gondom nincs PS5-el, én nem szoktam zavaró zajt hallani ezzel a játékkal se. Még PS4-el se volt vészes, bár az más játékok alatt már felszállási engedélyt próbált kérni.
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Craftold le neki a prototypot. Nem igazan jo neki egyik sem, off field Burst Ganyunak mondjuk a Stringless talan.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem mar megvot, csak Ganyura kellene rafekudnom. Masnem veszek egy parnat XD
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Az a baj hogy kozepszinten nehez donteni. Artifactokon is mulik mit teszel melle. Crit rate nem art meg soha. De specifikusan a sajat bow lenne a legjobb...

-
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Ezek szerint egyik sem jó?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez a weapon banner nagyon scam nem szabad rajta húzni. Majd standardól összejön valamikor
Vortex Vanquisher nagyon rossz fegyver. -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Kellene, de én sosem voltam ekkora maximalista.
De lehet majd bele pörgetek.
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Grat.
zAkkor a bowra is ramesz? -
Sordoran
Topikgazda
Jó elmélet, tetszik, biztos van benne igazság. Nincs nagy eltérés a szobor iránya és a város tájolása között, szóval akár el is rejthették volna ezt az egészet. Így viszont akarták, hogy valaki rájöjjön, és a közösség elmélkedjen rajta.
Ma az alábbi videóba futottam bele, ez is tök jól kidolgozott részlet (Itto egy oni, aki nem ismeri/látogathatja emiatt a shrine-okat, és Yae Miko nevét se tudja ezért). Imádom, hogy ilyenekkel telepakolják a játékot, adnak neki egy valósabb, lélegző világ érzést.
-
Shiro
senior tag
Talán már páran tudtok róla, hogy Venti szobrának a talapzatába tükrözött gót betűkkel (mondstadti írással) bele van vésve, hogy Gateway of Celestia.
Én ezt nem rég tudtam meg egy videóból. Szóval a kíváncsiságtól vezérelve körbejártam a szobrot.A szobor tájolása pontatlan.
A katedrális és főkapu pont egymással szemben helyezkedik el egymástól, ha a kettőt összekötjük akkor pontosan kettészeli a szoborteret, és a szobortéren lévő virágmintázatot.
Ezzel szemben Venti szobra egy pár fokkal el van forgatva.
Persze lehet azt mondani, hogy csupán odarakták a szobrot a "tervezők", de én személy szerint hozzá igazítottam volna város többi eleméhez.
Szóval ha nem a kapu felé mutat akkor merre?Ha éjszaka leültök a szobor kezében és előre néztek, a
A szobor keze a Cape of Oath felé mutat, vagyis az ott lévő légáramlat és féreglyuk irányába.
Szerintem, ha a szobor elindulna előre anélkül, hogy változtatna a tengerszint feletti magasságán, akkor előbb utóbb a azt a féreglyukat tartaná a kezében, ami az Abyss portálhoz visz minket.S persze ez lehet puszta véletlen, de ha hozzátesszük, hogy Venti az egyik idle animávióban egy fekete/féreg lyukat tart a kezében.
Plusz érdekesség, ha az ellenkező irányból átnéztek az Abyss portálon, láthatjátok Celestiát. (Este jobban kivehető)
S még egy:
Az akrhónok bár istenek, nevüket démonokról kapták.
Lehet a vésetet "The Gatevay of Celestia (Heaven)"-ról módosítani kéne "The Geteway of Abyss (Hell)"-ra
-
F34R
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ebbol, Yanfei, Rosaria, Xianglinget es Sucrose-t erdemes fejlesztened.. Illetve nagyon sok invesztalassal Beidout mondanam meg. Emblem of Severed Fate domaint farmoljad.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Onnan hogy ráböktem a játék ikonjára addig míg betöltött a világ. PC-n a launcherből indítástól.
-
vakablak93
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Diona C6?
de irigyellek, a kicsike nálam nagy kedvenc de még csak C2, meg amúgyis nekem még jobbára C1-C2 a legtöbb csak.
Jó sok karaktered van sok konstival, én messze nem tartok itt
. Nyilván akikkel jól állsz konstikkal nagyon rosszul nem járhatsz.
Barbi C6? Izé lehet rosszul tudom de ő így már instant ujjáélesztést is tud, ha tényleg így van akkor bűn lenne kihagyni. -
Mike
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
ejha
-
Roland861010
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
-
vakablak93
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Üdv a klubban, én is tök elcsesztem kb a 4 napi mászkálós karakterem húztam csak fel, de azokat se igazán építettem ki rendesen.....
Most egyszerre próbálok egyszerre több korábban egyáltalán nem épített karaktert felhúzni és kissé nyögvenyelős a dolog mert sosincs elég mora meg könyv
A mázlim hogy mint kiderült valahogy a nagy többégükre a nyersanyagok már rég megvoltak csak nem tudtam róla
Am szerintem ha nem érdekel az abyss akkor bővenb jó, szerintem nincs amit ne tudnál kb akármivel megcsinálni azon kívül így.
Más: A multkori Hu Tao és 6-os szintű Lisa és hasonszőrű társai helyett most tényleg nevetségesen egyszerű volt a 9.es szint 80-as support karikkal a DPS-ek háta mögött. Megyek is tovább kíváncsi vagyok így meddig jutok
Persze Lisat meghagytam 6-oson, nem buli nélküle
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Hja, akkor a válasz hogy nem gáz

A 80as szint simán elegendő, persze artifactot meg talentek nem ártanak
-
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Dehogynem lehetseges. Igaz lassabb. Nekem mar nagyon sokan lvl 90 meg talentek is max kozeliek. Csak sokkal tobb ido igy egy karakter.
Napokban lett lvl 90 Qiqi aki mar c3/
-
Roland861010
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kérdezem! :)
Mivel a World lvl jött szépen de hülyén szinteztem a karikat anno és hiába van pár 80-as se nem topok az artifactok és a talentek sincsenek felhúzva rendesen.Próbáltam több karira egyszerre koncentrálni ami nem lehetséges.
Utólagosan rájöttem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Roland861010
üzenetére
Kérdezed vagy mondod?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Semennyire.
-
Roland861010
veterán
Mennyire gáz lvl 80-as karikkal World lvl 6-on játszani.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Csináltam múltkor mérést hogy a játék indításától a tényleges betöltésig mennyi idő kell. Alábbi eredmények voltak:
PC-n SATA SSD-vel 64 sec
PS5-ön 48 sec
iPhone 13 Pro Max-on 34 sec
Szóval mobilon hamarabb betölt, igaz a grafika elmarad tőle, de mobilhoz képest így is ütős. -
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
plusz a ps5 úgy tölti a teleportot mint állat
kb 1 sec
(régen ps4-en mire elteportáltál egy boss mellé a pc-sek már majdnem agyonverték) -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Hat jah! Aldom is magam erte, hogy meg a nagy valsag elott vettem egyet 230k-ba.

-
Shiro
senior tag
Web event, primo de lá 120db.
https://webstatic-sea.mihoyo.com/ys/event/e20220128lantern/index.html -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Persze persze !
De azért az egy 2080Ti .. már a 1660Ti is szépen futtatta.
Azért jó árban vannak az új generációs gépek mind a kétoldalon de a mai napig nem tudtam rá szánni magam.
Így még hogy telon végre megy a kontrollerel való játék főleg nem. -
xeon forever
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom.
Nekem csak ps5/pc viszonyitasi alapom van. Pc 2080ti grafban agyonveri a ps5, viszont hasznaltan is 400k. Ps meg 187k volt. Ha most kene epitkeznem inkabb ps5...
Ps4 ps5 videokat meg talalsz neten -
Roland861010
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Mennyivel rosszabb mint pc-n a grafika?
Azt néztem a pro SSD és a ps5 között nem sok különbség van.
Lehet egy PS4 pro okositas jobban megérné mint a ps5. -
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Most mar van osszehasonlitasi alapom ps5/pc.
Ps5 elony toltesi ido nagyon gyors, alacsony fogyasztas, pc elony grafika maxon pl latotavolsag, vonalsimitas reszletesseg, viszont a videokari tobbet eszik mint az egesz ps5.
Ar ertek aranyban ps5 a nyero.
Ezt konkretan a genshinhez igazitott velemenykent kell kezelni.
Teszt 4k hdr ben tortent. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem kétlem hogy az, tökre látom hogy nagyon jó karakter meg minden, de nem vonz.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Kazu pedig ertekes. Foleg egy sacraficial sword vagy az EM craftolhato sword hasznalataval.
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én PC-n játtszom, tök őszintén a meglévő pár íjász karakterem okán tudom hogy szeretek lövöldözni.
De alapvetően igazad van, várok, főleg mert most is kapunk 10 wisht.
Alapvetően teljesen egyformán állok hozza Raidenhez és Ganyuhoz, egyformán hasznosak lennének mindketten számomra.
Yae Miko, Kazuha, Venti nem érdekelnek, sok hasznukat nem veszem, Ventinek még a működése sem tetszik a karakterdesign meg még kevésbé....
Szóval ahogy te is tanácsolod kivárom, hogy ki jön és akkor döntök.
Ganyu sama sokkal kawaiibb mint Raiden, ha végiggondolom a karaktereim és hasznosságuk/szerepük alapján ki lenne a jobb és az alapján sem jutok dűlőre akkor ez alapján fogok dönteni.
-
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az szerintem hallgasson aki mobilon tapizva játszik mesterien

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Így elsőre nekem bejön. Igaz előre farmoltam, így rögtön felrántottam lvl90-re és a talentek is 9/9/9. Úgy érzem erősebb Ayaka-nál, de szokni kell még a célzásos charged shot-olást. Főleg kontrolleren nem egyszerű ez, de a sebzés ha betalál akkor ott van. (ezt amúgy 1 éve tudjuk már, hogy erős és ilyen
)
Mindenképpen várd ki a jövőheti special programot, hogy tisztán lásd kik jönnek 2.5-ben, a banner kitart még azután is másfél hétig. Alább az én elméletem:Ugye Yae már biztos jön, és 99% hogy Raiden lesz mellette másik banneren. Értsd, a patch első felében nekik kettejüknek lesz banner. Most azt beszélik csak Kokomi kap bannert második körben, és Kazuha úttolódik 2.6-ra, de szerintem nem. Szerintem együtt jönnek majd. Ezután 2.6-ban jöhet visszatérés Monstad-ba, érkezik a windblume fesztivál, így én Venti re-runt várok ekkor. Két anemo support nem hiszem hogy egy patch-en belül jönne, ezért nem hiszem, hogy Kazuha átcsúszna. -
xeon forever
addikt
-
vakablak93
őstag
válasz
Sordoran
üzenetére
Na gratula hozzá!

Így hogy mondod, a fenébe is de viszket a kezem a gombon, hogy toljam bele!
De még ellenállok valahogy
xeon forever: Qiqi?
Soloban nyomod vele az Abysst mi?De kössz a tippet
, viszont akkor eggyenlőre csak raktárban tartom, de azért megnézem hogy találok-e vele valami csapat összeállítást a meglévő karaktereimhez. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Vizeskent cryo vagy pyro melle supportnak. Leginkabb. En c6 ig el akarpm vinni es utana feltapolom. Szerintem 2023ra meg is lesz, most c1 asszem. Nekem ami tetszik benne, hogy gyors atk van neki ezert consta freezhez jo. Pl Ayaka+Eula+Shenhe melle esetleg, de akkor nincs heal. Heal miatt inkabb Barbarat hasznalom, vagy Kokomit. Esetleg Eula helyett beferhet a csapatba egy jo kis C6 DPS Qiqi
. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
vakablak93
üzenetére
Nekem is 30 wish ment el most, és meglett minden. Jött Yanfei, és ismét (talán negyedjére egymás után) bejött az 50%, hazajött Ganyu kisasszony.
Ritkán wish-elek, de akkor jól megy úgy néz ki. Bár inkább a 4*-osokkal szoktam szerencsétlen lenni. Most már várom Yae-t, és annak függvényében kik lesznek még 2.5 bannereken, lehet rámegyek mostani weapon bannerre talán (Zhongli és Ganyu fegyvere is jól jönne). -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Ne aggodj a multkori banneren nekem is Mona jott. Nem rossz o csak C0 hasztalan. pedig fasza kis support lenne.
-
vakablak93
őstag
Na hát akkor a terveknek megfelelően elnyomtam 30 wisht.
Xingqiut megkaptam 2x szóval most már megvan C1-en, és Beidou is megjött 1x, szóval ő is C1 már. Ez eddig rendben is lenne, csak nem számítottam arra hogy 30 wishből (ami az előző bannerrel együtt kb 45, ott Xiangling miatt nyomtam egy 10-est) kijön az 5*-os.
A pech hogy Mona jött, akivel kb nem tudok mit kezdeni. [kép]
Na mind1 majd a banner végén elválik hogy a tovább wishelek majd Ganyura vagy ha lesz Raiden rerun akkor rá tartalékolok.
Még van 50 wishre valóm szóval nem állok rosszul, a következő próbára, főleg hogy ott már a garantáltért megy majd a buli.De összességében jól alakult, a kívánt 4 csillagos karakterek megérkeztek, szóval így is örülök a dolognak, persze jobb lett volna Ganyu samat üdvözölni a csapatban de még nem adtam fel.

-
F34R
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Wanderer's Troupe,

zAkkor a bowra is ramesz?
de irigyellek, a kicsike nálam nagy kedvenc de még csak C2, meg amúgyis nekem még jobbára C1-C2 a legtöbb csak.
. Nyilván akikkel jól állsz konstikkal nagyon rosszul nem járhatsz.