Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na csináltam pár tesztet én is a Metroval. Egyszerre csak egyet futtattam, mert amikor 3-at akartam, akkor már a 2.-nál crash volt
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.Lenne egy kérdésem. Van olyan ,hogy a kártyának bemelegedési idő kell? Már más játékokban is tapasztaltam, hogy rögtön indítás után mintha alacsonyabb lenne az fps. De így, hogy rögtön benchmarkoltam indítás után, ez tisztán látszik:

De aztán ahogy látszik, már kb. a másodiktól beáll az 50 átlag fps körüli egyensúly, és nem változik utána, bármennyit futtatom:

Poén: az egyik futtatásnál még időben tudott a driver reagálni, így egy pár másodperces akadás után ment tovább crash nélkül:

Bónusz: Kíváncsi voltam, hogy a 780Ti hogy viszonyul a 970-hez, ezért csináltam egy tesztet SSJPeter beállításaival is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Arc Raiders
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Tudományos Pandémia Klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Gran Turismo
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hiszem be kell szerezni egy kártyát PhysX-re.