Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
agroman
üzenetére
Köszi, figyelek majd rá.
Egyelőre megírtam neki, hogy nem értem, hogy mi köze annak, hogy 6 csomagra nyitottam egyszerre ticketet. Megvártam a karácsony utáni időszakot, hogy hátha csak beragadtak, de ez a 6 csomag eltűnt (előtte/utána/közben is jöttek meg csomagok). Leírtam, hogyha ez a végleges válaszuk, akkor nem hagynak más lehetőséget, paypal caset fogok nyitni, annak ellenére, hogy tudom, hogy ilyenkor rákoppintanak az orrukra. Rendeltem már tőlük több száz dolcsis robotporszívót is, akciókamerát, egyéb cuccokat, amivel volt gond, azt mindig el tudtuk intézni. Ez az első zsákutca, ráadásul egy hülye indokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Gyúrósok ide!
- OpenWRT topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest