- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
Cyrusgrissom #37750 üzenetére
Ha paypalen keresztül rendelsz és chargeback eljárást kérsz akkor nem a paypaltól vonják vissza a pénzt? Paypal nem fog seggberúgni?
Azért érdeklődöm mert én 1 hete levelezek velük és hallgatom, hogy nehéz javítani a lámpámat és sokba is kerül én meg írom nekik hogy nem látok ilyen kitételt az egy éves garancia leírásukban az oldalon, hogy amit nehéz javítani azzal nem akarnak foglalkozni. Most már paypal felületén levelezek velük, eddig kb. félárat akartak visszaadni, most 60%-nál tartanak és azt írták ennél többet nem tudnak visszaadni. Én meg írtam nekik hogy akkor majd escalálom a paypal felé. Amitől kicsit tartok amúgy, mert a paypal írja, hogy garanciális eljárásokra nem terjed ki a vásárlóvédelem de azért ez pofátlanság.
Most néztem végig eddig több, mint 650$-t költöttem el náluk és szórakoznak a garanciával ill. dollárokon rugóznak ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Autós topik
- Politika
- Call of Duty: Black Ops 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest