Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenkes
csendes tag
Rendeltem július közepén 5 db LED lámpát (E26 / E27 SMD 5730 6W 650LM LED Lights Energy Saving Clear Corn Light ( Warm White AC 220V ) darabonként 1.75 USD-ért, de volt egy 2USD-s kupon is.
Eljött időben, megérkezett 23 nap alatt. Nem volt valami izmos csomagolása, aggódtam is érte. Becsavartam négyet a csillárunkba. Egy kiégett 2 hét után. Írtam nekik, hogy ez nem túl jó. Visszaírtak, hogy vagy újra küldik, vagy jóváírják, a vallet-ben. Kértem írják jóvá. Kis várakozás, majd levél, hogy rendben, majd 6 nap türelem és jóváírták.
Szeptember elején kiégett a másik három. (Az 5. még húzza, amit az első helyére raktam) Udvariasan megírtam nekik, hogy nem túl jó még az egy hónapos üzemidő sem. Elnézést kértek, újra küldik, vagy jóváírják a 7 USD-t (4*1,75, a 2USD kupon nem számít) és adnak még egy kevés GB-t is fájdalom díjként. Rendben írják jóvá. Kis várakozás (6 nap), ma jött az értesítés. GB vallett már 8,75USD és kaptam 45 GB pointot is. (0,90 USD)Tudom, hogy nem nagy értékű (mint mondjuk egy telefon), tudom, hogy nem mindenkinek jó, ha vallet lesz, mert sokszor kellene a pénz.
Ezen tényezőket is figyelembe véve, számomra a tanulságok:
- Tudni kell angolul a levelezéshez
- "Ócsított" LED égőt nem rendelek
- Udvarias, nem rögtön támadó levélre korrekten de kissé lassan válaszolnak. Hagyni kell időt és kivárni.
- Számomra elfogadható megoldást ajánlanak, kicsit lassan megvalósítva. Hagyni kell időt és kivárni.Tapasztalataim talán másnak is hasznosak lehetnek.
Szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Tekken 7 Playstation 4
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest