Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Kösz az infót! És hogy ment? Nekem is lassan el kellene kezdeni készülni rá, ha még ebben a félévben le akarom nyomni...
Viszont a szervezési és vezetési alapismeretek meglett, ennek örülök, még 1 töltelék tantrágyal kevesebb.
Holnap meg megyek batch filet írni, így jár az aki halogatja a dolgokat.
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...