Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1
    veterán

De örülök. Azt hittem ez csak valami beugró, felügyelő tanár. Maga az ember normálisnak, lazának tűnt és ehhez mérten a vizsgalap sem volt olyan megtervezett. Pl. nem volt 1db táblázat sem a könyvelésekhez(fogj egy üres lapot azt írjad), beruházásnál sem volt átláthatóan elrendezve a szöveg. Remélem lesz olyan buzgó, hogy következő félévre csinál még újabb lapokat! :W

Akkor nálatok is egy magasabb szemüveges, eléggé szórakozottnak tünő figura volt bent?

Érdekes, nekem hozzá volt csatolva egy minta mérleg meg összköltségre épülő eredménykimutatás, de olyanok, amik a jegyzetben is vannak, a mérleget kitölteni gyakorlatilag lehetetlen volt, azt én is rajzoltam az egyik lap hátuljára...

Amúgy én azt vettem észre, hogy ezzel szemben az alapismeretek könnyebb lett, viszont a feladatok összetétele és pontozása ott is változott.

Szerk.: én annak örülök, hogy következő félévben lesz felkészítő konzultáció is, így ha most átmegyek, akkor végre sorra kerülhet a számvitel és elemzés is.

Új hozzászólás Aktív témák