- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
melyik, java2?

tételek vannak, húzni kell. szvsz nagy szerencse kell csak, és akkor sikerült
könyv elejét a grafikus felületig jól nézd át, persze utána is, de az elejéből úgy hallottam sok kérdés van.amugy a lapon amit huzol van egy kis elmélet meg feladat. én pl elméletet elmondtam rendesen, gyakorlat azt volt, hogy irjak olyan osztályt amibe két konstruktor van, na ilyet sose irtam ugyh nemtudtam (pedig egyszerü, csak this-t kell használgatni
), valamit irkáltam, és 3as lett
egyiket tudod a kettő közül, már átenged.
persze jövőre már kaczur tartja majd, az inkább a gyakorlatra megy rá, legalább is java1nél azt csinálta.kinél voltál okitáson? én pganet forumrol dave00-nál voltam, szerintem nagyon jol magyaráz

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Printive - 3D nyomtatás - kedvező árak - azonnali árajánlat
- AOC Q27G4ZR 1440p IPS 27" 240Hz 1ms G-Sync monitor 2.5 év garanciával
- Wacom DTU-1631 - Digitalizáló rajztábla - 15,6" HD - Több db
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest