Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ATISoft

tag

Üdv!

SOS kérdésem lenne, remélem tud valaki segíteni.

2003 ősszel kezdtem a sulit az azóta már megszűnt szekszárdi központban, info-közgáz szakon. Minden vizsgám meg is volt a végén, kivéve az angolokat, azt külön csináltam 2007-ben a lexinfonál (közép c)

Sajna az első diplomatervemet visszadobták (konzulens szerint biztos elfogadják), majd a másodikat is. Közben olyan családi gond merült fel, hogy a legkevésbé sem érdekelt a suli.

Majd 2008 ősszel végül elfogadták a következő tervet, amit most júliusban le is adtam (kész volt már egy hónappal korábban, de nem akarták fogadni az iskola költözése miatt)

Jelentkeztem az októberi vizsgára és azóta várom a papírt az időpontról.

Na de ma csörög a telefon, gdf-től keresnek, hogy nincs lezárva az indexem, nincsenek meg az angol vizsgáim. Mondom, hogy két éve megcsináltam náluk a közép c-t. Erről ők nem tudnak (úgy emlékszem a közben megszűnt szekszárdi központban bemutattam)

És nem tudják most mi lesz, mert így nincs meg az abszolutóriumom, és most méltányossági kérelmet kellene írnom, meg befizetni 6000ft-ot és SZEMÉLYESEN bemutatni még a HÉTEN a nyelvvizsga papíromat náluk. (mert csak hiteles másolat jó nekik, szóval nem megy ha elküldöm a másolatot, stb)

Én szekszárdon lakom. Dolgozom. Sok a munka, nem tudok szabit kivenni. De el kellene mennem BP-re, fizetni még 6000ft-ot remélve hogy elfogadják a méltányossági kérelmet és elmehetek vizsgára végre...

Hirtelen azt sem tudom mit írjak a kérelembe, mikor tudok felmenni, stb.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák