Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
A szóbeli egyáltalán nem gáz, én úgy mentem át hogy elolvastam az iliason fent lévő anyagokat vagy 2-szer (az a mai napig rémlik, hogy a Forintot 1946 aug. 1-én vezették be), ott meg volt valakinek a csoportból könyve, nagyjából utánanéztünk a felkészülési idő alatt annak hogy milyen témát adott ki, utána meg elbeszélgettünk róla.
Ja, de hogy mindenből 23-ra van csak időpont amiből el akarok menni (ill. akar a fene, inkább úgy fogalmaznék hogy el kell menni)...
Mindenesetre annyira nem tartom lehetetlennek hogy le lehessen tenni őket, 2 vizsgám már volt 1 nap azt meg lehetett csinálni, 3-ból meg még nem voltam, de az se lehetetlen állítólag. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenesetre annyira nem tartom lehetetlennek hogy le lehessen tenni őket, 2 vizsgám már volt 1 nap azt meg lehetett csinálni, 3-ból meg még nem voltam, de az se lehetetlen állítólag.