Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Írásbelire jelentkeztem, bár sokan mondták hogy jelentkezzek szóbelire, de úgy vagyok most vele hogy inkább megpróbálom az írásbelit aztán legfeljebb legközelebb (amit már csak a következő félévben tehetek meg
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...

Szóval ha van valaki akinek van jó anyaga, az kérem küldje az emailcímemre, előre is nagyon szépen köszönöm, ha lesz ilyen ember...
Amúgy látom neked is állati sűrű a napi programod

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...