Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Írásbelire jelentkeztem, bár sokan mondták hogy jelentkezzek szóbelire, de úgy vagyok most vele hogy inkább megpróbálom az írásbelit aztán legfeljebb legközelebb (amit már csak a következő félévben tehetek meg
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...

Szóval ha van valaki akinek van jó anyaga, az kérem küldje az emailcímemre, előre is nagyon szépen köszönöm, ha lesz ilyen ember...
Amúgy látom neked is állati sűrű a napi programod

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...