Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Mazsola már elő is készítette neki a helyet, szóval lehet feltölteni...

-
ady19
csendes tag
válasz
canniball
üzenetére
Cannibal! Ezt mostanában nekem is játsza az Etr, mert pl. nekem szombaton lesz egy Excel vizsgám, tehát holnap reggel kéne lezárnia a rendszernek erre ma már nem lehet se le- se feljelentkezni, baromira érdekes..

Ma pont egy csop.társam is erre panaszkodott, szóval szerintem nem egyéni a probléma, hanem az Etr-t mahinálták egy kicsit meg..
-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Küldtem megint mailt neked!

-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
FragMaster! Köszi szépen! Írtam neked én is vissza...

-
ady19
csendes tag
Sziasztok!
Azügyben szeretnék segítséget kérni, hogy nem megy / volt mostanság valaki vizsgázni az Excel gazdasági alkalmazásai és programozás tárgyból ?? Én a jövő heti vizsgára szándékozom elmenni, de olyan kérdésem van, hogy mégis hogy néz ki a vizsga, milyen tipusú feladatok vannak, mert hogy nekem már nagyon régen volt a tárgy s nem is emlékszem rá, plusz lehet hogy azóta jópárszor változott már!!?? Előre is köszönöm a segítséget!
-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék mert legkésőbb májusban nekem is esedékes lenne.. Szóval várjuk a beszámolókat szívesen...

-
ady19
csendes tag
Sziasztok! Már a Gdf hídon is feltettem eme kérdést, de gondoltam ide is leírom..
Szóval az lenne az egyik legnagyobb gondom, hogy több mint fél éve informálódom azügyben hogy egy Informatikus Közgazdász végzettséggel, (áltanános menedzsment sávon) mégis milyen állást lehet megpályázni, mit keressen az ember ilyen álláskereső portálokon, mert hogy sokszor állati nagy pácban vagyok ezügyben... Remélhetőleg van olyan ember közöttetek aki tud nekem erre egy jó infot mondani, mert hogy sokszor kérdezgetik tőlem hogy mégis milyen munkát szeretnék, de még ezzel se vagyok igazán tisztában hogy mik a lehetőségeim. Annyit tudok hogy pénzügyet tanultam, ebből is szigorlatoztam, de ennek ellenére szerintem nem mehetnék el egy pénzügyi munkakörbe, legalábbis szerintem!? vagy tévedek??
Köszi előre is a választ! -
ady19
csendes tag
-
-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
A fórum nekem se működik de a letöltés az szerintem igen, bár sohasem voltam elájulva az oda feltöltött anyagoktól valahogy igencsak kevéske, látszik hogy sajna kudarcba fulladt az oldal........

-
ady19
csendes tag
Hát hogy a haverodnak miért írkál olyanokat az ETR azt nem tudom, csak tippelni tudok hogy szerintem ő jóval kevesebb kreditet vett fel mint te, nem???
A nyelvvizsgával kapcsolatban engem is érdekelne mindennemű információ, mert sajnos a suli végeztével egyre aktuálisabbá válik a kérdés..

-
ady19
csendes tag
Egyetértek veled, ugyanis alapismeretekből én is úgy voltam, hogy készültem rá napokat, aztán kb. 3 feladatot tudtam így is megcsinálni hogy tudtam jópár dolgot, most elemzésből is így volt hogy jópár napot készültem rá, aztán így is 2,5 órát voltam bennt, hogy minden olyat le tudjak írni amit úgymond tudtam...

-
ady19
csendes tag
Ezt a sztorit ma én is hallottam számvitel vizsga előtt, nem semmi lehetett, állítólag eléggé kattant volt a gyerek....

A félévzárással kapcsolatban, nekünk pont ma mondta Keresztes hogy vasárnap fog zárolódni a rendszer (ETR), tehát addig még a tanárok tudnak jegyeket felvinni, addigra ígérte nekünk is a vizsga kijavítását...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ady19
csendes tag
Amúgy még adós vagyok egy gazdaságtörténet vizsgaélménnyel a tegnapi napról, hátha valaki a jövőben menne.
Nos végülis írásban próbálkoztam, de mint kiderült hiába van feljelentkezve az ember írásbelire, lehetősége van szóbelizni, de a mi csoportunkból csak 1 ember élt ezzel a lehetőséggel.
3 rövidebb és 3 esszé jellegű kérdés volt, amire 45-50 perc volt adva.
Ez szerintem állatira kevés,
olyannyira hogy hiába tudtam a kérdések nagy részére a választ, így sem tudtam befejezni a dolgozatot, pedig úgy írtam az elejétől hogy szinte füstölt a papír..
Mindenesetre most néztem az ETR-t s 3-ast kaptam, szóval valami azért mégiscsak jó volt, pedig azt hittem hogy 100% bukta lesz, időhiány miatt...

-
ady19
csendes tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Köszi szépen a választ! Majd ma meglátom hogy milyen is lesz, bár kevés az esély hogy sikerrel járok mert még mindig gázul állok...
Este majd megírom vizsgatapasztalataim, hátha még valakinek jól jön majd..
-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Pont ezt akartam én is írni, hogy a teljesített tárgyaknál keresd a filozófiát, illetve a képzési adatoknál értelemszerüen a jegyed is meg tudod nézni...

Nekem is a rekordom a 14 tantárgy, s nekem is az előző félévben volt ez, igaz nekem összesen 15 tantárgyam volt s sajna 1 nem sikerült, amit most félév elején kapásból le is raktam, sajnáltam hogy akkor nem lett meg, de most már megvan s ez a lényeg...

-
ady19
csendes tag
Hát én alapjáraton nem vagyok olyan hogy csak bő 1 napot, illetve jelen esetben 1,5 napot tudok szánni a dologra, csak most a szükség nálam nagy úr, ugyanis annyira egybe vannak a vizsgaidőpontjaim hogy másként sehogysem tudom megoldani.... Alapjáraton amúgy ennél sokkal többet szoktam készülni, mint ahogy a jövő heti számvitelre például vagy 4-5 napot szánok

De ezzel a vizsgaidőpont dologgal tuti hogy nem vagyok egyedül, mert már számtalan helyről hallottam hogy ugyanez a probléma, illetve itt is írtátok ugye..

-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
jaja, az Iliasos tananyag nekem is megvan, szóval akkor azt olvassam el, gondolod segít??? Igazából gondolkodtam azon hogy próbálkozzak-e mégis szóbelivel, de olyan gáz hogy ha nem tudok sok mindent, nem akarok beégni, szóval inkább írásban elszórakozom szerintem, átrágom magam valahogy...

-
ady19
csendes tag
válasz
adalbert1
üzenetére
Írásbelire jelentkeztem, bár sokan mondták hogy jelentkezzek szóbelire, de úgy vagyok most vele hogy inkább megpróbálom az írásbelit aztán legfeljebb legközelebb (amit már csak a következő félévben tehetek meg
) megpróbálom a szóbelit, akkor több időm is lesz, mert hogy most is csak 1 napom volt rá készülni mert tegnap még más tárgyból vizsgáztam, ráadásul holnap gazd.töri vizsga után állhatók neki a következő tárgynak, számvitelnek, szóval pihenni sincs idő nem hogy napokig gazd. törit tanuljak...

Szóval ha van valaki akinek van jó anyaga, az kérem küldje az emailcímemre, előre is nagyon szépen köszönöm, ha lesz ilyen ember...
Amúgy látom neked is állati sűrű a napi programod

-
ady19
csendes tag
Holnap mennék gazdaságtörténetből vizsgázni.. Nincs valakinek véletlenül valami jó anyaga amit lehetne használni??? Eddig nem találtam semmi jó használhatót..
Nézegetem a könyvet már egy ideje, de hát nemigazán ragadnak meg a dolgok.. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyenlőre még van két tárgyam vissza, illetve én is úgy állok mint Fragmaster, hogy lassan szeretném elkezdeni a diplomát, tehát még nyár előtt jó lenne valami dm tervet elkészíteni...

Mondjuk valahol jogos is volt, mert kicsit pofátlanba nyomta, ahogy láttam előlről... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez szerintem állatira kevés,