Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Ratkóval úgy zajlott a dolog, hogy gyorsan kimentem a gazd. stattal, azt végignézte, és annyit mondott hogy 1-2 képlet még nem ártott volna
, pedig írtam nagyobb részéhez (jó, 2-3 helyre nem). Erre kaptam egy 3/4-et. Szinte bele se kérdezett, csak végigolvasta.
Matekból mentem ki utána, na ott kb. a tétel felét nem tudtam (szerencsére a bonyolultabb, második felét, afelett mindig átsiklottam tanulás közben
), abba belekérdezett itt-ott, magyarázott is egy kicsit, kaptam egy 2/3-ot.
Szóval Ratkó korrekt és jó fej volt, néha megeresztett 1-2 poént is.
Ez az egész megvolt kb. 10 perc alatt (na meg amit közben vártam hogy ismét sorra kerüljek, de egybe is lehetett volna mondani a matekot és a gazd. statot), utána még szerintem jó egy órát vártam legalább arra hogy sorra kerüljek adatbázisból.Ahogy láttam ott eléggé ízekre lettek szedve jó páran, aki arra játszik hogy kipuskázza a tételt az ne tegye, mert nekem is kb. annyit csinált hogy ránézett a tételre, utána kb. felmondatta velem. Visszakérdezett, néha kihagyott szavakat próbált belőlem kihúzni, stb...
Tehát sokkal alaposabban lett számon kérve mint a másik két tárgy, de azért ő is jó arc volt, átengedett egy 2-esel. Sőt, amíg ott voltam szerintem senki nem bukott, ha jól emlékszem 3-an maradtak bent még utánam.Na szóval ismét sikerült egy litániát írnom, az eredeti kérdésre visszatérve ahogy észrevettem főképp akkor kérdezgetett, ha valaki nagyon keveset írt, nem tudta az anyagot, vagy valami totál mást írt.
Az a durva, hogy volt akinek még Számtech. volt a szigorlati anyagában, ő még pl. hogy a fenébe vizsgázhatott most is?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Steinberg UR 22 MKII Hangkártya
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, pedig írtam nagyobb részéhez (jó, 2-3 helyre nem). Erre kaptam egy 3/4-et. Szinte bele se kérdezett, csak végigolvasta.