Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Ratkóval úgy zajlott a dolog, hogy gyorsan kimentem a gazd. stattal, azt végignézte, és annyit mondott hogy 1-2 képlet még nem ártott volna
, pedig írtam nagyobb részéhez (jó, 2-3 helyre nem). Erre kaptam egy 3/4-et. Szinte bele se kérdezett, csak végigolvasta.
Matekból mentem ki utána, na ott kb. a tétel felét nem tudtam (szerencsére a bonyolultabb, második felét, afelett mindig átsiklottam tanulás közben
), abba belekérdezett itt-ott, magyarázott is egy kicsit, kaptam egy 2/3-ot.
Szóval Ratkó korrekt és jó fej volt, néha megeresztett 1-2 poént is.
Ez az egész megvolt kb. 10 perc alatt (na meg amit közben vártam hogy ismét sorra kerüljek, de egybe is lehetett volna mondani a matekot és a gazd. statot), utána még szerintem jó egy órát vártam legalább arra hogy sorra kerüljek adatbázisból.Ahogy láttam ott eléggé ízekre lettek szedve jó páran, aki arra játszik hogy kipuskázza a tételt az ne tegye, mert nekem is kb. annyit csinált hogy ránézett a tételre, utána kb. felmondatta velem. Visszakérdezett, néha kihagyott szavakat próbált belőlem kihúzni, stb...
Tehát sokkal alaposabban lett számon kérve mint a másik két tárgy, de azért ő is jó arc volt, átengedett egy 2-esel. Sőt, amíg ott voltam szerintem senki nem bukott, ha jól emlékszem 3-an maradtak bent még utánam.Na szóval ismét sikerült egy litániát írnom, az eredeti kérdésre visszatérve ahogy észrevettem főképp akkor kérdezgetett, ha valaki nagyon keveset írt, nem tudta az anyagot, vagy valami totál mást írt.
Az a durva, hogy volt akinek még Számtech. volt a szigorlati anyagában, ő még pl. hogy a fenébe vizsgázhatott most is?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, pedig írtam nagyobb részéhez (jó, 2-3 helyre nem). Erre kaptam egy 3/4-et. Szinte bele se kérdezett, csak végigolvasta.