Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz orkester #1531 üzenetére

Ratkóval úgy zajlott a dolog, hogy gyorsan kimentem a gazd. stattal, azt végignézte, és annyit mondott hogy 1-2 képlet még nem ártott volna :) , pedig írtam nagyobb részéhez (jó, 2-3 helyre nem). Erre kaptam egy 3/4-et. Szinte bele se kérdezett, csak végigolvasta.
    Matekból mentem ki utána, na ott kb. a tétel felét nem tudtam (szerencsére a bonyolultabb, második felét, afelett mindig átsiklottam tanulás közben :) ), abba belekérdezett itt-ott, magyarázott is egy kicsit, kaptam egy 2/3-ot.
    Szóval Ratkó korrekt és jó fej volt, néha megeresztett 1-2 poént is. :DDD
    Ez az egész megvolt kb. 10 perc alatt (na meg amit közben vártam hogy ismét sorra kerüljek, de egybe is lehetett volna mondani a matekot és a gazd. statot), utána még szerintem jó egy órát vártam legalább arra hogy sorra kerüljek adatbázisból.

Ahogy láttam ott eléggé ízekre lettek szedve jó páran, aki arra játszik hogy kipuskázza a tételt az ne tegye, mert nekem is kb. annyit csinált hogy ránézett a tételre, utána kb. felmondatta velem. Visszakérdezett, néha kihagyott szavakat próbált belőlem kihúzni, stb...
    Tehát sokkal alaposabban lett számon kérve mint a másik két tárgy, de azért ő is jó arc volt, átengedett egy 2-esel. Sőt, amíg ott voltam szerintem senki nem bukott, ha jól emlékszem 3-an maradtak bent még utánam.

Na szóval ismét sikerült egy litániát írnom, az eredeti kérdésre visszatérve ahogy észrevettem főképp akkor kérdezgetett, ha valaki nagyon keveset írt, nem tudta az anyagot, vagy valami totál mást írt. :)
    Az a durva, hogy volt akinek még Számtech. volt a szigorlati anyagában, ő még pl. hogy a fenébe vizsgázhatott most is? :U

Új hozzászólás Aktív témák