Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én nem csak GDF-ről hallottam ezt...na mind1.
Ha az ember elmegy pl multihoz dolgozni és az állja a tanulmányaidat, akkor sztem a hülének is megéri belefogni. Pl nálunk egy belső céges emberkét előbb vesznek fel mint bármely csillivilli helyen diplomázott súrmót! Bár lehet ez csak nálunk van így...
Az olyan melóhelyen tényleg megmondják ahova mint kezdő mész oda, de ezt más papírral rendelkező egynénekkel is eljátszák. Tőlem pl haveromtól nem kérdeztek semmit...2 hét után kaptak a fejesek egy értékelést róla amiben megfeleltet kapott...
Mielőtt bárki is azt hinné, hogy védem a GDF-t az téved...mondjuk én is oda járok és jelenleg harmadéves tanuló vok...PumPi-nak igaza tényleg lógóhely, de
1. 3 műszak mellett csak ezt az iskolát tudom csinálni.
2. Sok kirendeltség miatt közelebbit is lehet találni a lakóhelyedhez.
3. Legalább minden tankönyvet megkapunk, ami benne van a tandíjban.
Jelenleg két szakmám van+egy nyelvizsgám+már a második pozíciót töltöm be a cégnél 2 éven belül...ha lenne diplomám, ami szinte mindegy, hogy milyen, akkor már mérnök lehetnék!
Szal csak ennyit akartam hozzátenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest