Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kew

senior tag

válasz kew #1277 üzenetére

Beszéltem a záróvizsga csoporttal, egy lelkileg összetört hangú nő elmesélte, hogy a kollegája elment mert a gyereke beteg lett, és hogy Ő most teljesen készen van. De mellesleg nem tud segíteni, mert a tanszék feladata közölni a kijelölt konzulenssel a tényt, hogy biztony ő lett a kiválasztott. De állítása szerint mindennapos dolog, hogy elfelejtenek szólni az érintettnek.
    A tanszék vezér Selinger Sándor (mint most megtudtam Zélinger-nek kell mondani). Neki valahogy nincs kedvem írni, gondolom akik ismerik, tudják, miért :K

Úgyhogy most várok még egy kicsit, aztán dobok még egy mailt a konzulensnek, hogy ugyan történjen már valami... Bár addig legalább nyugodtan írogathatom a szakdolgozatom :)

Miért van, hogy ilyeneken már meg sem lepődöm..? Javulhatna már eza GDF egy kicsit...

A másik érdekesség:
    Fél év elején írtam a TO-nak, hogy kell-e tantárgyfelvételi díjat fizetnem az utolsó elmaradt tárgyamra. Visszaírták, hogy nem, nem kell. Rá egy-két hétre jött az etr-es körlevél (sqlservice feladóval - ez is hihetetlen, hogy nem bírják átírni mondjuk GDF etr-re vagy mittudomén..), hogy akkor fizetnem kell, majd jön a csekk. Jött is, közben kétszer írtam a TO-ra, hogy akkor most kell vagy nem kell fizetni? Válasz még nem jött...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés