- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Mármint tárgyújrafelvétellel felvettet?
Mert régebbit lehet hogy lehet cserélni (milyen szép magyaros megfogalmazás
), legalábbis a TO-n elcsíptem egy srác és a TO-sok beszélgetését, és pont valami hasonló problémáról volt szó... Mondjuk ő régebben vette fel...FragMaster : hmmm, megnézem a tematikát, hogy választható-e a mi évfolyamunknak, elég jól hangzik. Viszont ha jól emlékszem annak idején ez csak az MI-seknek volt, szerintem felvettem volna valamelyik baromság helyett...
Gorneck23 : a vírusok előadáson nem is voltam, de a vizsga nem volt valami nagy szám...
Az EU szerintem nehezebb, viszont ott meg az volt a jó, hogy egyszerre csináltam a HR-rel, és van pár közös része a tananyagnak.orkester : Ennyire egyszerű lenne ez az orvosi.....? Szerintem valamelyik nap átböngészem a tematikát hogy még melyik fakultatív tárgyak választhatóak számomra, utána meg nekiugrok a tantárgyi útmutatóknak, nehogy valami olyanba belehúzzak ahol megváltozott a követelmény és 15 oldalas házi dogát kelljen beadni.

Kösz a tippeket mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), legalábbis a TO-n elcsíptem egy srác és a TO-sok beszélgetését, és pont valami hasonló problémáról volt szó... Mondjuk ő régebben vette fel...