Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FuckeR19

senior tag

Szevasztok

Sajnos ide jutottam... :DDD
    Lenne 1 kis gondom. Történt 2és fél éve hogy vettem 33Kért egy Abit AB9lapot. Bírta 1évig beszart visszavittem akkor már nem tudtak AB9 lapot adni csak AB9 Pro-t 4K ráfizetéssel. Oké kifizettem. Gari restart. 6hónap után ennek is kaputt. Vissza gari akkor gondoltam hogy váltok Asus-ra. Így ismét ráfizet 2K és lett egy Asus P5KC alaplapom. Örültem neki jól ment de 1* filmezés közben kilehelte a lelkét ezis 1év használat után. Most visszavittem eztis, ma voltam benn érdeklődni (már 2 hete náluk van) és hát P35 chipset már nincs de mivel ők jófejek adnak nekem egy Gigabyte lapot ami már jobb chipsetes.(kb 12K az ára) Jó is lenne ez csak az a gond hogy az alaplap közel sem hasonló kaliberű mint az enyém volt. Jó hogy chipset jobb de az enyém DDR3as ramot is támogatott, 5sata volt (gigán 2!!!) stb stb.
    Most úgy állunk hogy telefonálgattak fél órát mivel mondtam, hogy nekem ilyen alaplap kell, akkor jöhet a régi chipset nem lényeg. Jövő péntekre ígértek valamit ami kb ilyen lehet. De ha valami sza*t kapok akkor hivatkozhatok valamire vagy volt már valakinek ilyen ügye?

hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés