Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ.Gróf
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Vettem év eljén egy 9800Gt videó kártyát.
Sajnos film nézés közben állandóan kék halállal állt meg a gép. Visszavittem gariba, nem találtak hibát. Én is tesztelgettem a szervizben, de semmi.Hazavittem ,de a hoia továbbra is fennállt.Kirpóbáltam még 2 új konfigban a kártyát és ott is lehaltak a gépek. Másik vga-val eddig semmi gond nem volt a géppel. Windows telepítés után használható lett a kártya. Ritkán fagyott csak. Azonban driver frissítés után megint elkezdte a hibákat. Jelenleg már netezés közben is érdekes csíkok jelennek meg a képernyőn. _A szervizben valami régebbi lapokban teszteltek.
Szóval most szeretném ismét visszavinni a kártyát ,mert csak nyűg a használata. De nem tudom ,hogyan lépjek fel ,hogy történjen is valami végre.
U.I : Érdekes módon a kártya 3d alatt nem hibázik ,ott tökéletes.
Tehát rebesgették ,hogy biztosan a gépem a hibás. Na de 3-om különálló konfig is hibás lenne?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest