Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diák66
üzenetére
Az én gépem eredményei az alábbi tesztkörnyezetben: Csak külső monitor (FHD 144Hz HDMI), gyári SSD cserélve 1 TB A2000-re, Dell előtelepített W10 Home Upgradelve W11 Home-ra, Lapos az asztalon nyitott fedéllel:
Superposition Medium
Superposition High
Superposition Extreme
-
törölt tag
válasz
Diák66
üzenetére
Tisztában vagyok vele, ezért írtam, hogy ->
. Jól mondod. Én is egyrészt emiatt próbálok mindig OS nélkül laptopot vásárolni, másrészt meg azt az összeget simán el tudom költeni + RAM-ra vagy SSD-re, vagy bármi másra, ráadásul minek használjak egy gyári OS-t, ami ígyis tele van szemetelve mindenféle bloatware szenny szoftverrel. És igen, a több 100k-s laptopok esetében is számít az a +50-60k. Bakker, ebből még egy brutál jó Hanwag cipő is kijön.
-
törölt tag
-
FőDudu
veterán
válasz
Diák66
üzenetére
Nem neked szolt a beszolas, altalanpssagban a gyarto fele ertettem.
Hp legalabb arul 'no os' verziot. Az szerintem korrektebb.
En is 10 euros w10 licenszt hasznalok a virtualis gepen, sot bevallom a w11 aktivalalasat a virtualis gepen a szokasos msguides aktivacios szerverrel csinaltam.
Azota se volt bekapcsolva.Amit hasznalok azert hajlando vagyok fizetni ( Netflix, Slotify, stb - a proba verziokert azonban nem).
Nem ordogtol valo a sporolas, de gyartonal (akinek valoban mem kerul tul sokba az OEM verzio) valoban a szarragas kategoriaja a linux egy jatek gepen.
En vagyok kb. az egyetlen Razer felhasznalo aki nem jatekra vette a gepet. Neztek is hulyenek amikor eloadtam mire kell nekem es mik a szamomra fontos dolgok. Nemasag, jo kijelzo, usb toltes, thunderbolt dokkolhatosag ( 1 kabelen minden periferia es toltes), vekonysag, Macbook pro epitesi minoseg, hosszu akkus uzemido.
Ma is kibirt egy munkanapot akkurol. -
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Jól mondod. Én is egyrészt emiatt próbálok mindig OS nélkül laptopot vásárolni, másrészt meg azt az összeget simán el tudom költeni + RAM-ra vagy SSD-re, vagy bármi másra, ráadásul minek használjak egy gyári OS-t, ami ígyis tele van szemetelve mindenféle bloatware szenny szoftverrel. És igen, a több 100k-s laptopok esetében is számít az a +50-60k. Bakker, ebből még egy brutál jó Hanwag cipő is kijön.
Muerte