- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rám jött tegnap este a hűtés korszerűsítés izgalma. Mint tudjátok nekem "is" vízhűtésem van. Olcsó kínai....alumínium stb. A lényeg eddig benzinkutas ioncserélt vízzel pótoltam a tartály apadó készletét, most gondoltam ezen túllépek és kipróbálok valami mást.
Még tavaly vettem valami színes folyadékú lötyit amit végül akkor elvetettem bizonyos szempontok miatt, most úgy gondoltam elég bátornak érezzem magam kipróbálni. Így felbontottam és belenéztem. Meglepetés ért, kitöltve a piros folyadék helyett enyhén sárga szín fogadott, olyan pisi színű. Az első gondolatom sebaj, mert ezt így akár én is tudom a továbbiakban produkálni olcsóbban.Az lehet hogy a színezék (ami talán jobb is ha kimarad) leülepedett a flakon aljára? Nincs kedvem összerázni. Mostantól ezzel fogom pótolni az apadást, aztán majd meglátom hogyan tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- SSD kibeszélő
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest