- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holnap rápróbálok. Tegnap jött. [link]
Kisebb mint a mostanim, mint egy kis ékszerdoboz, nagyon cuki. A radiátor nemcserélhető, benne ül. Hát ami nekem van a másikban az más méret. Remélem sikerül beüzemelnem. Megpróbálom nagyon közel tenni a laptophoz kis csőhosszal. Rendeltem színtelen folyadékot, de holnap még jó lesz a mostani romlott piros koszos sárga színnel.
A 3. képen ott a be és ki vezetés csavarok nélkül. Ha bedugom a csöveket valamennyire szorul deformálódás nélkül. Talán nem fog ereszteni.
-
imre687
tag
Valakit érdekel egy kis "AtlasOS" magyar review?
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
Csupati
üzenetére
Nagyon fájó pont a mai napig a gaming laptop társadalomnak hogy bezárt a notebook review fórum.Hihetetlen mennyi ügyes srác volt ott.Szinte mindent megoldottak, a leggányabb megoldástól kezdve a legprofibbig.Nem ismerték a lehetetlent

Mondjuk a mai full bga-s cuccoknál már kiesne az upgrade lehetőség 90%-ka,de olyan ötleteket és megoldásokat adtak sok esetben,ami pótolhatatlan. -
Francia91
veterán
-
válasz
Francia91
üzenetére
Nálam úgy volt az MSI GT70-nél hogy a quadro p5200 pl msi vbios mellett annyira lassan bootolt be, hogy gyakorlatilag használhatatlan volt, illetve meg sem tudtam nézni az eszközkezelőt, nem bírtam kivárni mi a helyzet. Lehet mert 160W-os volt. Egy clevo vbios féle vált be úgy hogy a driverben manuálisan kikerestem azt a 4 sort ahol a kulcsot meg kellett változtatni msi-re. A fájl-ban megnéztem alul és felül meg a helyén átírtam.
Persze nem volt szabad elindítani a 150W-os kártyát mielőtt az MSI AB-ben le nem korlátoztam a fogyasztást, ha jól emlékszem UV-val. Ellenkező esetben mindig újraindult a laptop mikor túlfogyasztott. 130W felett kikapcsolt.
Már rég volt, nincs jelen pill. előttem a driverben maguk a kulcsos fájlok, van belőle sok, mert minden laptop márkának ott a verziója...ja INF fájl. De ha pl az én esetemben annál a kártyánál ha nem az MSI féle inf-ben találtam meg az MSI kulcsos sort az is jó volt csak be kellett írni. Több lehetőség is működött.
Azt hiszem belegabalyodtam most ebbe. Nem várom vissza azt a korszakot, de ha muszáj lenne rögtön ráéreznék.
-
Francia91
veterán
válasz
Csupati
üzenetére
Csak a Precinek jártam utána, mert az van nekem, a többinél nemtudom, hogy megy, ezért is írtam, hogy az AW-nél valószínűleg más a BIOS és a hardverkörnyezet, ha simán ment a P4000. Következő héten lesz beüzemelve a kártya, akkor ér rá ismerősöm Linux alól flashelni, inkább rábízom, bacsisét is ő csinálta, jobb ha olyan csinálja, aki jártasabb benne

-
Csupati
őstag
válasz
Francia91
üzenetére
Csak a precision sorozatnál van ez, az Alienware, msi gépekben gond nélkül megy, és nem a legacy/uefi bios miatt.
A másik eset az LVDS és Intel hd hiánya tud még kellemetlen meglepetést okozni, ezért van hogy az M15X (1.gen intel procis) gépben max 980M hajtható, bár ottis vannak korai alaplapok edp csatival is de edp kábel már nem készült hozzá.
A HP meg megint más kategória mert ott az alaplapon van a vbios és a kártyán nincs is bios chip. -
Smithy87
senior tag
válasz
maximilian4
üzenetére
A minap teszteltem RDR 2 ultrán 1080 ban steady 60 Fps silent modeban..
elég ez még sokmindenre. Tettem be wukong bench eredményt is az is 60 körül kis tveakkel többnyire high-on. -
maximilian4
addikt
válasz
Smithy87
üzenetére
Jó az. Még sok minden elfut rajta némi kompromisszummal. Én még mindig többre tartok egy ilyen laptopot, mint egy gaming handheldnek kikiáltott 300-400 ezres igpu-s csodát (ally és társai). Ahol a tripla A címek halál lebuttott grafikával Ai frame gen-nel éppen hogy elfutnak.

-
peet05
senior tag
válasz
Skyhunter
üzenetére
Szia!
Ha ragaszkodsz a 17"-es mérethez, akkor első körben a ROG Strix Scar 17 G733PZ-t mondanám:
Ryzen 9 7945HX (16/32, 64MB cache), 32GB RAM (2x16, bővíthető), 2TB SSD (+1 szabad slot), RTX 4080, perpill ~1,1M16"-os méretben:
Legion Pro 7 - i9 14900HX (8p+16e, 32MB cache), 32GB RAM (bővíthető), 1TB SSD (bővíthető), RTX 4080 ~ 1,2M
Bluesummers kolléga árul még ilyen gépet, 16ARX8H (itt HA-n) - 7945HX, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 4090 - 1M (bill. német!, hivatalos, 3 év garancia) -
Smithy87
senior tag
Na még néhány teszteredmény az őskorból:
A time spy nem a legjobb eredményem de megteszi bár ehhez már kapott egy kis plust az SP-t nem volt kedvem újra mérni mindet a tuning után de az extreme értékéből lehet számolni az 7,5% kb.
Azért még nem fogom kidobni na

-
Skyhunter
őstag
Sziasztok!
Lassan 8 éves Acer Predatoromat szeretném modernebb konfigú laposra cserélni.
Ami a fő irány : World of Warcraft futtatása min fullhd-ban vagy afelett, sok addonnal, raid környezetben. Sajnos a WoW 20 éves toldozott-foldozott grafikus motorja elég beteges. Az egyszálon erős, sok L3 cache, 3d-s procikat szereti.
Asztaliban pl ezt jelenti : fullHD-ig 5800X3d, afelett egészen 4k-ig a 7800X3D (2 héten belül meg a 9800X3D) a nyerő.
További speckók :
17 coll, IPS, max 100-120 hz képfrissítéssel (OLED csak álom lenne?) 1920*1080 vagy 2560*1440 körüli felbontással (4k-t nem szeretnék)
16 GB RAM (vagy 32GB)
csak SSD tárhely, kezdésnek összesen 2TB, nem baj ha később bővíthető
VGA : na ezzel bajban vagyok, most 1080GTX van, ami sok mindenre elég (ultra modded Skyrimhoz is), nem tudom kit kellene venni, legalább 6-8 GB Vram legyen rajta (4060 vs 4070 vs 4080?)
magyar nyelvű billentyűzet
legalább 3 de inkább 4 USB3 interfészElsősorban újat szeretnék, a keret 1-1,2 misi.
Rövid távon használt is szóba jöhet, természetesen az új büdzsé max feléig.Mit tudtok ajánlani?
köszönöm
-
Francia91
veterán
válasz
Muerte
üzenetére
A Pascal alapú noti VGA-kban van egy bug (vagy igazából egy szándékos dolog a későbbi VBIOS-oknál), és bizonyos BIOS-okkal rendelkező MXM VGA kártyákkal a Haswell alapú laptopoknál, az OS betöltésekor nem tud elindulni az ACPI (Advanced Configuration and Power Interface), mely a számítógép bizonyos energia gazdálkodásának a vezérléséért felel. Ennek hatására a Windows nem tud bebootolni. Érdekes, hogy korai VGA BIOS-oknál ez a probléma nem áll fent. Még nem tudom, milyen VBIOS van a P4000-esemen, beszerelés után derül majd ki. Érdekes módon a Linux nem rinyál neki, csak a Windows
M6800-asnál fennáll ez a féle összeakadás, AlienWare-nél nem biztos. Az a géped Haswell-es volt?
Nekem már a jelenlegi Quadro M3000M-nél is kellett driver .inf mod. Nem biztos, hogy ugyanaz a hardverkörnyezetünk, a gép BIOS-a meg tutira nem
-
-
-
echterion
nagyúr
-
Imre9211
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Miféle szerzet az lapos teeeeeee O.o Nagyon mágikus herkentyűnek néz ám ki

-
BBpeter
tag
Sziasztok!
Ismerősnek keresnék egy ajánlott gaming laptopot.
Paraméterek:
- Felhasználás: Játékra, kifejezetten csak Lol
- Elköteleződés márka iránt: Lenovo
- Érdeklődés: Használt és új egyarántAmit kinézett, bár szerintem overkill: Lenovo LOQ 15IRX9
Használt piacról: [Lenovo Legion 5]Köszönöm szépen!
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Akkor jól van. Nem csak én szívok vele.
Dögöljön meg a másik tehene is.

-
Francia91
veterán
Nem gaming laptop, meg nem új, de megjött a következő fejlesztés a Precision M6800-ashoz...

Quadro P4000 MXM

-
válasz
üzenetére
Én egy ideje már a Thermal Grizzly Kryosheet padokat használom CPU és GPU-n is. (bevált!)
Viszont kell hozzá erős leszorítás!
Sajnos ez a laptopok 99%-ban nincs meg az a leszorító erő....így marad a "paszta"
Én tegnap cseréltem le a Kryosheet lapkákat pasztára, mert feltettem a 3080-ra való "gyári" léghűtést is, vizes helyére. (azt vadi új, most lett feltéve először és ez nem SM-G modellre való, hanem KM-G-re, igy kellett kis fabrik és felhelyezhető is lett!☝️😁)
A lapka alatt volt kis nedvesség, főleg a GPU chipen láttam, de CPU teteje is picit "nedves" volt./izzadt a CPU is 5.3GHz és a GPU is jól megy/Elvileg ezek a lapkák végtelen ideig használhatók (nem szárad ki!)
Vigyázni kell, hogy ne repedjen/szakadjon, mert akkor kuka...én már párszor le/feltettem...jól bírja, finoman kell vele bánni!😋😄Ja és a Kryosheet vezető, így csak a chip felületen lehet!
-
törölt tag
válasz
Imre9211
üzenetére
Thermal padot nem teszünk cpu-ra/vga-ra. Ha sheetekre gondolsz (Grizzlynek van PTM7950 koppintása), akkor a jobb fajták a legjobb pasztákkal versenyeznek.
Régen sokat spóroltak a thermal padokon (amik pl. a vga memóriákra kerültek), de mostanában már a legtöbb gyártó jó minőségüket használ (az ASUS-é szeret egy kis szilikont kiizzadni magából, amitől frászt kapnak a userek). Ennek ellenére a thermal gyurmákkal lehet találni pár fokot. Kérdés, megéri-e ?
-
Imre9211
aktív tag
Thermal padokról mit gondoltok egyébként? Grizzly vs Arctic pl. Hoznak egyáltalán valami pluszt a pasztákhoz képest?
-
Imre9211
aktív tag
The Devil unchained

Egyébként még így is az egészséges(gamer laptopoknál) 80 és 90c közötti tartományban mozog a proci. 90fölött nem szoktam látni. Cserébe fel akar szállni az asztalról de ez a turbo ventiprofil sajátossága
Játszhatok mondjuk szinte full kusba is, de az a balanced/teljesítmény profil valamennyi performance kieséssel.Ami érdekes, de ez az én lámaságom volt eddig, hogy mivel próbálgattam eddig az nvidia dlss-t játékok alatt, feltünt a gpu kihasználtság. Ugye volt amikor csak ilyen 77-80 körül mozgott amit nem értettem. Levettem a dlss-t mindjárt 99
Ugye ha 2 vagy 4K-ba játszol dlss-el nem feltétlenül fogja csutkára pörgetni a gpu-t, helyette kapsz egy viszonylag behatárolt kellemes képkockaszámot ami bőven jó, de értelemszerűen a gpu-nak sem kell izzadnia vele.
Persz van olyan mód és fícsör hogy dlss mellett is 99 legyen a történet.Hatalmas találmány a zöldek részéről és elképesztően hasznos. Amd-nél is meg van ez de úgy tudom az nvidia-é fejlettebb, kiforrottabb.
-
imre687
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Miért veszitek meg ha benne lesz a GamePass-ben?
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Én nem szoktam előrendelni akkor sem ha már döntöttem megveszem. De ez a játék nálam is nagyon várós. Amennyiben még előző nap nem lesz fent valahol, biztos ráharapok.
-
válasz
Remiel
üzenetére
Ha van vsync az is lehet kifogástalan adott esetben. Én pl szeretem a stabil 60fps felállást 60Hz mellett. Úgy teljesen jó nagyítóval is. A Stalker 2 nálam nem kell hogy többel fusson majd. Azért mint mindig megnézem mit bír a vas, milyen beállítással mit mutat érdekesség képen, de feleslegesen nem fogom terhelni a hardvert sem többet fogyasztani. Elég lesz az hogy (lekopogom) a laptopommal ki fogok tudni maxolni mindent.
Más: Rendeltem Kínából egy hasonló vízhűtő egységet mint amit most használok. Ma vagy holnap meg fog jönni. Miért nem jobbat? Egyrészt mert ez így megfelel, mert többet nem akarok rá költeni, és mert jó ha van ebből is tartalék alkatrész. És ez a utóbbi volt a fő szempont. Ugyanakkor ez azért nem teljesen ugyanaz, pl hibátlan, nincs eltörve a ki és be vezetés elől a csöveknél, vagyis ezt egy kábellel össze tudom kötni a laptoppal. Esztétikailag is jobb lesz. Valszeg ahogy néztem a Merlin hardverből majd két csavart azért rendelnem kell hozzá a hűtéshez. Ez majd kiderül. Szóval mint a szorgos hangya még mindig spájzolok.
Több mint egy éve nem pucoltam a laptopomat itt lesz az ideje. -
Remiel
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
köszi majd otthon kipróbálom a monitoron, most csak a laptop van nálam, aminél elindítottam és bár a kijelző g-synces mégsem tudom bekapcsolni
kitoltam az fps csúszkákat, vsync el olyan 280 fps, nélküle 600 felett jelentsen ez bármit 2560x1600 felbontáson, egyébként sima, akadásmentes minden animáció
-
válasz
nggabi
üzenetére
Jó kis program.
35-49fps(van több is csak be kell állítani) között mozog a szám. 2 indítható ikon képződött a 2. tükörsimán mozog forogva is. Akkor most G sincs vagy van?
Nálam sosem ment ez a dolog pedig a nagy monitorom g-sync 144Hz-es. Most éppen azt használom FHD felbontásban. Meguntam a 2K-t kicsit visszaléptem nosztalgiázni nagyobb kijelzőre.
Ja látom, én nem tudom rávinni. Mégis tökéletes.
A no v-sync is teljesen jó. -
Remiel
őstag
-
Remiel
őstag
Két USB C port van az új laptopomon, ma megjött a DP/USB C kábelem, melyik a jobb választás (én nem látok különbséget) vagy tök mindegy? Sajnos a monitoromon még csak DP 1.4 van.
1 db USB 3.2 Gen 2 Type-C, display / töltés támogatás / G-SYNC - (support DisplayPort & PD Charger)
1 db Type-C USB 4 DisplayPort™ támogatással /Thunderbolt™ 4 - (support DisplayPort) -
VibeX
tag
Üdvözlet sziasztok.
Adott egy Legion 5 15ACH6H.
Már egy jó ideje limitelem a wattot a Ryzen Controllerrel, legalábbis szeretném, azonban a beállított értéket / presetet tök random kiveszi, offolja, ezután nekem újból rá kell nyomnom, hogy bevegye. Ez a jelenség főként játék indításkor jellemző, de az asztalon is képes ilyenekre, ha nem csinálok vele semmit, csak úgy van a gép.
Mi a teendő ilyenkor? Ez normális? Megköszönöm a segítséget. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
"De semmi buzulás!"
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
freeZZZbee
üzenetére
A performance mod-ot rakd customra, és watt alapján tudsz limitálni ami sokkal kényelmesebb kockázat mentesebb.
-
freeZZZbee
tag
válasz
ADAM1337
üzenetére
Lenovo -legion?- toolkitet nem probaltam. A gepen Lenovo Vantage van. A toolkitre rakeresve. ugy latom kb. uazt tudja, mint a vantage.
Sajnos a fesz, frekvencia es egyeb beallitasokhoz nem ertek. Nem is szivesen piszkalnam igy.
De ha van ehhez a cpuhoz(i7-14700hx) egy mukodo javasolt beallitas, akkor kiprobalnam. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
freeZZZbee
üzenetére
Lenovo toolkit ? Ott tudsz cpu temp limitet is beállítani.
Amúgy 14. gen i7 ezt tudja, nálam is simán felkuszik 100 közelébe gyári beállítással a legion 5 pro-ban a ryzen 9 7945hx, ezért kell beállítani jól, most 87 a max setupolva. -
freeZZZbee
tag
Sziasztok!
Bo 1 honapja vasaroltam egy Lenovo LOQ 15IRX9 83DV tipusu laptopot.
Elsosorban az erdekelne, hogy mi tortenik akkor, ha a cpu tulmelegedes miatt megrongalodik? Garancia vonatkozik e ilyen esetre? En ugy gondolom ha vasarolok egy "gaming" laptopot(vagy akarmilyet) es hasznalat kozben tulmelegszik, az nem az en hibam, hanem a gyarto felelosegge. Nem vagyok koteles extra hutest es egyebet biztositani neki. Es az sem az en hibam, hogy a gyartonak nincs beepitett programja, ami megakadalyozza a tulmelegedest. Semmi figyelmeztetes, lekorlatozas nem tortenik a laptop reszerol. Ez minden gyartonal igy van?
Sajnos(tok nyugodt voltam amig nem tettem) felraktam 2-3 homerseklet figyelo programot, es jatek kozben rendszeresen jeleznek. Tobb mag is eleri a 100 fokot.
Probaltam auto modban es performace modban is, nem igazan van kulonbseg.
Valami javaslat?Azt mar az asztali gepen(ami eleg hasonlo 4060 i7-12700kf ) is eszrevettem, hogy a once human-t korlatlan fps modban futtatva jelentolsen megemelkedik a cpu homerseklet, de a laptop meg a fortnite(auto detect mode) lobbyban is kepes volt szaggatni 90re korlatozott fps-nel.
Elegge csalodas eddig ez a laptopos jatek. Mar felve inditom el a jatekokat.@104809
Remelem nem ez a megoldas, hogy szet kell szedjem es ujra kell pasztaznom. Ezt egyebkent hivatalos szerviz is elvegzi?Lentebb irtatok a LOQ szeriaval kapcsolatban, a 16gb bovitheto 32-re, de aki ilyenben gondolkodik vegye figyelembe, hogy 2x8gb van jelen a keszulekben.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Neválogassá'.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
benikeee
üzenetére
Itthonról kb. ezen az áron mennek a hasonló minőségű gépek, szóval jah, mondhatjuk, hogy megéri most.
Ha nem gond a német bill., akkor még ezen is el lehet gondolkodni:
AORUS 15 BKF-H3DE754SH 15.6" QHD 165Hz i7-13620H 16GB/1TB RTX 4060 W11 994€, ha regisztrálsz a hírlevelükre és Bécsben lehet átvenni (magyarokkal nem állnak szóba amúgy). Egy hete vettem egy ilyen gépet, nekem kellemes csalódás volt, nagyon jó kis gép.p.s.: németektől még olcsóbban meg lehet venni, de ott csomagtovábbítózni kell hozzá, viszont cserébe nem kell kimenni Bécsbe.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Kappe!

-
benikeee
tag
Sziasztok.
Lenovo LOQ 15IRX9 laptopot tervezem megvásárolni.
CPU: Intel® Core™ i5-13450HX Processor (20M Cache, up to 4.60 GHz)
VGA: NVIDIA® GeForce™ RTX 4060 8GB GDDR6 grafikus vezérlő
Játékra használnám.
Ár/érték arányban szerintem ez elég jó.
Valakinek van ezzel a típussal tapasztalata? -
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Na szuper, örülök neki!
-
-
echterion
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem sok minden van, amit a Mesterünk nem tud megmenteni.
-
válasz
maximilian4
üzenetére
Elvileg igen!
-
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor menthető?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Most néztem Axagon M.2 eszközzel, van benne egy 1TB SSD és azon rajta van minden driver, progi, stb... na és a BIOS is (Prema, update RTX 3080, stb..)

-
-
FőDudu
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Fn+d nyomasa boot kozben? Ez bios reset.
FN+b viszont usb-rol bootolna a biost valami xyz.rom formatumban kell rajta lennie. Ez a bios recovery.
1-1 probat meger.
-
Csandi
addikt
válasz
13128814
üzenetére
Szia, a megadott 550k-s keretből szerintem kijön a most best-buynak tartott Asus TUF-ra (a pontos modellt nem tudom de valaki biztos belinkelni majd), amiben a videókártya garantáltan jobb mint abban amit válaszoltak neked (3000-res széria helyett 4000-res), de szerintem a processzor is.
Ha viszont játszik a garis használt ahogy az eredeti kérdésedben is említetted akkor magamat tudom ajánlani, de inkább írok privátot mivel úgy tudom a topicban nem lehet hirdetni.
Hirdetés nélkül annyit tudok mondani, hogy abban az árkategóriában lehet kapni olyan gépeket aprón, amik boltból inkább a 800+ ok lennének, 4070-el, HX procival, jó kijelző stb. -
13128814
tag
Sziasztok!
Revíziót szeretnék kérni tőletek laptop vásárlása előtt, mert eszembe jutott, hogy van dedikált gamer notebook topic is, és hátha van elsőkézből tapasztalat.A "milyen laptopot vegyek" topicban tettem fel ezt a kérdést, és ez a válasz érkezett. Az ajánlott gép megfelelő? (Minőség, stb.)
Köszönöm a segítségeteket!
-
-
törölt tag
válasz
pidzse4
üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy az Ánusz kitől szerzi be a thermal padjait, mert én jó pár dolgot vásároltam már Alin (megbízható eladótól) és itthon is, sosem folyt ki semmi. Ráadásul az Asusnál évek óta ez megy, ezzel jól beparáztatva a hozzá nem értőket.
A magyar szerviz is nagy zseniket alkalmaz, asszondja: "Az ön készülékében hűtővíz nincs.". TY Sherlock..
Más:
RTX 5080 laptop to suffer big core count deficit vs RTX 5080 desktop while enjoying more VRAM vs RTX 4080 laptop
Forrás: Nvidia RTX 5080 Picture Leak | Intel Arrow Lake InstabilityA specifikáció alapján 45-65% gyorsabb lesz a mobil 5080 a 4080-nál.
-
FőDudu
veterán
válasz
KillHates
üzenetére
EC Fw nekem egy masodik eepromban van. (eloszor veletlenul azt olvastam ki, aztan csodalkoztam, miert nem erti az Amibcp bios editor.)( ez csak 8mbit, a Bios meg 16)
Nem lehet nala is ujra irni csak azt? Nem ugyanilyen a masodik alaplapja? Arrol kiolvas, hello.
Ugyanaz lesz a MAC address es a windows kulcs, de kit izgat.
Nekem valami ITE gyartmanyu EC van a gepben.
-
pidzse4
aktív tag
NA MEGJÖTT A SZERVIZ VÁLASZA EZ MINDENKINEK SZÓL JOBB HA TUDJÁTOK.
Tisztelt Ügyfelünk,
Elnézést a késedelmes válaszért, de utána kellett járni a kérdésének.
Az ön készülékében hűtővíz nincs.
A képen látható folt a szilikon alapú hőátvezető anyagból ered, ami természetes folyamat, a működést nem befolyásolja. Folyamatos nagy teljesítményű használat esetén javasoljuk a készülék rendszeres karbantartását.
Üdvözlettel,
Tóth Gábor / Gábor Tóth -
pidzse4
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igazából nagyon megvagyok vele elégedve . Semmi baja sincs. Halk jól hűt és nagyon erős gép. Ok annyira nem erős mer egy asztali 4070Ti sebességét kapom de laptophoz képest a legerősebb. Mindent visz 4K ultrán 60 fps sel kivéve pár nagyobb cimet. Cyberpunk2077 , The Last of Us Part I stb.. de ezek is elfutnak 4K közepes beállitáson 60 fpssel. Laptoptól többet nem várhatunk jelenleg. Talán az uj széria jobb lesz. Jo lenne már egy olyan laptop ami 4K ban ultrán minden játékot 60 fps sel futat. Szép álom .
-
maximilian4
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mérd le a súlyát a laposnak, réz árában elviszem tesvirem.
-
-
Muerte
Topikgazda
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Teljes BIOS resetnek meg kéne oldania azt.
-
válasz
FőDudu
üzenetére
Csak kérdezem. Esetleg a mesterrel, ha kuka a dolog......bios chip leszed az alaplapról, külső íróban megír és vissza....vagy, ugyanez egy másik chip megy a régi helyére, egy új megírva? Én egy ilyet részben régen már megjártam és működött!

Na most arra már nem emlékszem hogy teljesen nulla volt-e a laptop vagy beindult azért valami, aszem mikor vittem semmi életjel nem volt, és vissza lett hozva. Több írás volt, mert az EC a periféria felelős nem volt teljesen tökéletes eleinte. Próbálgattuk a bios verziókat.
Hogy Maxx mostani esete mennyiben más azt én tudom, hagyom a szakemberekre.
Sajnálom hogy így alakult.
-
-
pidzse4
aktív tag
8 napja irtam a fixdirektnek amiatt hogy mi az a laptopom hűtőbordáján az a kifolyás folt. És még mindig nem válaszoltak. EZt irták:
Tisztelt Ügyfelünk!
Én továbbítottam a levelét akollégák felé , választ sajnos nem kaptam a mai napig.
Levelét továbbítom újra . A kellemtelenségért elnézést kérek.
Ez volt 2 napja. nem akarnak válaszolni letojják vagy nemt udják . ok ti válaszoltatok de a szerviz vál,.asza az a egfontosabb az ügyben. De válaszra sem méltatnak. Tiszta szégyen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Acer Predator I7 RTX 3070
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen5 16" i7-12800H, 32GB RAM, RTX A3000 12GB GPU, 1TB SSD, Számlaképes, garanciás
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kisebb mint a mostanim, mint egy kis ékszerdoboz, nagyon cuki. A radiátor 

elég ez még sokmindenre. Tettem be wukong bench eredményt is az is 60 körül kis tveakkel többnyire high-on.

A no v-sync is teljesen jó.