Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4051) djadji


djadji
senior tag

Valkinek nem kell 2x512 MB FUSI RAM? kellene raknom az enyémbe 2 GBot a VISTA miatt hamár egyszer XPvel nem jó a WLAN.. és jó lenne eladni ami most benne van...
[link]
Itt a hirdetés ha érdekel valakit...

http://djadji.fw.hu

(#4052) Veron


Veron
őstag

Sziasztok!

Van egy FuSi Amilo L7310 laptopom, és olyan jelenséget tapasztaltam, hogy bekapcsoláskor picit vibrál a kilejzője. Olyan mintha a brightnesst állítgatnám, tehát csak egy kicsit vibrál, de ez is idegesítő. Egy idő után azonban abbahagyja, mintha be kellene melegednie. Tapasztaltatok már ilyet? :F

"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

(#4053) Wolvi


Wolvi
csendes tag

Hi!

A Pa 1538-asok egérproblémája megoldódott már Xp-re?
/pl valami új drive a WLAN-hoz - mert ugye asszem az a ludas; nálam legalábbis semmi gáz nem volt amíg fel nem raktam annak a driver-ét/
Rinyáljak a szegedi szervizeseknek, hátha azok tudnak vmit, vagy esetleg próbáljak beszerezni én is egy Vizslát - bár azt hallom azon meg egy csomó progi nem akar futni.
Igazából én amíg lehet maradnék az Xp-nél, de kiidegel h állandóan befagy az egér. Aki szokott grafikai progival dolgozni, az el tudja képzelni miért is. Ráadásul senki nem fizeti ki az elvesztegetett időmet. :((
Uh sűrgős lenne a megoldás!

(#4054) kislacika


kislacika
csendes tag

Sziasztok!

Nekem egy Pa1538-asom van, és egy problémám van vele (vagy lehet nem is probléma, csak ném értek hozzá): Nem tudom, hogy az Xp használja-e mind a 2 processzort. Az AIDA csak 1 procit ír ki, és szerintem nem is olyan gyors. Bár nincs viszonyítási alapom, de pl. fájl kicsomagolásnál az asztali 3gigás P4 kb. 2x gyorsabb.
Hol deríthetem ezt ki biztosan, hogy a fel lett-e ismerve mind a 2 mag, ill. érhetem el, hogy használva legyen mind a 2? Légyszi, aki tud segítsen%

Köszi!

(#4055) Pikkolo^^ válasza kislacika (#4054) üzenetére


Pikkolo^^
addikt

Nekem V3505-m van, CoreDuo 1.6 és a kitömörítés nekem is lassú, de ez minden laptopra igaz, mert a vincsik nagyon lassúak benne. Nekem 800Mhz-n megy tömörítésnél max 30%-os load mellett.
Nekem everest kiirja rendesen, igaz ez nem Turion proci.

(#4056) djadji válasza Wolvi (#4053) üzenetére


djadji
senior tag

Hát én is a szegedi szervizesekkel beszéltem.. Sztem beszélj velük te is. (nekem azt mondták vigyem be és mejd megnézik mi a gond, de mivel Vitsát kipróbltam ugy gondoltam hogy ráhagyom. Igaz a Vistának meg kéne a ''GB RAM, ugyhogy én is szeretném visszatenni a XPt)
Ha beszélsz velük és mondanak valami okosat akkor szólj már nekem is pls... Akár vezsek hozzá másik WLAn kártyát vagy tudomisén mit... Imserem az egér lefagyás + grafika gondod (Lightwave) ugyhogy átérzem a helyzetet.
Én a FUSI egyik pasijával tartom a kapcsolatot (írok neki havonta) és azt igérte hoyg ha lesz uj megoldás erre akkor ír egy mailt. De eddig nem írt...

Ha van valami amit ki tudnak deríteni a szervizesek pls szólj nekem is.. nekem is nagyon kéne vissza az XP.. (hajlandó vagyok komoly sörmennyiséget is fizetni ha ki tudsz deríteni valami okosat, persze csak közös elfogyasztás esetén :P )
A szervíz az a Újszegedi Albakomp cég? nekem azt javasoltáka FUSInál... Elég normálisak is voltak.

http://djadji.fw.hu

(#4057) schloddi


schloddi
csendes tag

Van nekem egy fusi pa 1538, és egy olyan kérdésem lenne hogy a dvd írójának frissítette-e már valaki a firmware-jét? mert nekem sehogy sem sikerül, ugyanakor némelyik dvdt csak 2,4Xesen írja meg, némelyiket meg simán 8Xosan, ezért asszem csak firmware problema, de nem tudtam megoldani ezidáig...

-a minőség a részletekben rejlik-

(#4058) schloddi


schloddi
csendes tag

ja a típusa lemaradt: Optiarc AD-7540A (nec amugy)

-a minőség a részletekben rejlik-

(#4059) Tom19 válasza schloddi (#4058) üzenetére


Tom19
tag

Szerintem egyáltalán nem firmware függő, hogy az adott lemezt milyen gyorsan égeti. Szerintem inkább a lemez az oka, nekem az asztali gépemben is, volt amikor csak 48x-osan engedte azt a lemezt irni amire 52x volt irva. DVD-nél meg 8x helyett volt hogy 4x-esen tudtam csak irni.
Meg például az újrairhatókat se tudtam annyival irni ami rajta volt a lemezen.

És ha mégis tévednék, szerintem hogy milyen gyorsan irod a lemezt, azt nem a firmware dogja meghatározni, hanem inkább valami elektronikus alkatrész(hardware). Mivel ha van(most már nem igen találni) egy 32 x-es cd irod, és frissited a firmware-ját attól még nem fog 52x-esen irni. (Bár olyan firmware-t nem is találsz) :)



Szóval szerintem a lemez márkájától függ ez.

(#4060) schloddi válasza Tom19 (#4059) üzenetére


schloddi
csendes tag

ezt azért sejtettem :))
csak abból indulok ki hogy az asztali írom nem egy új darab, és az firmware upgrade után tökéltesen felismert mindent, még azt is amit anno majdmindíg elrontott (NEC ND2500A)
amugy azt tartottam kicsit bajosnak hogy a 16soros philipset nem hogy (csak nyolcszoros az író) négyszeresen, de csak 2,4szeresen hajlandó írni :(

-a minőség a részletekben rejlik-

(#4061) zarol válasza schloddi (#4058) üzenetére


zarol
csendes tag

Szió!
Ha ez van rajta Optiarc AD-7540A Fujitsu-Siemens OEM firmware 1.42 akkor nincs újabb. Van egy fejletebb stratégiájú is fent, de akik kipróbálták nem éreztek javulást. Szóval nem érdemes váltani(egyenlőre). Jó minőségű lemezeket kell hozzá venni, akkor jól működik. Sajna több ismerősömnek még nekem is ez van, sem a szerviz, sem a német Amiló fórumon sem talált más megoldást a gondra. Próbálj ki több lemezt pl.a Nero CD-DVD speed(meghajtó teszt) és amelyiket jól bírja olyanokat kell használni.
Nekem bizonyos Philips lemezeket egyáltalán nem írja meg. :W
Itt figyeheted ha lesz jobb firmware hozzá: http://liggydee.cdfreaks.com/page/en/Optiarc-AD-7540A
Üdv. :)

[Szerkesztve]

(#4062) djadji válasza Wolvi (#4053) üzenetére


djadji
senior tag

Na? találtak valami megoldást a servizesek? Vagy beszéltél velük? Én azon gondolkodom hoyg lehet mégis beviszem hozzjuk.. had kínlódjanak vele egy kicsit... :P ;) :P Hátha kitalálnak valamit.. (amíg még nincs rajta semmi érdekes, ha formázzák..)

http://djadji.fw.hu

(#4063) Woodslave


Woodslave
nagyúr

meg tudja vki mondani, mi okozza, hogy a gép alján lévő ledek közül kigyullad a kislakat melletti, és a billenytűzetkiosztás összekeveredeik. Ez vmi ''gyerekzár''? :F :DDD
Azt tudom, hogy kicsit bedühödve rácsaptam a billentyűzetre, aztán pedig egy rendszervisszaállítással oldom meg a gondot, mert a gép szerint vmi program telepítve lett.

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#4064) lúzer


lúzer
veterán

Átnézve a topik nagyját elég vegyes a kép!
Szóval ne csesszetek le!
Szabad fusi notebookot venni?

FUJITSU SIEMENS Amilo LI1818
egyébként ilyesmi kéne, mert 17'' kell nekem.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#4065) Gus válasza Woodslave (#4063) üzenetére


Gus
aktív tag

NumLock nincs bekapcsolva? ;)

(#4066) schloddi válasza zarol (#4061) üzenetére


schloddi
csendes tag

oh, danke.... nem jó hírek :F de prónyálkozom

-a minőség a részletekben rejlik-

(#4067) tojsz™


tojsz™
aktív tag

gyerekek erről a notiról tud valaki infót
[link]
corel draw-ra meg netre kéne (persze plusz memóriával)
csak ezt a sempi 3000+ os proci-t nem nagyon ismerem
(ugya. mint az asztali teljesítményben?)
vagy inkább egy celeron M 1.5Ghz körülit válasszak?
thx :R

(#4068) offtopic


offtopic
csendes tag

FuSi Li1720-hoz lehet valahol magyar billentyűzetet venni? A matricázás dolog elég gagyi szvsz.Első körben megpróbálnám a bill. cserét.

Off

"I" családban élek (Mac,Phone,Pad,Pod)

(#4069) Akcept válasza tojsz™ (#4067) üzenetére


Akcept
tag

Csak azóta nézek be néha ebbe a topicba, mióta a keresztlányom fusi notit akart venni. Szerintem kevés pénzből inkább asztali gépet vegyél, de ha mindenképpen noti kell, akkor a minőséget helyezd a teljesítmény elé. Én ezt [link] vettem a nejemnek. Corel nincs rajta, csak net + szövegszerkesztő, arra jó, még én is szívesen netezek, vagy írok levelet rajta. Cukorfalat lett a neve, meg is szolgálja. Fél éve van meg.
De ez csak egy vélemény, a linkelt gépet nem ismerem.

(#4070) tojsz™ válasza Akcept (#4069) üzenetére


tojsz™
aktív tag

thx! :R
csak hát pont a mobilitás lenne a lényege (asztali gép csere erre)
de a corel-t mindenképp vinnie kell (más nem érdekel) de az meg elég teljesítményigényes
és persze sokat sem szeretnék kiadni egy ''munkagépre'' (persze ki szeretne ;] )

(#4071) tojsz™


tojsz™
aktív tag

dübörög a topic! ;]

(#4072) Trucka válasza lúzer (#4064) üzenetére


Trucka
csendes tag

Amilo Li1818-as nem rossz gép, Intel 950-es vezérlőjén még pár játék is elfut (pl. Call of Duty 1), illetve a 667-es memóriákat is ki tudja használni. Egy probléma lehet vele, hogy SATA-s merevlemez van benne, és az AHCI-t nem lehet kikapcsolni BIOS-ban. A WinXp telepítése közben kell feltelepíteni az Intel Matrix Storage Manager drivert. Ha FuSi-s op. rendszerrel veszed, akkor nincs vele gond, vagy ha Vista-t tolsz rá. Linuxnál meg asszem 2.6.15-ös kerneltől felfele viszi :)

(#4073) djadji válasza Trucka (#4072) üzenetére


djadji
senior tag

Valakinek van PA1538-asa Home XPvel? azon is előfordulhat a egér fagyás gond? Érdemes formáznom és kipróbálni HOMEmal hogy hátha csak XP PROFfal csinálja? Mert Vistával nem csinálja...

http://djadji.fw.hu

(#4074) offtopic


offtopic
csendes tag

Az lehet, hogy a Li1720 a hozzákapott homeXP -vel gyorsabb mint a profXP-vel? Nekem úgy tünik.

Off

"I" családban élek (Mac,Phone,Pad,Pod)

(#4075) Trucka válasza djadji (#4073) üzenetére


Trucka
csendes tag

Nekem Home Xp Sp2-vel nem csinálja.

(#4076) Meiser válasza djadji (#4073) üzenetére


Meiser
tag

Nekem meg igen :) .Már a kezdetektől fogva.Csak már hozzászoktam :D .

(#4077) rozso válasza djadji (#4073) üzenetére


rozso
csendes tag

Nekem is csinálta a gyárilag rá telepített XP home SP2-vel, bekapcsolt WLAN-nal.

Letettél a memória bővítésről? Nem próbálod meg hogy más helyen esetleg beszámítják-e a régi memóriát?

(#4078) sanchy


sanchy
aktív tag

Segítsetek plíz!

Szerintetek 110e-ért egy Fujitsu L7310GW jó vételnek számít fél év garival? egyébként ez a ''GW'' jelölés mit takarna?
Szívesen fogadnék véleményeket is erről a notiról. nem az érdekelne hogy xar vagy hogy nagyon xar, hanem az hogy mért lehet jó választás és miért nem.
Előre is köszi mindenkinek!

Mi oda megyünk be, ahonnan más csak menekül!

(#4079) djadji válasza rozso (#4077) üzenetére


djadji
senior tag

Hát... 30 ropinál több lenne a memória bővítés.. de igazából azért kellene hoyg a VISTA is boldog legyen rajta (mert a VISTAval nem fagy.. ) De ha lehet akkor inkább maradnék az XPnél mert ahhoz nem kell RAM, meg kevvesebb helyet is foglal.. de ha nem megy.. hát nem magy..

UI: HOyg lehet hozzászokni a fagyáshoz? Az ideg szétvág mikor csinálja.. én nem tudnék hozzászokni..

http://djadji.fw.hu

(#4080) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy melyik gép a jobb?


Fujitsu Siemens Amilo Pa1538 Lx
Fujitsu Siemens Amilo Pa1538 L

Megéri az ''L''-es verzió azt a +28e-t?

(#4081) djadji válasza Neil Watts (#4080) üzenetére


djadji
senior tag

MI a különbség közöttük? (azt se tudom nekem melyik van..)

http://djadji.fw.hu

(#4082) Meiser válasza djadji (#4079) üzenetére


Meiser
tag

No jó, lehet, hogy egy kicsit túloztam azzal hogy hozzászoktam,de nem idegelem magam rajta. USB-s billentyűzettel használom a laptopot,mivel néha játszom rajta. Ez egyrészt azért jó, mert nem koptatom a laptop házát a csuklómmal meg nem vágom szét rajta a billentyűzetet, másrészt azért jó mert nem kell olyan közel sem ülnöm hozzá, harmadrészt meg azért mert van rajta készenléti állapot vagy mi a szösz gomb amivel megoldom az egér fagyást. Azt bekapcsolom, megvárom míg készenléti állapotba kerül majd bekapcs gomb és újra jó az egér. Ez cirka 10másodperc. Így elviselhetővé válik ez a fagyás dolog.De a gép egyébként meg, mint mondtam már sztem bika erős, szal ennyi kompromisszumot kötök a Fujitsuval. :)

(#4083) djadji válasza Meiser (#4082) üzenetére


djadji
senior tag

Hát én nem akarok ilyan kompromisszumot. Esetleg ha nem javul beviszem a szervízbe, mert ez így nem jó. Bár tuti hogy driver hiba van a dologban, mert a VITAval nincs baj. CSak ahhoz meg kell ugye +1 GB RAM. Vagy veszek egy külső WLAN kártyát. még azt is elviselném, de ez a fagyás megőrjít.

http://djadji.fw.hu

(#4084) djadji válasza Meiser (#4082) üzenetére


djadji
senior tag

mellesleg nekem bejön az is ha kikapcsolom a WLANt és ujra be azzal felső kis ezüst gombbal..

http://djadji.fw.hu

(#4085) sanchy


sanchy
aktív tag

A #4078-hoz senki semmit nem tud hozzászólni?

Mi oda megyünk be, ahonnan más csak menekül!

(#4086) Meiser válasza Neil Watts (#4080) üzenetére


Meiser
tag

Nos attól függ neked mi számít előnynek. Különbségek: Az Lx-nek 120gb az L-nek csak 80 gb vinyó; az Lx-nek TL-50-es a L-nek TL-56-os procija van (vszeg az egyik nagyobb órajelű,de nem tom melyik, utána kell nézni). Gyakorlatilag lényeges különbségek csak ezek. A többi, hogy az Lx-hez Linuxot, míg az L-hez WinXp Home-t adnak, illetve hogy az L-nek van Pci expressz és sp/dif csatlakozója, míg az LX-nek nincs (legalább is nem jelölik). Tehát tulajdonképpen azt kell megnézni hogy a nagyobb vinyó kell neked vagy szeretnéd kihasználni a csatlakozókat (sp/dif, expressz) és az erősebb procit (vszeg a tl-56 erősebb). De sztem nem ér annyival többet az L. Mindenesetre a döntés a tied, te tudod mire szeretnéd használni. :)

(#4087) Meiser válasza sanchy (#4078) üzenetére


Meiser
tag

Nem tudom mit jelöl a GW, viszont az L jelölés ahogy olvasgattam a legalsó kategóriát jelöli, tehát minőségben nem túlságosan dícsérhető. Az összeállítást tekintve alapgép. Celeron procija van ami a melegedésről híres és arról hogy nem lehet a fogyasztását lejjebb venni tehát az meleg is marad. Továbbá ebből is kifolyólag az akksi nem bír többet 1-1,5 óránál. Itt is az a helyzet, hogy mire szeretnéd használni. Ha fontos az üzemidő vagy a melegedés, esetleg a teljesítmény akkor ne vedd meg. De ha ezek nem esnek nagy súllyal a latba, mert pl. jórészt hálózatról használod és nem veszed az öledbe (melegedés) és nem szeretnéd a legújabb játékokat futtatni akkor természetesen megfontolandó. Gondolom használtan vennéd. Meg kell kérdezni miért eladó,esetleg probléma volt-e vele. Sztem minél többet le kell alkudni az árából és akkor el lehet gondolkozni rajta. Így hirtelen ennyit tudok segíteni, érdeklődj minél több helyen és kérdezd ki a különböző fórumokon az esetleges tulajdonosokat, minél több ember véleményéből álljon össze a kép.

[Szerkesztve]

(#4088) Tom19 válasza Meiser (#4087) üzenetére


Tom19
tag

Helló!

Szerintem kicsit másképp van ez.

Szerintem a Celeron procik épphogy nem melegednek annyira, éppen azét mert, kicsi a teljesítményük, és ebből következtetve, és hogy 2 haveromnak is Celeronos laptopja van, alátámasztják ezt a tényt ők is. És mivel kisebb teljesítményűek ezért az akksi is tovább birja náluk. Egyiküknek 2.5 órát a másikuknak meg kb 2 órát bir az akksijuk(és nem csak zenehallgatás közben). Az L betű meg szerintem nem a legalsó kategóriát mutatja, mivel az L-es laptopok között is találsz például Core 2 Duo-s laptopot, 2 Gb RAM-mal.


Szóval internetezni ez a gép is tökéletesen megfelel, meg Winamp-ra.

De másra nem.

(#4089) Meiser válasza Tom19 (#4088) üzenetére


Meiser
tag

Hmm, hát a Celeron procikról tartom a véleményem azért azok is 1,6Ghz és 1,8Ghz órajelűek, amik azért nem olyan gyengék. Meg kifejezetten ennek a típusú gépnek a teljesítményét szerettem volna kiemelni nem általánosságban a celeronos gépekét habár igaz hogy általánosságként írtam, de sztem úgy is van :) . Tulajdonképpen fórumokon lehet ezekről sokat olvasni azért is tanácsolom az alapos tájékozódást. L kategóriáról is az általam említett megállapítást olvastam, de akkor ajánlom figyelmetekbe ezt az [link] oldalt. Az L kategória vszeg a Fujikra vonatkoztatva gyenge.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#4090) Neil Watts


Neil Watts
veterán

Sziasztok!

Erről mi a véleményetek?
Én úgy látom, hogy kategóriájában veri az összes laptopot, és a hasonló árú asztali PC-ket!

Fujitsu Siemens Amilo Xi1526

Használt/Új: Új
Processzor, Mhz: Core2 Duo T5600 (1830 MHz)
Memória, Mb: 1024 MB
HDD, Gb: 2x120 GB
Kijelző: 17'' TFT WXGA+ Crystal View
Optikai meghajtó: DVDRW +/- DL
Modem: van
LAN: 10/100/1000
USB: 4 db
Firewire: van
Wireless LAN: van
Bluetooth: van
Video: 256 MB NVIDIA GeForce 7600
Op. rendszer: WinXP Home Hun
Billentyűzet: magyar
Egyéb portok: PCI Express slot, DVI, SP/DIF
TV kimenet: S-Video
Poz. eszköz: Touch pad
Kártyaolvasó: 4 in 1
Jótállás: 1 év

S.O.S sebességű választ kérnék! :))

(#4091) lúzer válasza Neil Watts (#4090) üzenetére


lúzer
veterán

Mi az ára?
gondolom ez még FUSI -ban sem két fillér

[Szerkesztve]

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#4092) lúzer


lúzer
veterán

---véletlen

[Szerkesztve]

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#4093) lúzer válasza Tom19 (#4088) üzenetére


lúzer
veterán

Valóban így van.
Ráadásul az én celeronos masinám tud 25% órajelen menni (webre, wordre tökre elég), míg a core procis 10 helyett 6-os szorzót használ.

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#4094) r!dd


r!dd
csendes tag

Sziasztok!

Van egy Amilo 1667 esem. a call of duty val szeretnék játszani vele, de az egere, (akkor is ha ps2es) sajna későn reagál. Megpróbáltam mindent, több driver, reinstall mindent. a gép nem gyenge ahhoz hogy egy call of duty 1 et ne vigyen el.

Va nvalakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?

köszönöm

r!dd

[Szerkesztve]

(#4095) djadji válasza Neil Watts (#4090) üzenetére


djadji
senior tag

qqqrvaaaa jóóóó gép... de kéne az ára.. mer ez egy nay gép.. csak kérdés hogy mennyiért...

http://djadji.fw.hu

(#4096) sulep


sulep
senior tag

Sziasztok!

Ezek közül melyiket ajánlanátok?

Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1505
Processzor: Intel Core Duo T2250 (2MB L2cache/FSB533) 1730 MHz
Winchester: 120GB SATA
Memória: 1GB (2*512)DDR2 533/667MHz, max. 2GB
CD-ROM: 8X DVD +/-RW DL
Képernyő: 15.4� TFT WXGA, CrystalView 1280*800
Videó: IntelŽ Graphic Media Accelerator 950 PCI Express
Akkumulátor: 6 cellás Li-ion 4000mAH
kb. 4 óra üzemidő
Klaviatúra: 2 gyorsgomb:
- Internet browser
- Silent mode
Pozícionáló eszköz: Touchpad két gombbal
Audio: 7.1 SPDIF, beépített sztereo hangszórók
1x line in / microphone in
1x headphone out (megosztva 1x SPDIF)
Szoftver: Linux
Bővítőhelyek: 1x ExpressCard slot (34/54mm)
4-in-1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO
Interfészek: 1x IEEE1394, 3x USB 2.0 port,
1x S-Video, 1x CRT
Kommunikáció: 56K, V.92 fax modem
10/100Mbps LAN
IntelŽ PRO/Wireless 3945ABG
Méret, súly: 358mm (W) x 255mm (D) x ~28mm /~ 36mm, 2,8kg
Garancia: 1 év garancia
192000 [link]


Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510
Processzor: AMD Turion X2 TL50 1600 MHz
Winchester: 120GB SATA
Memória: 1GB (2X512) DDR2 533MHZ RAM, max. 2GB
CD-ROM: 8x DVD +/-RW DL
Képernyő: 15.4� TFT WXGA, CrystalView 1280x800
Videó: ATI RadeonŽ Xpress 1100, max. 256MB megosztott rendszermemória
Akkumulátor: 6 cellás 4000mAh, kb. 3 óra
Pozícionáló eszköz: Touchpad két gombbal
Audio: 1x line in (microphone in),
1x headphone out (SPDIF)
Szoftver: Windows XP Home HU
Bővítőhelyek: 1x ExpressCard slot (34/54mm)
1x 4-in-1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO
Interfészek: 1x IEEE1394, 3x USB 2.0 port, 1x S-Video
1x VGA
Kommunikáció: 56K, V.92 fax modem
10/100Mbps LAN
Wireless LAN (WLAN) 802.11b/g
Méret, súly: ~28 - ~36 x 358 x 255mm, 2,8kg
Garancia: 1 év garancia
180000 [link]


FUJITSU SIEMENS Amilo Pa 1538 02


15.4'' WXGA 16:9 GlareType
Mobile AMD Turion64 X2 TL56 (2mag, 64bit)1800 MHz
nVidia® C51D+MCP51
1024MB 2x DDR2/533
80GB 5400RPM SATA
8x DVD+-RW DL drive
NVIDIA® GeForce Go 7400TC 128MB
Windows® XP HOME Magyar
4400 mAh (Lithium-ion)
10/100mbps LAN, 4in1 Card reader, 56K modem, Digital Audio S/PDIF, DVI port, ExpressCard slot, S-Video, USB 2.0 (4db), Wireless 802.11b/g,
192000 Ft [link]


Légyszi segítsetek. A Fuji notik akksija kb mennyit bír? 2.5-3 órát legalább bír?

(#4097) mobal válasza sulep (#4096) üzenetére


mobal
MODERÁTOR

hát 2.5 öt kell bírnia mindegyiknek max battery üzemmódba. persze ehhez kell 1 jó akksi formázás is...

"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."

(#4098) Trucka válasza sulep (#4096) üzenetére


Trucka
csendes tag

Ha szeretnél játszani is, akkor a Pa1538, valamint csak ahhoz adnak FuSi-s op. rendszer telepítőt, ami azt jelenti, hogy nem fogsz szívni OEM operációs rendszer telepítésével, amit nem támogat a FuSi. Pi1505-nél, ha Linuxal veszed, akkor Xp-nél az Intel Matrix Storage Manager telepítésével fogsz szenvedni, mivel a BIOS-ban nem lehet állítani az AHCI-t.

+A Pa1510-es ATI 1100-a lepkefing a Pa1538-as 7400-ához képest.

[Szerkesztve]

(#4099) Trucka válasza djadji (#4073) üzenetére


Trucka
csendes tag

Találtam az egérfagyásról valamit, csak nem tudok németül :DDD

[link]

(#4100) rozso


rozso
csendes tag

A német fórumokon most ezt a video drivert dicsérik VISTA alá 1538-hoz:
http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=13531

Egérfagyás problémára még ott sincs megoldás, csak a support kitartó ''bombázására'' buzditanak.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.