Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3786) djadji válasza Dare2Live (#3780) üzenetére


djadji
senior tag

Oda jutottam, hogy ezzel az átkötés dolggal megoldottam képet. Megy is meg minden.. föltettem a TV Tools nevú programot. Az kb megold mindent. 1 dolgot kivéve. mikor TVt nézek és ztána visszakcsolom a gépre a képet, akkor a gépen 1024benvan a felbontás.. (gondolom a TV arányai miatt. De nemolyan vészes. Az inkább, ogy ha kirakom a képet a TVre akkor a monitorom elsötétül és a TVn elég kaka elolvasni hogy melyik file-t is akarom elindítani. De ezt is meg lehet oldani. Meg még olyan szokott lenni hogy filmnézés után a laptop képe nemjön vissza. Se TV se monitor. Ilyenkor restart és mnden ok.. ugyhogy ez is megoldható... (ha valaki tudja 1-2 hiba megoldását azért megoszthatja velem)

Nagyobb hia az hoyg időnként az egér lefagy. Ha tapi-padot hasznlom akkro is előfordul, meg haUSB-s egeret akkor is. Most nem tudom mit tegyek..
Úgy fagy le, hogy az egér mutatója nem mozdul. az egér működik mert ha egy gomb fölé mozgatom (vakon) akkor lehet kattintani vele meg mindent.. CSak a mutató nem mozog vele.. csak 2 percenként akkor hirtelen ugrik egy nagyot aztán megint sehova.. Aztán 5-10 perc mulva megint jól müködik minden, majd 5-10 perc mulva ujra megint lefagy az egér és kezdődik előröl..... MI a fene lehet ez? és mit tudok vele tenni?
HA valakinek volt ilyen hibája legyen szives ossza meg velem a megoldást..

Kösz!

http://djadji.fw.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.