Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3770) djadji válasza #99260416 (#3769) üzenetére


djadji
senior tag

Kösz szépen az eddigi infókat is.. Áltam NEM ismeret dolgokat mondasz.... úgyhogy jól jön minden infó-morzsa

SZval jelenleg a következő a helyzet.
Volt nekem 2-3 VGAm már már ami tudta a TV out-ot (asztaliban). Ezekhez kaptam vagy 3-4 átalakíto kábelt, ami a TV outot alakította RCA kábelesre. A Tv out csati olyan volt mindegyiken mint a PS2es csati csak a belsejében volt 9 ''pöcs'', van olyan amiben 4 van és talán olyan is amiben 5 volt. Szval ezek mind RCAba vitték át a csatlakozót. Na most ezek közül persze pont olyan nem votl mint ami most a laptophoz kellene.. ugyhogy vettem egyet ami ezt a 4 fémcsati+1 műanyag csatlakozót alakít át RCA-ra. NA most ezt tettem bele a laptopba. Rákötöttem a TVre (oda ahova eddig a DVD volt kötve). Beállítások után (amit nagy nehezen megtaláltam bár, de minden alkalommal ujra be kell állítani (Micsoda baromság ez?) hogy klón legyen a 2 kijelző amit talál). Ezek után kaptam fekete-fehér képet (ami ráadásul ugrál is de ez asszem a TVhibája, merta DVDvel is azt csinálta, hogyha világos votl a film akkor szaladt a kép).
Szóval aztán most olvastam valahol a neten, hogy a négy csatlakozó közül (ami a laptopból jön ki) kössek össze 2-t egy darab fémmel. (gyanus volt, de 2 helyen is olvastam.. gondoltam kipróbálom). Megcsináltam és tényleg szines képet kaptam. Erre valahol azt hallottam, hoyg ez az miatt van mert ''....'' És ebből nem értettem semmit se. De a megoldásra az volt állítólag, hogy egy S_video-SCATR átlakító kell,és akkor jó lesz...

NO. most ha tudsz segíteni akkor szivesen venném.. (Bármilyen info jól jön... pl hogy hogyan is van ez a kompozit jel, meg ilyesmi.. Én azt hittem hoyg minden kábelen ugyanaz a jel megy, csak több kevesebb-csatornán, és ha beledugom a TVbe az tudja értelmezni a AV csatornán. De ezek szerint tévedek valahol)
Kösz előre is!

http://djadji.fw.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.