- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
turorudi
aktív tag
Igen, ez csak úgy lehetséges. És ügyelni kell arra, hogy picit meg legyen emelve az ssd (tehát valamit alá rakva kell becsavarozni), mert a tápok többségének a csatlakozója nem fér így oda, max. az ág végén lévő laposabb csatlakozó, de akkor az adott ág többi csatlakozója nem ér előre a többi vinyóhoz.
-
hoffman_
nagyúr
köszi a választ, ez sajnálatos, ez számorma visszalépés, a dimmelés sokkal jobb volt, hiába volt a hátlapi panelra száműzve.
közben tegnap meg is rendeltem este a Define R4 ablakos oldalt, már itt is van a gépen. olvastam negatív tapasztalatokat, nos erre rácáfolnék, pazar a cucc, nagyon szépen van meg csinálva, nem hagy kívánni valót maga után a gyári plexi nélküli oldal mellett sem. tökéletesen passzol az Arc Midihez is. öröm é bódóttá.
pár kép, bocsi, hogy ilyen ramaty a minőség, asztal alatt guggolós, telefonos
nagyon elégedett vagyok
ui.:
az R4 gyári oldalához képest biztos, hogy sokkal rosszabb a zajszigetelése, viszont van ebben is egy vékony réteg azért, plusz nincs venti kivágás, mint az Arc gyári lapján, szóval ehhez a házhoz hangban is előnyösebb. teljesen hangtalan a gép. igaz, nincs most ideiglenesen vga-m, de majd a következő 7790 is hangtalanul fog működni. már csak a dimmelhető smd ledek hiányoznak és kész!
-
zodo
nagyúr
Hát még jó hogy nem hallod mikor annyi szivacs van benne de megértelek mert ilyen kor jön ki egy másik vagy előd gép hangjának különbsége.
Szerintem nem oszt szoroz mivel szabályzod, kb azt tudja mind. (de tévedhetek)
Pár száz fordulat és annak dB vonzata ide vagy oda, rajtad áll vagy bukik de pszichés alapon biztosan a Scythe-el kivariált érték lesz a nyerő. -
Firestormhun
senior tag
-
xtevo
őstag
BIOS-ban leszabályoztam őket Level-1re, de nekem hangosnak tűnnek.
Ja, hogy ja... közben megnéztem fordulatszámot előlapi venti 1200 rpm környéke, hátlapi 800 rpm és a cpu fan pedig 1000 rpm. Gondolom pont az előlapi venti "kereplését" vélem hangosnak
Hőfokok terén proci gyári hűtővel 41 fok, alaplap 37 fok.
Akkor nem a gyári venti hangos, hanem én járatom nagyobb fordulaton. -
thomasvold
őstag
Vajon melyik lehet az a Xigmatek oldallap? Én Noctua-kat használok, de azok elég borsos árúak.
Noctua-nal 14-esből ezek vannak :
NF-A14 ULN
NF-A14 FLX
NF-A14 PWM
NF-A15 PWMVan még egy, de szerintem az már kifutó modell, a Noctua oldalán nincs már fenn, de az IPON-nál lehet még kapni. Nekem is ilyen van a Noctua procihűtőn:
NF -P14 FLX -
zodo
nagyúr
Max. valamilyen kontakthibára vagy kábel törésre gondolnék.
Kék (power led) össz-vissz egy két eres kábellel fut az alaplapi csatlakozáshoz.
Esetleg ha a felső 5,25" helyet sűrűn használtad, előfordulhat hogy megtört a kábel vagy elengedett a led érintkező lábainál a forrasztás.
kb. ennyi, nem sok de kizárnám hogy köze lenne a bekapcsoló gombnak ehhez a jelenséghez. -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Most költöztem át az R4-be és nem működik az előlapi usb, nem érzékeli a pendrive-ot, ha hátra dugom az alaplapra akkor igen.
3 alljzat van az alaplapon, csak akkor bootol be a gép ha a középsőbe van dugva az előlapi csatlakozó, a két szélsőben USB Device Over Current Status Detected, System will shut down in 15 seconds üzenettel leáll a gép, nem, nem a kék dugóval próbálkozok
a lapom csak USB 2.0-t tud és az előző házban nem volt ilyen gond
Másnak volt ilyen?
Holnap még megpróbálom hogy leszedem az előlapot hátha ott csúszott szét valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest